Geçen cumartesiden beri feciyim :(
Ne zaman geçicek bu durum. 4 aydır dinliyorum telkinleri.
İlk başlarda 3 tane telkini ard arda en fazla 4 saat falan dinlerdim. galiba günlük kafi gelmediği için öle hafif hafif baş ağrısı ve mide bulantısı vardı. Dayanabiliyordum. Ama böyle sadece zaman kaybediyorum. kendimde zaten daha çok dinlemem gerektiğine karar verdim. Bu yüzden telkinleri tek tek dinliyeyim dedim. İlk defa cumartesi bir telkini aralıksız 9 saat dinledim.
telkini o günlük dinlemeyi bırakır bırakmaz. başımda bir ağırlık, baş ağrısı mide bulantısı . Fecii bişey.. ne zaman biter bu durum. Geçer dedim ama geçmedi. pazarda bi 7 saat dinledim. gece uyurkende bilgisayardan dinledim.
İşteyim okuduğumu anlaya mıyorum. bana söyleneni anlamıyorum. millete aptal aptal bakıyorum. Halsizim, uykumu aldım ama uykusuzum. Kafamı kaldıramıyorum. Ne yediğimi bile bilmiyorum. Düzelmek istiyorum ama düzelemiyorumda.
Telkinleri bırakmak istemiyorum ama mp3 me uzanır uzanmaz mide bulantım başlıyor.
acaba fazla mı abarttım ne? ama normali zaten 8-10 saat ti. günde 2 saat dinlemeyle bir etki etmiyor gibi geliyor bana..