![]() |
Şiddetli baş ağrısı Bugün 3. gündü sabah ve öğle vakitlerinde çok fazla başım ağrıdı,hatta başım ağrımak bir tarafa etrafa puslu gözlerle bakmaktaydım...Bi ara ne oluyoruz her'ana (bkz:Adem Faywer olasılıksız) mı geçiyorum dedim. Bu etkiler ben dışarıdayken bir süre daha devam etti,sanki başımın arka tarafına birisi iç taraftan vuruyor gibiydi, ama şimdi gece vakti bu ağrı kayboldu, neredeyse tamamen. Şuan sadece ender olarak yaptığım çok ders çalışma zamanlarındaki yorgunuluğumu hissediyorum beynimde. Beyindeki en önemli güç inanmak olsa gerek, ki kanser hastalarının hastalarının mucize bir ilaç sandıkları aspirin ile iğleştiğini bilmekteyiz. Bu konuda çok bilgili değilim ama bu kulladığımı metotun çok mantıklı olduğunun farkındayı ve inanıyorumda bakalım ne olacak... |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı öncelikle geçmiş olsun kilo verme telkini dinliyodum son zamanlarda bende çok şiddetli baş ağrısı olmadı ama annem de çok oldu diyebilirim görülebilecek yan etkilerden hiç bahsetmediğim halde telkinlerden olduğunu söylüyo o nedenle ben daha çok evde doğa seslerini su şırıltılarını filan dinliyorum :)) |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı 16 saattır aralıksız dinliyorum başım çok şiddetli ağrıyor sanki çıldıracak gibi oluyor ayrıca midemde bulanıyor iki kere kustum korkmaya başladım galiba dozunu fazla mı ne kaçırdık bu nasıl iş |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı 16 saat dinlemenizi önermiyoruz günde 7-8 saat maksimum yeterli olacaktır. |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı Evet doğrudur dinlemeye ara verdim |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı ben de rahatsız edici bir bas agrısı olmadı bazen günde 10 11 saat dınlıyorum ney sesi çok etkıleyici bende başağrısı yapıyor sanırım o yüzden özellikle geceleri seside yuksek çıktıgı için ney dinlemiyorum su sesi çok rahatlatıcı ve başımı da agrıtmıyor... |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı bende ilk yarım saatte başta kısmi ağrı oldu buda bilinç altının aktif olduğunu gösteriyor |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı çok şiddetli baş ağrıları çekiyorum ve dinlemeyi bırakmak zorunda kaldım çünkü çok ağrım var ve midemde de ağrımalar oluyor. |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı Bundan bir ay önce suçluluk duygusu telkinini dinledim.Ertesi gün dayanılmayacak bas agrılarım oldu.Şaşırdım kaldım.Hm de aksama kadar durmadan devam etti.Şimdi asla cesaret edemıyorum.Dinleyemem. |
Cevap: Şiddetli baş ağrısı İlk başta baş ağrıları sık görülüyor,ama zamanla geçiyor.Bir tavsiye bir saat öncesine benimde başım ağrıyordu.Hayal mühendisliği kitabını okuyorum ordan öğrendiğim gibi başımın ağrıyan yerini mor çürümüş bir kısım olarak hayal ettim ve tornavidayla vida söker gibi söktüm aldım ağrıyan kısmı..İlk defa denedim ve şuan başım ağrımıyor geçtii..f678h Sizde deneyin..Sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 AM. |