Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Geçici Baş Ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/)
-   -   Şiddetli baş ağrısı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/372872-siddetli-bas-agrisi.html)

epiktetos87 15-08-2009 01:19 AM

Şiddetli baş ağrısı

Bugün 3. gündü sabah ve öğle vakitlerinde çok fazla başım ağrıdı,hatta başım ağrımak bir tarafa etrafa puslu gözlerle bakmaktaydım...Bi ara ne oluyoruz her'ana (bkz:Adem Faywer olasılıksız) mı geçiyorum dedim. Bu etkiler ben dışarıdayken bir süre daha devam etti,sanki başımın arka tarafına birisi iç taraftan vuruyor gibiydi, ama şimdi gece vakti bu ağrı kayboldu, neredeyse tamamen. Şuan sadece ender olarak yaptığım çok ders çalışma zamanlarındaki yorgunuluğumu hissediyorum beynimde. Beyindeki en önemli güç inanmak olsa gerek, ki kanser hastalarının hastalarının mucize bir ilaç sandıkları aspirin ile iğleştiğini bilmekteyiz. Bu konuda çok bilgili değilim ama bu kulladığımı metotun çok mantıklı olduğunun farkındayı ve inanıyorumda bakalım ne olacak...

Işıldayan Safir 15-08-2009 12:00 PM

Cevap: Şiddetli baş ağrısı

öncelikle geçmiş olsun kilo verme telkini dinliyodum son zamanlarda bende çok şiddetli baş ağrısı olmadı ama annem de çok oldu diyebilirim görülebilecek yan etkilerden hiç bahsetmediğim halde telkinlerden olduğunu söylüyo o nedenle ben daha çok evde doğa seslerini su şırıltılarını filan dinliyorum :))

hakankoc928 10-10-2009 08:32 PM

16 saattır aralıksız dinliyorum başım çok şiddetli ağrıyor sanki çıldıracak gibi oluyor ayrıca midemde bulanıyor iki kere kustum korkmaya başladım galiba dozunu fazla mı ne kaçırdık bu nasıl iş

hayatimdegisti 10-10-2009 08:56 PM

16 saat dinlemenizi önermiyoruz günde 7-8 saat maksimum yeterli olacaktır.

hakankoc928 11-10-2009 11:03 AM

Evet doğrudur dinlemeye ara verdim

salim_k 12-10-2009 12:22 PM

ben de rahatsız edici bir bas agrısı olmadı bazen günde 10 11 saat dınlıyorum ney sesi çok etkıleyici bende başağrısı yapıyor sanırım o yüzden özellikle geceleri seside yuksek çıktıgı için ney dinlemiyorum su sesi çok rahatlatıcı ve başımı da agrıtmıyor...

thethc78 14-10-2009 09:53 PM

bende ilk yarım saatte başta kısmi ağrı oldu buda bilinç altının aktif olduğunu gösteriyor

betüş89 31-07-2010 01:24 PM

çok şiddetli baş ağrıları çekiyorum ve dinlemeyi bırakmak zorunda kaldım çünkü çok ağrım var ve midemde de ağrımalar oluyor.

misİSWHO 12-09-2010 10:18 PM

Bundan bir ay önce suçluluk duygusu telkinini dinledim.Ertesi gün dayanılmayacak bas agrılarım oldu.Şaşırdım kaldım.Hm de aksama kadar durmadan devam etti.Şimdi asla cesaret edemıyorum.Dinleyemem.

Parlayan 12-09-2010 11:57 PM

İlk başta baş ağrıları sık görülüyor,ama zamanla geçiyor.Bir tavsiye bir saat öncesine benimde başım ağrıyordu.Hayal mühendisliği kitabını okuyorum ordan öğrendiğim gibi başımın ağrıyan yerini mor çürümüş bir kısım olarak hayal ettim ve tornavidayla vida söker gibi söktüm aldım ağrıyan kısmı..İlk defa denedim ve şuan başım ağrımıyor geçtii..f678h
Sizde deneyin..Sevgiler...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:17 AM.