![]() |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. Yasamimiz boyunca almamiz gereken dersi almadiysak, evren bunu anlayabilmemiz ve icimizde cözebilmemiz icin bize bir firsat daha verir taki biz bunu anlayip sorunu cözenedek. Anladiysak diger ders baslar bu böyle sürüp gider. Nezamanki sorunlariniz kalmadigini anlarsiniz iste ozaman ögrenecek birseyiniz yoksa yasadiginizada süphe edin. Ilerlemek her an ilerlemek icin variz kimseye herhangi birseyi isbat icin degil kendimiz olmak icin dersler aliriz. Ya derslerini iyi calisan bir ögrenci oluruz yada, hayatimizda kacirdiklarimiza bakar dururuz. |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. yukarıya bakanlar için her yeni gün başka bir umut ve mutlulukla doludur. ........... |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. Alıntı:
Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile Ps: Felsefe dersinden kaçtığını da anlamadım sanma. khkh56 |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. ay harika hikayeler var çok severek okudum. |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. Zerynthia'ya da sana da çok teşekkürler:)))) |
Alıntı:
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. İçerisinde bir insana ömrü boyunca faydalı olacak çok sayıda ipuçları ve öğütler var. emeğiniz çok teşekkürler. |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. Emeğinize teşekkürler. Çok güzel bir paylaşım olmuş. |
Cevap: Bir Dakika Hayatınızı Değiştirebilir. Ben teşekkür ederim. Faydalı olmasını dilerim arkadaşlar. Sevgiler... actionsmile |
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:10 AM. |