| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Şems-i Tebrizi'nin 40 Kuralı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: seromoni Nickli Üyeden Alıntı Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar Faydalı olabildiysem ne mutlu banaa! Kesinlikle arşivimde yer alacak emin olabilirsin çicek aradım ifadeler arasında ama bulamadım çiçek gönderdim farzet lütfen....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010
Tesekkür: 445
42 Mesajinıza toplam 368 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ “Ey İnsan!Sen kendini etten ve kemikten ibaret zannedersin; oysaki alem-i ekber(büyük evren) senin içinde dürülüp gizlenmiştir”. (Hz. ALİ) Seni Seviyorum.. Teşekkür Ederim.. Lütfen Beni Affet.. Özür DiLerim.. | |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bu kuralları uzun zaman önce arşivime almıştım paylaşmanız güzel olmuş benim begendigim kural 20. kural felsefem olmuştur sevgiyle kalın... |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Birinci kural da benim felsefemdir..Hepsi insanın hayata bakışını değiştiren ifadeler.Teşekkür ederim paylaşım için.
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,092
344 Mesajinıza toplam 1,691 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Öncelikle böylesine uzun bir yazıyı bizi okumak zorunda bıraktığı için. ![]() Şimdi baya bi kafam karıştı. ![]() ![]() Bu kuralları mevlevi dergahında tasavvufi duygularla okumak güzel. Bu düşünceleri yansıtıyor. Yoksa o günler için veya şimdiki günler için gündelik yaşamda karşılaştığımız sorunları bertaraf edecek bir rehber değil. Şimdi hakaret etse/iftira atsa birisi cemaat liderinden başbakanına hepsi mahkemeye veriyor. Gazeteleri mahkemeye veriyorlar. Bu,bizim için değil,dergah için yazılmış manzum eser. Şu an olsa böyle bir dergah ve de dervişi bulsam gidip pişmek,feyz almak amacıyla bir an düşünmez giderdim. İşte o zaman bu düşünceler benim davranış klavuzum olurmu diye üzerinde düşünürüm. Belki yine vardır böyle ehil insanlar,bilemiyorum süptil boyutta çekim alanına girmedik,yada o dereceye henüz tekamül edemedik. Neyse var yok bilemiyorum. Şems-i Tebrizi ve Mevlana çok üst düzeyde psişik yeteneklere sahip inisiye 'varlıklar'. Bize saygı duymak,ders almak düşer. Orhan Pamuk'un Kara Kitap romanında ''Şemsi Tebrizi'yi Kim Öldürdü'' adlı bir bölüm vardı. kitabın ismini yanlış hatırlamıyorsam. ...Şİmdi yukarıda yazdıklarım benim düşüncelerim. İyiki yazmışsınız,bende bir kitap vardı,yıllar önce tükenmiş, fotokopi ile çoğaltıp göndermişlerdi. Bu yazıyı okuyunca aklıma geldi,tamamen unutmuşum. Hemen şimdi aşağıya inip alıp geliyorum... ...Evet getirdim,fotokopi halinde; Kitap :Mevlana Ve Medyomluk Hazırlayan:Ruhi Saruhan Yayınevi : Ruh ve Madde Yayınları Yayın Yılı : 1984 İçinde Mevlana'nın telepati,şifacılık,telekinezi vb.olayları sergilediği hayatında ''medyomsal tezahürler'' örnekler var. Çok şaşıracaksınız... ![]() Hemen bu bölümde yeni bir konu başlığı açarak yazmaya başlıyorum. ![]() İyi ki yazmışsın seromoni. ![]() İyi ki varsın seromoni. ![]()
__________________ İNANCIN KANITLARA İHTİYACI YOKTUR,ONLARI YARATIR! İnanç,harici kanıtlara dayanmayan,aksine bunları yaratan içsel bir bilgidir. Bilgi,realiteleri tesbit eder. İnanç,realiteleri yaratır! Kurt Tepperwein-Mantal Çalışma Uygulamaları pinnko / Değişim ve Başarı Denemeleri Günlüğü http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post591707 | |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok merak ettim ben bunu.Merakla bekliyorumm:)
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Dolphin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Allah içte ve dışta her an hepimizi tamama erdirmekle meşguldür. Tek tek herbirimiz tamamlanmış bir sanat eseriyiz. Yaşadığımız her hadise atlattığımız her badire eksiklerimizi gidermemiz için tasarlanmıştır. Rab noksanlarımızla ayrı ayrı uğraşır çünkü beşeriyet denen eser kusursuzluğu hedefler. işte bir çok sorumuzun cevabııı..özlemişim ...tekrar emeğinize sağlık..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2011 Bulunduğu yer: Evren ;)
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() bende elif şafak'ın kitabından sonra hemen bi köşeye not etmiştim bu kuralları günlerce okuyup üstünde düşünmüştüm harika paylaşımlar sağolun hepsi birbirinden güzel ama favorim;- Sekizinci Kural: Başına ne gelirse gelsin karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Dileğin gerçekleşmediğinde de şükret. :) |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2010
Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() harika çok güzeldi .teşekkür ederim arkadaşım.
__________________ Allah'ın dediği olur.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstAnbul
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ne güzel bir paylaşımdır çok güzelll teşekkürler. şu sıralar Mevlana ve Şems-i Tebriz e merak sarmış durumdayım. bolca okuyorum ilgili kitapları ve büyük bir hayranlık duyuyorum ikisinede. ve içimde bir ukte ne güzel bir İlahi Aşktır yaşadıkları biz o Aşkın zerresini tadabilecek miyiz? acaba. Yaradan cümlemize nasip eylesin böyle bir aşkı. sevgi ve ışıkla dolu olasınız herdaim. |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2011
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben henüz yeni okuyabildim..çok etkileyici.sık sık okumakta fayda var..çook teşekkürler.. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar Şems-i Tebrizi'nin 40 Kuralı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: seromoni Nickli Üyeden Alıntı Beğendiğinize çok sevindim arkadaşlar Faydalı olabildiysem ne mutlu banaa! Kesinlikle arşivimde yer alacak emin olabilirsin çicek aradım ifadeler arasında ama bulamadım çiçek gönderdim farzet lütfen....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi