![]() |
Dışa dönük telkini Arkadaşlar telkini dünden beri dinliyorum başım çatlıycak gibi oldu bu değişimin göstergesimidir? dinlemeye deva edip üstünemi gitmeliyim bırakmalıyım bir süre? |
Cevap: Dışa dönük telkini dinlemeye devam eetmelisin. bilinçaltı gün yüzüne çıkıyor. bu da kiminde başağrısı, kiminde sıkıntı, kiminde sinirlilik hali yapıyor. telkin dinleme zor bir süreç. rüyalarda bile bilinçaltı boşalıyor. sabretmek lazım. kolay gelsin. selamlar. |
Cevap: Dışa dönük telkini Benimde başım dinlemeye başladığımdan beri ağrıyor telkinlerdenmi bilmiyorum ama miğdemde bulanıyor 2 gündür yeni bir liste yaptım onu dinliyorum dışa dönüklükte dahil 3 ay hiç ara vermeden dinlemeyi planlıyorum umarım etkilerini görücem |
Cevap: Dışa dönük telkini Benimde midem bulanıyordu dün bugün kesildi.Sadece başım ağrıyor bir arkadaşımda dinliyor forumdan onunda başı ağrıyormuş.Demekki herkesde değişim süreci erken başladı |
Cevap: Dışa dönük telkini bütün vücudum sallanıyor sabahtan beri hala dinliyorum ama telkindenmi hastamı olucağımdan bilmiyorum teklindense alttan alabilirim :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:19 PM. |