![]() |
kaç rahip intihar ettiiiii Bir çok rahibin yaşadığı bir manastırda, ölümcül bir hastalık baş göstermiştir. Hastalık alında beliren bir lekeyle kendini belli etmektedir. Lakin manastırda ayna bulunmaması hastaların hasta olduklarını öğrenebilmelerine engel olmaktadır. Ayrıca tüm rahipler çok saygılı olduklarından hasta arkadaşlarına hasta olduklarını söylememektedirler. Her rahip kendisi dışındaki herkesin hasta olduğunu görerek algılayabilmekte ama kendinin kini algılayamamaktadır. Bu rahiplerin hepsi hergün üç öğün yemek için bir araya gelmekte ve herkes birbirini görebilmektedir. Bir gün baş piskopos bir konuşma yapar: "Arkadaşlar aramızda hasta arkadaşlar var, bunların intahar etmesini istiyorum" der. 12 gün sonra bütün hasta rahipler r eder. Soru : Kaç rahip r etti? Not : Bütün rahiplerin zeka seviyeleri aynıdır ve en az bir hasta rahip vardır. |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii bir manastırda kadrolu kaç rahip var bilmiyorum kadro dışı olanlar hariç. ama orda olmadığım kesin. stajyer rahip gelmiş ihtimali de yüksek. yapılan inceleme sonucunda olay yeri inceleme ekipleri kontrolünde drive45 tüm rahiplerin hepsi beraber değerlendirilmiş olup 12 adet bilemedin 13 adet olduğu tarafımdan tespit edilmiştir. khkh56 aksini iddia eden varsa buyursun. khkh56 kanıtlasın yorumlara açıktır. noluyo ya bana?? dusun dusun khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii baş piskopos hariç hepsi intahar etmiştir. ayrıca cevabın sayısı yoktur bence. çünkü hiç sayı geçmiyor. ssadece 12 gün geçiyor. |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii eee kaç rahip r etmiş |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii cevap bütün rahiper r etmiş olablirmi yada bir çok rahip :) rakamlarla sonuca giden bir yol göremedim ben de smiliyface |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii Eğer 1 hasta olsaydı ilk yemekten sonra kimsenin alnında leke olmadığını görüp anında intahar etmesi gerekirdi. Olmadığına göre 1 değil... Gerçekte 2 hasta olsaydı; ilk yemekten sonra ikinci yemekte kimsenin r etmediğini görecekti ve sadece bir kişinin alnında leke görecekti ki buda onun alnındada hasta olduğu anlamına gelecekti, dolayısıyla ikiside kalkıp anında r edecekti. 3 hasta olsaydı; kendi gördüğü, alnında leke olan iki kişinin r etmediğini gördüğü için kendinin hasta olduğunu anlayacaktı ki böylece 3'üde beraberce kalkıp r edecekti |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii Yani sonuçta aynı zekaya sahip rahiplerin kaçıncı oturumdan sonra r ettikleri bize hasta rahip sayısını verecektir. |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii 12. gün ise cevap; 33 12.günün sonunda ise cevap; 36 dır. |
Ynt: kaç rahip intihar ettiiiii tuh788 anladım gibi anlamadım gibi.yarın sabah birdaha düşüneceğim gibi smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:10 AM. |