| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Başda ağırlık hissi...Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sitenin içeriğine bakmadan genel anlamda kontrol edip hemen müziklerden bnirkaçını indirdim. ilk dinleyişimde başım ağrıdı çok tuhaf oldum etkisindemi kaldım acaba dedim. hiçbirşey söylemeden hemen kuzenimin üzerinde bir deney yaptım onada bir müzik dinlettim ikinci veya üçüncü dakikada başının ağrıdığını ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi
|
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #151 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sitenin içeriğine bakmadan genel anlamda kontrol edip hemen müziklerden bnirkaçını indirdim. ilk dinleyişimde başım ağrıdı çok tuhaf oldum etkisindemi kaldım acaba dedim. hiçbirşey söylemeden hemen kuzenimin üzerinde bir deney yaptım onada bir müzik dinlettim ikinci veya üçüncü dakikada başının ağrıdığını söyleyince beraber siteyi inceledik gayet güzel ve etkili çalışmalarda emeği geçen herkesi tebrik ederim.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #152 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Ne diyeyim, hepinize tsk ederim guzel paylasimlariniz icin. Suan yaklasik 3 saattir forumdayimve 3 saatir telkinleri dinliyorum...hissettigim tek sey, pozitif enerji:) ben reiki bir'e uyumlandim, her pozitif enerji aldigimda, yuzumde karincalasma, kafamin kasinmasi ve goz kapaklarimin agirlasmasina ugrarim:) Super bir duygu onu belirteyim... sevgimle |
![]() | ![]() |
![]() | #153 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 173
36 Mesajinıza toplam 372 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende 3 saattir dinliyorum ağrıyla ağırlık arası bi durum şu anda bendede mevcut ama baş ağrısıyla ilgili yazılanları okuduğumda hatta midesi bulananları felanda okuyunca baş ağrım arttığı gibi sanki hafiften mide bulantısıda başladı. Bunun üzerine baş ağrısı tecrübelerini okuyarak kendimi bilinçli bir şartlandırmanında içine attığımı farkettim bu nedenle okumaktan vazgeçtim. ağrıya değilde ağrının 1 kereye mahsus olmak üzere ağrının sebebini düşünüp kendi kendime orda bir mücadele var ve bu mücadeleyi her an ben KAZANIYORUM diyerek ağrıma odaklanmaktan vazgeçtim ve tahmin edebileceğiniz gibi şimdi belli belirsiz bi rahatsızlık var şu anda başımda, bunuda ancak başım şu anda ağrıyormu diye düşününce farkediyorum.Size tavsiyem ağrıya odaklanmayın kuş sesinin su sesinin olduğu yerde en fazla ağaçlar olur, insana huzur veren yeşilin tonları olur, sakince akan bir nehir olur, ağrının orda ne işi var arkadaşlar.:) Uzanın nehrin kıyısına sonsuzluğu düşünüp ağrılarınızı küçümseyin.. |
![]() | ![]() |
![]() | #154 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 5
9 Mesajinıza toplam 35 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Dinleyeli 1.5 gün oldu. yaklaşık 30 saniye süren geçici baş ağrıları oluyor evet.Ama rahatsız edici değil bendekiler. |
![]() | ![]() |
![]() | #155 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet bende de oluyor özelikle akşamları..ama hafif bir ağrı..uyuyorum geçiyor |
![]() | ![]() |
![]() | #156 (permalink) |
Şifalı Bitki Uzmanı Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: Konya
Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Bir hafta sürekli başım ağrıdı. Şu an sadece geceleri açıp uyuyorum. Yoksa çatlayacaktı başım. |
![]() | ![]() |
![]() | #157 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: Dünya Üzerinde Bir Yer
Tesekkür: 1,494
433 Mesajinıza toplam 2,700 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende de oluyor baş ağrısı son iki gündür. |
![]() | ![]() |
![]() | #158 (permalink) |
Şifalı Bitki Uzmanı Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: Konya
Tesekkür: 172
104 Mesajinıza toplam 727 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() İçerde isyan sürüyor :) |
![]() | ![]() |
![]() | #159 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 1,196
56 Mesajinıza toplam 367 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() benim de bugün sürekli gözlerim yaşarıyor ya göz nezlesi oldum yada içerde durum çok kötü bilinçaltımda ağlanacak durum sözkonusu ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #160 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() ben sitenizle bugün tanıştım ve hemen ego ve suçluluk mp3 lerini indirip dinlemeye başladım.Bundan dolayı öncelikle sitenize cani gönülden teşekkür etmek istiyorum.Benim basım dada 1 saat içinde ağrı oluştu (ki normalde baş agrısı ceken bir insan değilim) bunun nedenini araştırayım derken başağrısı bölümünü buldum.Bunun egonun bir direnişi oldugunu düşünüyorum ve zamanla azalacagına inanıyorum. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı Başda ağırlık hissi... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız sitenin içeriğine bakmadan genel anlamda kontrol edip hemen müziklerden bnirkaçını indirdim. ilk dinleyişimde başım ağrıdı çok tuhaf oldum etkisindemi kaldım acaba dedim. hiçbirşey söylemeden hemen kuzenimin üzerinde bir deney yaptım onada bir müzik dinlettim ikinci veya üçüncü dakikada başının ağrıdığını ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi