![]() |
yasam bana birseyler mi anlatmak istiyor? Başarısızlık, ben bir başarısızım demek değildir; Henüz başaramadım demektir. Başa...rısızlık, ben hiçbir şey gerçekleştiremedim demek değildir; Bir şeyler öğrendim demektir. Başarısızlık, aptallaştım demek değildir; ...Deneyerek yaşamak için gerekli inanca sahibim demektir. Başarısızlık, ümitsizliğe kapıldım demek değildir; Deneme cesaretini gösterdim demektir. Başarısızlık, istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir. Başarısızlık, ben aşağılığım demek değildir; Mükemmel değilim demektir. Başarısızlık, zamanımı boşa harcadım demek değildir; Yeniden başlamak için bir nedenim var demektir. Başarısızlık, vazgeçmeliyim demek değildir; Daha sıkı çalışmalıyım demektir. Başarısızlık, asla başaramayacağım demek değildir; Daha sabırlı olmalıyım demektir. Başarısızlık, benden ümidini kestin demek değildir; Bir bildiğin var demektir. John C. Maxwell |
Cevap: yasam bana birseyler mi anlatmak istiyor? Ne güzel anlatmışsın ellerine sağlık........... |
Cevap: yasam bana birseyler mi anlatmak istiyor? Alıntı:
|
Cevap: yasam bana birseyler mi anlatmak istiyor? basarimi? basari tamamen sansa baglidir, inanmiyorsaniz basarisizlara sorun :))) benim en sevdigim sözlerden biri. kimin yazdigini unuttum ama |
Cevap: yasam bana birseyler mi anlatmak istiyor? Başarısızlık, istediklerime sahip olamayacağım demek değildir; Değişik tarzda bir şeyler yapmalıyım demektir.25889 sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89 |
Cevap: yasam bana birseyler mi anlatmak istiyor? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:23 AM. |