![]() |
Ynt: bir dilek tut benim için... inşallah olur redflowers tender45 tender45 bende alttaki arkadaşa mutluluk başarı şans diliyorum kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: bir dilek tut benim için... ben hem mutluluk,şans, başarı hem de tatil dileklerinize talibim. çok mu geç kaldım acaba???? Neyse kendim için olmadıysa alttaki arkadaşım için tüm hayrına olan dileklerinin başdöndürücü bir hızla gerçekleşmesini diliyorum. Hatta öyle bir hız ki kendi de şaşırsın ooo67 çok sevinsin sevincli aynı zamanda.... |
Ynt: bir dilek tut benim için... teşekkürler mücevher buna ihtiyacım vardı... f678h |
Ynt: bir dilek tut benim için... benden bir sonraki arkadaşa en çok olmasını istediği bir dileğinin bir hafta içinde gerçekleşmesini diliyorum... 96 |
Ynt: bir dilek tut benim için... yakaladım yakaladım bu benımm smiliyface aşşagıdakı heeeeyyy bu haftasonu tatil planı yaprsın umarım.şurayıda görmeden ölmeyeyim ya dediğin yer varsa umarım hayatında bir kerede olsun orada sağlıkla mutlulukla ve huzurla olursun.muhtesem anılarla dolu bir tatil geçirisin |
Ynt: bir dilek tut benim için... bu dileğide kaçırmak istemem sağol burcu... sevincli benden sonraki...çok güzel bir araba kapıda seni bekliyor... 96 |
Ynt: bir dilek tut benim için... Amanın suzzy beni gözetliyor. Alttaki doğum gününde tek taş mı istemiştin.Yakında gelicek merak etme. |
Ynt: bir dilek tut benim için... tek taşı yakışıklı prens getirecekse buyursun gelsin 44 prens varmı hala bilmiyorum da terli345 alttaki yarın posta kutuna bak beklediğin haber orda wave |
Ynt: bir dilek tut benim için... sabah ilk işim maillerime bakmak olcak uy897 .aaşgıdaki arkadasım.sana değiştirebılceklerını değiştirme gücü değiştiremeyeceklerine ise kabullenme gücü diliyorum...biliyorum herşey senın için güzel olacak |
Ynt: bir dilek tut benim için... alttaki canim arkadasim özledigin istedigin arzuladigin begenerek yapmaktan cekinmedigin is yarin sana teklif edilsin ve orada canin isteyene kadar calissss neseli56 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:14 AM. |