28-02-2009, 11:34 PM
|
#10 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Alıntı: hipnotronik Nickli Üyeden Alıntı
yaklaşık 10 yıldır migrenim var ve bunun son 7 yılında ağrıların sürekli yükselerek çoğalıyor. migren nedir bilirim hatta her akşam yatmadan bir antimigren alıyorum ve ertesi günü kesinlikle ağrı hissetmiyorum. yaklaşık 7 yıldır sürekli uyguluyorum ama tabi geçmediği zamanlarda oluyor o zaman daha ileri seviyede ilaçlar veya iğne ile tedavi oluyorum.
şimdi gelelim meselenin özüne 2 adet mp3 dinledim. yarım yamalak ve tam 3 gün ağrı çektim. şu an psikolojikman tamamen dipteyim. ayağımın yere basması ile yukarı çıkacağım buna eminim bunun için dua ediyorum umud ediyorum olumlu konuşup olumlu düşünüyorum ayağımın yere basmasını sağlayacak şeyin "tebdili mekanda ferahlık vardır" düşüncesi ile " rızkı için şehir değiştirenin rızkı artar" hadisine istinaden taşınmayla sağlayacağım.
evliyim. eşim ve ben bir elmanın iki yarısı gibiyiz.. 10 yıldan sonra böyle oldu çok şükür... hee bu arada o elmanın benim olan kısmının biraz yendiğini de söylemeyi unutmayayım.. 2 oğlum var biri 7 yaşında ilkokulda 1 i 1 yaşında... yoğun bir hayat tempom var evde 3 erkek olunca onların evin heryerin sorumluluğu bende olunca ve bu arada elimden geldiği kadar eşimin işine yardım ediyorum ...
BU KADAR İŞİN ARASINDA KENDİME VAKİT AYIRAMIYORUM.
BU AĞRILAR SÜRERSE KESİNLİKLE DİNLEYEMEM LÜTFEN KESİN BİR ÇÖZÜM SÖYLERMİSİNİZ BİLİYORSANIZ... | merhabalar telkinler bilinçaltımızda biriktirdiğimiz gereksiz negatifleri temizleyerek gerçek potansiyelimizin ortaya çıkmasını sağlıyor. telkinler bu anlamda çok yararlı.. ilk dinlemeye başlandığında dalgalanma dediğimiz rahatsızlık verici etkileri olabiliyor.. 10 yıldır migrenim var demişsiniz.. doktor tedavisi tabii ki şart.. bazen fiziksel bir rahatsızlığımızı ilaçlarla tedavi etme sürecinde ruhsal sebepleri olup olmadığı detayını düşünmüyoruz.. bir an önce ağrılardan kurtulmayı hedefliyoruz doğal olarak.. suçluluk ve ego telkinlerinden başlayarak günde 7-8 saat yerine daha kısa süre dinleseniz, zamanla bu süreci arttırsanız dinleme esnasında "ben sağlıklıyım, huzurluyum, yaşamım güzelliklerle dolu" gibi olumlamalar yapabilirsiniz.. Eşinizden bir elmanın iki yarısı diye bahsetmenize gıpta ettim doğrusu Allah ailenizle mutluluğunuzu daim etsin, çocuklarınıza hayırlı uzun ömürler versin.. dediğim gibi bir süre deneyebilirsiniz. güzel haberlerinizi bekliyoruz.. sevgiler |
| |