Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/2127-ciddi-ciddi-basim-cok-agriyor-yardim.html)

hayatimdegisti 05-10-2007 07:39 PM

Ynt: Ciddi ciddi başım çok ağrıyor Yardım

Alıntı:

ceren Nickli Üyeden Alıntı
atakan bey beş gündür ego ve suçluluk mp3 lerini dinliyorum hemen hemen 24 saat başımda ağırlık,uyku hali oluyo bunlar tamam da ders çalışamıyorum ben kafama girmiyor dikkatimi derse ya da tv ye ya da başka bi işe odaklamaya çalıştığım zaman sanki mp3 ler daha yüksek geliyor kulağıma ki mp3 player dan dinlemememe rağmen

Günlük olarak 24 saat dinlemeyin bence bu süre fazla...Biraz kendinize dinlenme imkani verin.

celebrian 05-10-2007 08:33 PM

teşekkür ederim

hayalayaz 05-10-2007 09:16 PM

ceren
başın ağrıdığı zaman,rahatça uzan, ellerini başının iki yanına,şakaklarına koy.. gözlerini kapat..bir müddet bekle..baş ağrının geçtiğini göreceksin..ben kendime abarttın diyordum..sen benim rekoru egale ettin..24 saatle..ama bunlar geçecek göreceksin her şey daha güzel ve iyi olacak saygılı sevgiler

celebrian 05-10-2007 09:25 PM

tavsiyene uyucam teşekkür ederim
rekorunu egale etme konusuna gelince psikolojimden ve ders (kpss)den dolayı odamdan
hiç çıkmıyorum e bilgisayarda hep açık mp3 lerde çalıyo sürekli
bi de sanki kapatırsam rahat edemiyomuşum gibi oluyo utananadam

hayalayaz 06-10-2007 09:15 PM

bende de bir an önce içinde bulunduğum durumdan çıkma isteği vardı..sanki dinlemezsem bir yıl geri gidecekmişim sanıyordum..şimdi iyiki böyle düşünmüşüm diyorum..darısı tüm arkadaşların başına..sana kpss de başarılar..vede başaracaksın biliyorum..saygılı sevgiler

redspark 02-11-2007 03:48 PM

sigrt56
benimde aynı sorunum var baş ağrım tuttuğu zaman en az 3 gün sürüyor bir gün dayanamayıp kafamı duvara duvara çarpmaktan çok korkuyorum çünkü kabus gibi ağrıyor her an her saniye hiç geçmiyor sanırım migren olma ihtimali yüksek hiç bir hap dinlenme benim baş ağrımı geçirmiyor terli345

shamanic 02-11-2007 04:11 PM

anladığım kadarıyla sizin başağrınız telkinlerden değil.. öncelikle doktora gidip konuyla alakalı içinizin rahat etmesini sağlamalısınız..
her nek kadar basit gibi gözüksede vücudumuzda ağrıyan yerlerimiz bizlere mesajlar vermeye çalışırlar...

benimde stres kaynaklı başağrılarım olur.. o zaman uyguladığım 1-2 yöntemi aktarayım size... ama bunlar şu an sizin için geçici çözümlerdir...
hele ki migrenden şüpheleniyorsanız mutlaka doktorunuza gidin..

önerilerim..

iki kaşınızın arasına baş yada işaret parmağınızla çok kuvvetli nokatasal baskı yapın... baskı 4-5 sn devam etsin bir kaç kez tekrarlayın..

gözünüzün ve kaşınızın dış uçlarına yani şakaklarınıza yakın olan bölgeye aynı şekilde baskı yapın..

bu noktanın tarifi biraz zor ama umarım doğru noktayı bulursunuz..
kulaklarınızın arkasından kafatasınızn bittiği noktaya doğru ilerleyip biraz ensenize doğru inince
hafif yumuşak bir bölgeye geleceksiniz.. ortadaki 4 parmağınızı kullanarak buraya baskı yapın..

işaret ve başparmağınızın arasında ki deri perdesini sıkıştırın ve son olarak ta
sol elinizi sağ elinizin içinde serbest bırakın.. sağ başparmağınızla sol başparmağınızın biterek elinizin başladığı
yerde bir çukur nokta bulacaksınız oraya baskı uygulayın...

bu baskılar da hafif canınızı acıtacak kadar güç uygulayın

dediğim gibi bunlar alternatif çözümlerdir..

sevgilerle...

25emel 02-11-2007 04:43 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı
anladığım kadarıyla sizin başağrınız telkinlerden değil.. öncelikle doktora gidip konuyla alakalı içinizin rahat etmesini sağlamalısınız..
her nek kadar basit gibi gözüksede vücudumuzda ağrıyan yerlerimiz bizlere mesajlar vermeye çalışırlar...

benimde stres kaynaklı başağrılarım olur.. o zaman uyguladığım 1-2 yöntemi aktarayım size... ama bunlar şu an sizin için geçici çözümlerdir...
hele ki migrenden şüpheleniyorsanız mutlaka doktorunuza gidin..

önerilerim..

iki kaşınızın arasına baş yada işaret parmağınızla çok kuvvetli nokatasal baskı yapın... baskı 4-5 sn devam etsin bir kaç kez tekrarlayın..

gözünüzün ve kaşınızın dış uçlarına yani şakaklarınıza yakın olan bölgeye aynı şekilde baskı yapın..

bu noktanın tarifi biraz zor ama umarım doğru noktayı bulursunuz..
kulaklarınızın arkasından kafatasınızn bittiği noktaya doğru ilerleyip biraz ensenize doğru inince
hafif yumuşak bir bölgeye geleceksiniz.. ortadaki 4 parmağınızı kullanarak buraya baskı yapın..

işaret ve başparmağınızın arasında ki deri perdesini sıkıştırın ve son olarak ta
sol elinizi sağ elinizin içinde serbest bırakın.. sağ başparmağınızla sol başparmağınızın biterek elinizin başladığı
yerde bir çukur nokta bulacaksınız oraya baskı uygulayın...

bu baskılar da hafif canınızı acıtacak kadar güç uygulayın

dediğim gibi bunlar alternatif çözümlerdir..

sevgilerle...

deniyecegim saolll ark5

redspark 02-11-2007 05:02 PM

@shamanic kiss3
ilgine ve tavsiyelerine çok teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim hismiley

ozlemgul8 25-04-2008 12:30 PM

Merhaba,

Bende inanılmaz baş ağrısı yaşıyorum umarım en kısa zamanda gecer....sanırım suyu bulandırdı müzikler ve sonra yavaş durulacak, temizlendikçe affettikçe kendimi sevdikçe ağrılarda gececek....

Sevgilerimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM.