| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
amatör fotografçılıkSanat ve Fotoğraf amatör fotografçılık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben fotograf çekmeyi çok severim şimdi mıoda olan digital degil ama çektiklerim genelde kedileri çekiyorum zaten yada hoşuma giden anları saklamak için çekiyorum sevdiklerimide çekerim paylaşmak istediğimiz çektiğimiz amatör olarak yaptığımız fotografları burda paylaşalım derim ben siz nedersiniz bilemem... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Fotoğraf telkin cd indir izle İstanbul Fotoğraf nerededir kimdir Fotoğraf çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Fotoğraf hipnoz Fotoğraf olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Fotoğraf hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Fotoğraf kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ben fotograf çekmeyi çok severim şimdi mıoda olan digital degil ama çektiklerim genelde kedileri çekiyorum zaten yada hoşuma giden anları saklamak için çekiyorum sevdiklerimide çekerim paylaşmak istediğimiz çektiğimiz amatör olarak yaptığımız fotografları burda paylaşalım derim ben ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() çok güzel bir fikir ![]() ![]() kıbrıs hatırası... hayatımda gördüğüm; en tatlı .. en sevimli en şımarık kedilerden birisiydi... bavula koyup getiresim geldi ama.. olduğu yerde öyle mutluydu ki ... resmi çeken ben olunca bu şirin yavru kedinin güzelliğini her yönü ile ortaya koyamadım ama.. yüreğimde yeri her zaman bir başaka olacak ![]() http://www.resim-yukle.com/img01/14/741324Resim 084.jpg'] ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() herkes sevdiği beğendiği anları bizlerle paylaşsın ne güzüel olacak bende en çok ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ahanda bir samur efendi resmi daha sizlere ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Jaunty...Fotoğrafın fena sayılmaz hani!Sen de bir fotoğrafçılık merakı var galiba ![]()
__________________ Her şey imkan dahilindedir... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Ben de çektiğim sevimli bir kızı sizlerle paylaşayım istedim.Belki daha iyi çekilebilirdi ama sonuçta biz amatörüz değil mi? ![]()
__________________ Her şey imkan dahilindedir... |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() fotoğraf çekmeyi sevrim başlangıç için siz madem kedılerden başladınız benımkıde kuzenım ve kedısı olsun :) ![]()
__________________ zaman herşeyi çözer şu beklemek olamasa |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hoşgeldin nikferi ![]() ![]() iyide farkvar senin kuzen yemeklerden sonra tatlı niyetine ısırılması gereken bişi... oldumu şimdi yavv yeriz biz bunu... ![]() ne kadar sanatsal olduğu tartışılır benim resmimin ama çanakkalenin(asos ) virajlı yollarında sağ koltuk dikiz aynasından soldaki manzaraya dikkat super benim sevdiğim resimlerimdendir... ![]() http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=507437asos mnzr.jpg'] ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sanat ve Fotoğraf amatör fotografçılık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben fotograf çekmeyi çok severim şimdi mıoda olan digital degil ama çektiklerim genelde kedileri çekiyorum zaten yada hoşuma giden anları saklamak için çekiyorum sevdiklerimide çekerim paylaşmak istediğimiz çektiğimiz amatör olarak yaptığımız fotografları burda paylaşalım derim ben siz nedersiniz bilemem...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Fotoğraf telkin cd indir izle İstanbul Fotoğraf nerededir kimdir Fotoğraf çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Fotoğraf hipnoz Fotoğraf olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Fotoğraf hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Fotoğraf kuantum düşünce kitap haberi