| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı ACİL CEVAP.....! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir hafta ego ve suçluluğu dinledim.8.gün egoyu çıkarıp sosyal fobi,depresyon ve kendine güveni ekledim.bir de işteyken dinlemeye başladım.okulda zaten çocuk sesi bir de başımın müthiş ağrısı çok fena oldum 2 gündür dinliyorum.Allahtan bugün tatildi de evde yattım.bir ara dışarı çıktım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2011
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() bir hafta ego ve suçluluğu dinledim.8.gün egoyu çıkarıp sosyal fobi,depresyon ve kendine güveni ekledim.bir de işteyken dinlemeye başladım.okulda zaten çocuk sesi bir de başımın müthiş ağrısı çok fena oldum ![]() 2 gündür dinliyorum.Allahtan bugün tatildi de evde yattım.bir ara dışarı çıktım daha fena oldum.dalgalanıyordum sanki,sarhoş gibiydi başım.resmen beynimin her kıvrımı ağrıyordu.bunu hissettim.gün boyu hiç durmadı ve hala devam ediyor.pazartesi günü sınıfımızın yıl sonu gösterisi var.sayın adminler ne önerirsiniz bana .teşekkürler...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba..Çok geçmiş olsun.geçici baş ağrısı blokajlardan kaynaklanır. Baş ağrısı yapan telkin büyük ihtimalle suçluluk telkinidir.Ya deprasyonu yada sosyafobiyi çıkarın. ego topluluk karşısında konuşma ve mutluluk dinlemenizi öneririm..sevgiler..başarılar..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) | |
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
teşekkürler.evet suçluluk ta çok ağrı yaptı ama sosyal fobi ve depresyon daha fena ağrı yaptı.peki sosyal fobiyi çıkarıp topluluğu ekliyim. şimdiki listem:suçluluk,kendine güven,depresyon ve topluluk oldu,telkinlerde 10.gündeyim.bu listeyi ne kadar süre dinliyim sizce? | |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bence baş ağrıların geçene kadar suçluluğğuda çıkar..yada dinleme süresini azaltabilirsin bence.
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2016
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar! çoğu yorumlarınızı okudum. Müthiş baş ağrısından şikayet edenlerin çoğunluğuna şahit oldum. Bende çok şükür baş ağrısı yok. Ama başımın üstünde büyük bir ağırlık taşıyormuşum gibi geliyor. Sürekli dinliyorum TV açıkken, araba kullanırken, yemek yaparken sürekli değiştirerek dinliyorum. Adıma özel olduğu için sağolsun Atakan bey özenerek hazırlamış. Piyano formatı tercihim ve sevdiğim ama arada doğayı da tercih ediyorum. Yalnız ilk gün bende durduramadığım bir ağlama oldu. Hıçkırarak durduk yerde ağlıyor ve herşeye alınıyordum ve dinlemeye başladığım ilk telkinde büyük bir patlamayla sinirlerim gerildi. Bağırıp çağırmaya başladım. Bugün ikinci günüm ve bana gönderilen kullanım bilgilendirme yazısıyla birlikte bol bol dinliyorum. Hayatımı en kısa zamanda değiştirmeye uğraşıyorum. Çok azimliyim. Şimdi de sonunda kilo verme telkinini de sitede bulabildim ve indirdim sıra onda. Artık değiştirerek dinlicem. Çok rahatlatıcı müzikler. Çok hoşuma gidiyor. Ama gece yatarken bilgisayarımda gürültü olduğu için kulaklıklada uykuya dalamadığım için yatana kadar dinliyorum. Sonra kapatıyorum. Ama yinede vazgeçmek yok beynim dalgalanmaya başladı şu sıralar. Eminim çok iyi gelecek. Herkese şifa olsun. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2015 Bulunduğu yer: Tavşanlı/Kütahya
Tesekkür: 195
198 Mesajinıza toplam 252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kafanızın ağırlaşması olağan bir şey.Uyurken dinliyor olsaydınız kafamı yastıktan kaldıramıyorum diyecektiniz. Verdiğiniz tepkiler muhtemelen suçluluk telkini ile alakalı.Anlık bir patlamak ve boşalmak , rahatlamak istiyorsunuz.Bunu öfke nöbeti ile karıştırmayın daha çok ağlama nöbeti şeklinde cereyan eder.Genelde ağlamak rahatlatan bir eylemdir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Geçici Baş Ağrısı ACİL CEVAP.....! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bir hafta ego ve suçluluğu dinledim.8.gün egoyu çıkarıp sosyal fobi,depresyon ve kendine güveni ekledim.bir de işteyken dinlemeye başladım.okulda zaten çocuk sesi bir de başımın müthiş ağrısı çok fena oldum 2 gündür dinliyorum.Allahtan bugün tatildi de evde yattım.bir ara dışarı çıktım ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geçici Baş Ağrısı telkin cd indir izle İstanbul Geçici Baş Ağrısı nerededir kimdir Geçici Baş Ağrısı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geçici Baş Ağrısı hipnoz Geçici Baş Ağrısı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geçici Baş Ağrısı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geçici Baş Ağrısı kuantum düşünce kitap haberi