ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLESerbest Kürsü ve Forum Oyunları ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hissediyorum hayallerim gerek olacak ,mutluyum mutluyum umutluyum.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Forum Oyunları telkin cd indir izle İstanbul Forum Oyunları nerededir kimdir Forum Oyunları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Forum Oyunları hipnoz Forum Oyunları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Forum Oyunları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Forum Oyunları kuantum düşünce kitap haberi | |
|
30-07-2010, 08:40 PM
|
#771 (permalink)
|
Tesekkür: 0
17 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Hissediyorum hayallerim gerek olacak ,mutluyum mutluyum umutluyum. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
30-07-2010, 09:57 PM
|
#772 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE aşk seni bulabilirde uzakta durabilirde onu sana katıyor derken tuzaklar kurabilirde bu böyle
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) | Offline
| |
03-08-2010, 04:23 PM
|
#773 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE sen artık benden sonra sevemezsin yanmışsın
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . | Offline
| |
04-08-2010, 12:58 PM
|
#774 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Mr. Hayat; beni rahat bırakınız!! | Offline
| |
04-08-2010, 01:07 PM
|
#775 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
980 Mesajinıza toplam 4,011 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Şu an içimden birşey söylemek geliyor :) :D | Offline
| |
04-08-2010, 01:34 PM
|
#776 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı: mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı
offfffff keşke herşey istedğim gbi olsaydı eminim sevgilimden ayrılmak zorunda kalmazdım... hayat kime ne vereceğini bilmiyor bence..! | Merhabalar, sevgilinden ayrılmana üzüldüm. Hayat kime ne vereceğini nasıl seçiyor bliyor musun? Senin ve benim seçimlerimle. İnsanda cüzi irade denen bir irade vardır. Tercihlerini yapar ve açılan yolda devam eder. Diyelim ki hayatınızla ilgili bir seçim yapmanız gerekiyor. Bir tercih yaparsınız ve o yola girersiniz. Sonra bir tercih daha yaparsınız ve bir tercih daha. İnsanlar seçimlerini yaşar, seçimler ise düşüncelerle belirlenir. Gece boyunca 200 kilometre yol gitmeniz gerekiyor ama farlar sadece 20 metre önünüzü aydınlatıyor. Bu durumda 200 kilometre yolu nasıl gideceksiniz? Cevap çok basit sizin 20 metre önünüzü aydınlatan farınız, 200 kilometre boyunca yanarsa yolculuk tamamlanmış olur. Hayatta böyledir. Düşüncelerimiz neticesinde yaptığımız seçimler yolumuzu aydınlatır. Shakespeare: "Hiçbir şey iyi veya kötü değildir, bir şeyi iyi veya kötü yapan düşüncedir" demiştir. İyi düşünürseniz iyi şeyler, kötü düşünürseniz kötü şeyler olur. Gün boyunca ne düşünürseniz o olursunuz. Neye inanırsanız, onu yaşarsınız. Düşüncelerimizin yansımasını yaşıyoruz. Selamlar.
__________________ Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun. | Offline
| |
04-08-2010, 01:38 PM
|
#777 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE mutluluk yağmurunda şemsiyemi kaybettim....
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. | Offline
| |
04-08-2010, 02:29 PM
|
#778 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 1,296
409 Mesajinıza toplam 1,671 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE Alıntı: tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, sevgilinden ayrılmana üzüldüm. Hayat kime ne vereceğini nasıl seçiyor bliyor musun? Senin ve benim seçimlerimle. İnsanda cüzi irade denen bir irade vardır. Tercihlerini yapar ve açılan yolda devam eder. Diyelim ki hayatınızla ilgili bir seçim yapmanız gerekiyor. Bir tercih yaparsınız ve o yola girersiniz. Sonra bir tercih daha yaparsınız ve bir tercih daha. İnsanlar seçimlerini yaşar, seçimler ise düşüncelerle belirlenir. Gece boyunca 200 kilometre yol gitmeniz gerekiyor ama farlar sadece 20 metre önünüzü aydınlatıyor. Bu durumda 200 kilometre yolu nasıl gideceksiniz? Cevap çok basit sizin 20 metre önünüzü aydınlatan farınız, 200 kilometre boyunca yanarsa yolculuk tamamlanmış olur. Hayatta böyledir. Düşüncelerimiz neticesinde yaptığımız seçimler yolumuzu aydınlatır. Shakespeare: "Hiçbir şey iyi veya kötü değildir, bir şeyi iyi veya kötü yapan düşüncedir" demiştir. İyi düşünürseniz iyi şeyler, kötü düşünürseniz kötü şeyler olur. Gün boyunca ne düşünürseniz o olursunuz. Neye inanırsanız, onu yaşarsınız. Düşüncelerimizin yansımasını yaşıyoruz. Selamlar. | bunu geçde olsa farkettim, cvp için çok teşekkür ederim tolgaasya birde cuma akşamları sky türkte yayınlanan 'kuantum sıçramasını' izlemelerini tavsiye ediorum arkdşlarıma gerçekten kadın çok güzel anlatıyor kuantum düşünce tekniğini ama geçmiş programlarını nette bulamadım bn sadece 1 bölüm izledim o da geçen hafta ondan öncekileri izlemek mümkün değil sanırm
kadının gçn hafta verdiği teknik şuydu ; bir kağıda isteklerinizi yazın 5 madde olark sonra altına imzanızı atın ve gözünün gördüğü bir şeyi başlık olarak yazın renk olblr, taş ismi olablr...misal,
KIRMIZI (başka bişide olablr (?)
1. (?)bahçeli bir eve taşınmak İSTİYORUM
2. (?)araba İSTİYORUM
3. (?)öss yi kazanmak İSTİYORUM
4. (?)....İSTİYORUM
5. (?)....İSTİYORUM
İMZANI ÇAK !!
bu maddeler akşam yatarken okunmak içindi ve hayal kurmamız gerekiyor hayal ederken o an ki duygularıda yaşayın, birde sabah kalktığımzda okumamız gerekn maddeler var burda ise isteklerin olmuş gbi yazacaksın tarihini sen at.miisal,
01.08.2011 bugün çok mutluyum çünkü,
1. bahçeli bir eve taşındım.
2. araba aldım.
3. öss yi kazandım.
4. ....
5. ....
bu şekilde bunları da sabah kalktığımzda okumamız gerekiyor o an ki duyguları hissetmek lazım ama.bunu 21 gün boyunca yapmamız gerekiyormuş. bn başladım arkdşlar sizlerde bi deneyin bakalım.
__________________ Küçücük görünür evler yukardan bakıldığında
Ben de uzaktan baktım malum senli konulara
Bir küçüldün gözümde sen neymişin aslında. . . | Offline
| |
04-08-2010, 02:41 PM
|
#779 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE gazetelerde turlu transfer haberleri var.. bu kadarda yalan haber olmazki yaaa...
__________________ forum sitelerine bayiliyorum... | Offline
| |
09-08-2010, 10:07 AM
|
#780 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE herkesin payalışmları çok farklı ve hepimizin ümitleri var .... ama bazen bakıyorum geriye başarmış oldum yolları görüyorum ,ama bunu yanında daha çok yolumun oldunu ve sanki çok yavaş oluyormuş gibi geliyor hedeflerim çokmu büyük diye düşünüyorum ama deyil etrafıma bakıyorum ve etrafa ümit veren biriyim ve insanların elinden tutup bunu yapabilirsin diye uyarıyor destek oluyorum inş bende bunu kaybetmem ve hızlı yürümek istiyorum hayatda ama inanıyorumki HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ............ | Offline
| | | |