![]() |
Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Kaynak: Tanrılar Okulu / Yazarı: Stefano E. D'ANNA Size ‘öğretilen ve anlatılan dünyanın’, anlatıldığı gibi olduğunu söyleyenler sadece anlatanlardır. Korkmanız, çekinmeniz, endişe etmeniz gerektiği söylenen her şey, bu betimlemenin pençesindeki insanların fikirleridir. Oysa bunlar olumsuz duygulardır ve hiçbiri dünyaya geldiği haliyle insanin mayasında olan hisler değillerdir. İnsan korkusuz doğar. Korku, zorla ‘öğretilir’. Hayatınızda önünüze çıkan herkesin özel bir görev ile karşınıza geldiğine emin olun. Ve ona varlığı için teşekkür edin. Özellikle düşmanınızsa. Herkes sizi gösterir. Bu sizin dünyanız. Telefondaki arkadaşınız sizsiniz. Çalışanlarınız, üstleriniz, aileniz, hepsi sizsiniz. Yay da, ok da, hedef tahtası da; hepsi sizsiniz. Önünüzde gelecek varken, geçmişle uğraşmayın. Ama geleceği de yeni bir ‘eski geçmiş’ yaratmak için yaşamayın. Onu şekillendirin; bu kez şekillendirin; geçmişinizin tekrarlarından kurtulun. Mea Culpa… Başınıza gelmiş ve gelecek her şeyin tek sorumlusunun kendiniz olduğu gerçeğiyle barışmayı reddettiğiniz her gün tedavi sureciniz gecikecek, ‘yeni bir eski geçmiş’ için her seferinde yeni bir adim attığınızla kalacaksınız. Gerçek, düş artı zamandır. İnanmak için görmeyi beklemeyin. İnanın ki, görebilin. Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur. Ekonominin tanımı Mutluluktan başka hiçbir şey değildir. Her zaman iyi bir ekonomist olun. Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Düş, var olan en gerçek şeydir. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Herkes sizi gösterir. Bu sizin dünyanız. Telefondaki arkadaşınız sizsiniz. Çalışanlarınız, üstleriniz, aileniz, hepsi sizsiniz. Yay da, ok da, hedef tahtası da; hepsi sizsiniz. paylaşımlarını zevkle takip ediyorum harika paylaşım için teşekkür ederim....... sevgiyle mutlu kal... |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş.Korku bize doğuştan zorla kazandırılan bir özellik.Teşekkürler |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Yine "ayna" kavramı... Zorla beni çekim yasasına inandıracaksınız.:) Teşekkürler paylaşım için. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Rica ederim. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Alıntı:
Selamlar. |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Öğrenmeye açığım. Teşekkür ederim tekrar.:) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Çok beğendim:)Zaten değişme aşamasındayım bu zamanda çok motive edici bir yazı oldu benim için:) |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Ne kadar güzel sadece düşleyerek hayal ederek gerçekleri yaratıyoruz. Evrende bize daha yüce bir lütuf olabilir mi? |
Cevap: Düşleyin, düşleyin, düşleyin… Dünyadaki en büyük ekonomik gerçek ‘mutluluktur. Çok doğru.Güzel paylaşım teşekkürler..::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:09 PM. |