![]() |
Cevap: Alttakine soru sor... Okuma sevgimi yitirdim :/ yaşamayı seviyormusun?? |
Cevap: Alttakine soru sor... Evet hem de çok , her gün yeni süprizler yaşatmasını , her gün yeni bir şeyler öğretmesini ve her gün mutlu olmamı sağlamasını çok seviyorum. Şu an okuduğun elindeki kitap nedir? |
Cevap: Alttakine soru sor... Ramtha "beyaz kitap" Sevdiğini neden seviyorsun...? |
Cevap: Alttakine soru sor... her halini seviyorum..sevmenin sebebi olmazki..sebebi varsa o sevgi masumluktan çıkar... hayatından çıkmasını istemediğin ilk kişi kim? |
Cevap: Alttakine soru sor... Sevgilim Win XP mi 7 mi yoksa Vista mı? |
Cevap: Alttakine soru sor... bu sorunun cevabını bılmıorum o yuzden atıorum:)xp:))))))))) aşk bı keremı gelır ınsanın başına???ya o bıkereyı değerlendıremesse ınsan? |
Cevap: Alttakine soru sor... Aşk bir kere gelmez insanın başına istediğin kadar gelir , değerlendiremezsen diye de bir durum olmaz demek ki değerlendirmemek hayırlıdır ... Okumayı sevdiğin tarz nedir? |
Cevap: Alttakine soru sor... Alıntı:
Okurken tat aldığım kitaplar ise genelde insanların pek sevmediği, çok satanlarda olmayan ama edebiyat ödülü alan edebi romanları severim. Korku filmleri izler misin? |
Cevap: Alttakine soru sor... İzlerim tabii ama çokta korkarım... Sence nasıl birşey yaşansa dünyanın en güzel günü olurdu. |
Cevap: Alttakine soru sor... yerçekiminin etkisi biraz daha eksik olsa ilginç olurdu doğrusu.. tatlı severmisin? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |