![]() |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? Görüntülü Mesaj bölümü var sitemizde.Buraya eklenmek üzere ilk videoyu gönderen üyemize hediyelerimiz olacaktır. |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? çiğdem hanım sesli mesaj gönderdi dediniz ya baktım anasayfaya bulamadım bir türlü.. görüntülü ve sesli mesaj yazan yere tıklıyorum bişy olmuyor :( |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? Sitenin üstünde sağ tarafta Sesli Mesaj 1 Sesli Mesaj 2 yazar onlara tıklayacaksın Rıdvan |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? tmm buldum çok güzel şeyler söylemişler :) saol atakan abi hismiley |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? khkh56 yawf ne alakası var ben böyyyle şeyler yapmıyorum kii.... cilgin897 |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? estafirüllah...... bu arada üyelik dereceme dikkat ettiyseniz muhteşem süper mükemmel üye olmuşum hatta admin olmuşum sonunda kıymetimiz anlaşıldı :) |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? eevet doğru :) hpm1 s45apk |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? Aslında ben de görüntülü msj gönderirim de şimdi sitede durduk yere kriz yaratmak istemiyorum...ha sahara filminde brooke shields ha ben bi farkımız olmadııığı için....şimdi ortam kitlencek,sistem çökcek ugraş dur ondan sonra...cıkcıkcık... smil56 sevincli sevincli |
Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? nasıl gönderebiliriz acaba bilgilendirirmisin atakan abi |
Ynt: Görüntülü Mesaj Göndermek İstermisiniz? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 AM. |