| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Günlük GülistanlıkSanat ve Fotoğraf Günlük Gülistanlık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Heyyttt beeaaa gözünü sevdiğimin İstanbul'u her yer keardan adamm olmuş. Havuca para vermiyomm . İyi ki bu adamlar varrrr. Bedava havuç yiyommm ben :) :)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Fotoğraf telkin cd indir izle İstanbul Fotoğraf nerededir kimdir Fotoğraf çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Fotoğraf hipnoz Fotoğraf olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Fotoğraf hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Fotoğraf kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Florya
Tesekkür: 1,998
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Heyyttt beeaaa gözünü sevdiğimin İstanbul'u her yer keardan adamm olmuş. Havuca para vermiyomm . İyi ki bu adamlar varrrr. Bedava havuç yiyommm ben :) :) ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
335 Mesajinıza toplam 2,311 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Karlar yağıyoo, yağıyoo, yağıyooo. Her yerler kapanıyo beya. Acep sabah bulabilcek miyim yolları amaning amanigg hade hayırlısı ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Benim düşündüğümü sen yapmışsın. Ben de bir kaç fotoğraf çektim sabah. Karda kısa bir yürüyüş yaptık kardeşimle, sonra arada kartopu da oynadık. Minik kardan adamlar yaptık hevesimizi aldık. Bu arada biz de kardan adam gibi olduk güzel yağıyordu. KAr kristallerini kısa bir an bile olsa görebilmek muhteşemdi. O kadar eşsizler ki. Kardeşim şöyle dedi "Abla, kar dünaynın en güzel şeylerinden biri." Bence de öyle. :))
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Amaning ne kadar kar var yaw, evin yolunu zor buldum bennn beaa : ) Ne kadar sevindimm bir bilseniz karda yürümek çok zorrr ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ne güzel biz burda kara hasret.. dün bi azicik sepelediysede bugün tabii eser birakmadi kendinden :))) ama vardir herseyde bi hayr.. tadini tuzunu cikar.. hatta kaymiyorsan bilerek kay.. düsmüyorsan bilerek düs.. yani kar´i bir daha yasayamam düsüncesi olursa neleri keske yapsaydim dediklerini yap.. hatta karin üstüne yat ve ondan melek sekilleri yap.. kardan adami yap.. kücük olsun.. bicimsiz olsun ama bir kardan adamin olsun, senin olsun.. kar topu at rast gele.. ne bileyim yaaa :)))) |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kaza yapmıyom bennn. Benzin yakmıyomm. Çünküm araba sürmüyommm beaa.. Sürmüyom araba neyinn, kalıyooo : ) Bedava gidiyomm bennn : ) Yürüyommm benn hiçç bişeyy yakmıyomm : ) Deli mi ne bennn ? |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sen var hayat dolu olmak.. ne sahane bisi yaaa.. |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Sep 2011
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Harika ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ay bayıldım kardan adamına Arzucum :D Sevgili kinetix karda mümkünse tek başına yürüme kolkola girip yürümek güzel. Ya ayakta kalırsınız beraber ya da düşersiniz anca beraber. :)) Kar ve soğuk demek ki insanları birbirine yakınlaştırıyor. Dün ve bugün penceremden bakarken bunu çokça gözlemledim.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Abaoooww a be kardeşlik bu e kar yağıyoo.. Amaninng amaninggg bu gün işe gitmek için çıktımmm. Bir ileeri iki geriii bir ilerii iki gerii azıcık yan yan yürüdüm, bbaktım gidemiyom. Azıcık alçak sürünme yaptımmm baktımki yine gidemiyommmm. Takla atarak gitmeyi denedimmm baktımm yine gidemiyommm. Abaoooww bu ne karrr be yaww. Ben de vazgeçtim kine gitmiyomm ula. Tepem attı gitmiyommm, vazgeçtimmm gitmiyoommm..! N'olcak sankim gitmezsemmm aaaa deli mi ne ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sanat ve Fotoğraf Günlük Gülistanlık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Heyyttt beeaaa gözünü sevdiğimin İstanbul'u her yer keardan adamm olmuş. Havuca para vermiyomm . İyi ki bu adamlar varrrr. Bedava havuç yiyommm ben :) :)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Fotoğraf telkin cd indir izle İstanbul Fotoğraf nerededir kimdir Fotoğraf çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Fotoğraf hipnoz Fotoğraf olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Fotoğraf hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Fotoğraf kuantum düşünce kitap haberi