Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Geri Dönüşüm > Geri Dönüşüm Kutusu

Uyarılar

Youtube Videosu Nasıl Eklenir

Geri Dönüşüm ve Geri Dönüşüm Kutusu Youtube Videosu Nasıl Eklenir Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Youtube erişimi engellendi.Bu nedenle forumumuza yurtiçinden giren üyelerimiz youtube videolarını izleyememektedir.Konu ile ilgili haber... Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretler içeren görüntülerin yer aldığı YouTube'ye erişim yasağıyla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geri Dönüşüm Kutusu telkin cd indir izle İstanbul Geri Dönüşüm Kutusu nerededir kimdir Geri Dönüşüm Kutusu çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geri Dönüşüm Kutusu hipnoz Geri Dönüşüm Kutusu olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geri Dönüşüm Kutusu hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geri Dönüşüm Kutusu kuantum düşünce kitap haberi

Youtube Videosu Nasıl Eklenir

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2007, 02:10 PM   #21 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Youtube Erişimi Engellendi

Youtube erişimi engellendi.Bu nedenle forumumuza yurtiçinden giren üyelerimiz youtube videolarını izleyememektedir.Konu ile ilgili haber...

Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Paul Doany, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e
hakaretler içeren görüntülerin yer aldığı YouTube'ye erişim yasağıyla ilgili
olarak, ''Dün akşam mahkeme kararı bize faks olarak iletildi. Bu kararın
sonucunda YouTube'nin hizmeti Türkiye'de askıya alındı'' dedi.

Siteyi ziyaret etmek isteyen internet kullanızılarının ekranına www.youtube.com sitesine erişim İstanbul 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin 2007/384 sayı ve 06.03.2007 tarihli kararı gereği engellenmiştir yazısı çıkıyor

Görüntü paylaşım sitesi YouTube Atatürk'e hakaret içeren video için açıklama yaptı.

07.03.2007 01:29

Görüntü paylaşım sitesi YouTube, Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerinin siteden kaldırıldığını ve bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmaların sürdüğünü duyurdu.

YouTube'den erişim yasağıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, söz konusu
videonun siteden kaldırılmasına rağmen, yasal mercilerin erişimi engelleme kararı almasının üzücü olduğu ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: ''YouTube olarak, bu tarz hassas konularda çok dikkatli olmaya özen gösteriyoruz. Bu tip sorunlar internetin uluslararası bir fenomen haline gelmesinden dolayı daha karmaşık bir hal almaktadır. Teknoloji bir taraftan tüm dünyada bilgilere erişim imkanı sağlarken, kültürel farklılıkların da ortaya çıkmasına neden olmaktadır. YouTube olarak, dünyanın farklı yerlerinden insanların çektikleri videoları güvenli ve kurallar çerçevesi içerisinde
paylaşabilecekleri bir ortam yaratmaya çalışıyoruz.

Türkiye'deki yasal mercilerin, söz konusu videonun her türlü kopyasını
YouTube'den kaldırmak için gösterdiğimiz çabanın farkında olduğuna inanıyoruz ve videonun bir daha yayınlanmaması için gerekli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz.''

ERİŞİM YASAĞI

İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, akşam saatlerinde, Ulu Önder Atatürk'e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koymuştu.

Ardından Türk Telekom, siteye erişim yasağına ilişkin konuyla ilgili resmi
bilgi ulaştığında yasal gereklilikler çerçevesinde gereğinin yapılacağını
duyurmuştu.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2007, 09:05 PM   #22 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Youtube Yasağı Kalktı

YouTube'den yasağın kaldırılmasına ilişkin yapılan açıklamada, sitenin yeniden erişime açılmasından büyük mutluluk duydukları kaydedildi.

Açıklamada, ''İçerik politikamız ile uyuşmayan videoları YouTube'den kaldırmaya devam edeceğiz. Türkiye'deki resmi merciler ile de bundan böyle yayınlanacak görüntüler ile ilgili herhangi bir endişeleri olması durumunda birlikte hareket etmeye hazırız'' denildi.

Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-03-2007, 03:21 AM   #23 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Youtube Modu Eklenmiştir

bu konu aslında tartışılması çok zor olan bir konu.. engellemeye açıkcası karşıyım..
protesto etmek daha akıllıca gibi geliyor..
kaba tabirle düşmanın ne işler çevirdiğinden bihaber olarak yaşamamamız gerekli
diye düşünüyorum önemli olan yasal platformlarda haklarımızı koruyabilmek..
son yıllarda gerek milliyetçi değerlerimize gerek toplumasal degerlerimize ve de dini
değerlerimize karşı yapılan bir çok saldırıları, tacizleri kınayarak dünya basınından takip ettik
ama toplum olarak bu konuda agırlıklı bir tepki koyduğumuzu ben hatırlamıyorum..
hatırlayan arkadaslar varsa banada hatırlatsınlar bi zahmet..
youtube a kadar uzanmaya gerek yok son günlerde ayan beyan ortada olan bir fıkra davamız var..
yeterince acı olan bir durum bu..
üstelik bunu yapan kişi de yine bizlerin içinde Türk olan Atattürk ün kurduğu ülkenin vatandaşı..
ne acıdırki ..
Bu engellenmenin sebebi araştırıldığında, Yunanlı bir kullanıcının Atatürk hakkında hakaret içerikli
video yayınlaması sebebiyle Youtube adlı siteyi protesto etmek istendiği anlaşılıyor.
Şimdi biz Youtube'ye giremiyince o asılsız, vicdansız, terbiyesiz, saçma ve hakaret dolu
video izlenmeyecek mi?
Tüm dünya izleyecek, biz izleyemeyeceğiz, öyle mi?
Neden Youtube ve sorumlularını cezalandıramıyorlar...
Bunun yanında, AKP'li bir belediye başkanının Atatürk hakkında anlattığı, hakaret
dolu bir fıkra TV'de yayınlanıyor. Komik olan ona hiçbir şey yapılmıyor......
Eğer bu kadar kesin ve sert kurallar konulacaksa, önce iğneyi kendimize batırmamız gerekmez mi..
Üstelik o insan Yunanlı da değil, bir Türk...
Bu fıkrayı http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...2065&yazarid=5 linkinden,
Emin Çölaşan'ın kaleminden okuyabilirsiniz...
Ben bu belediye başkanını kendi adıma KINIYORUM!!!
tabi bu konu genişledikçe genişler..
son olarak ab ye girişimizdeki uyum süreçlerimize devlet dairelerinden
Atatürk ile ilgili resimlerin kaldırılmasıda var..
konuyu tatlıya bağlamak için aşağıdaki videoyu begeninize sunuyorum..
ben seyrederken çok etkilendiğim şeylerle karşılaştım ve çok duygylandım..
umarım sizlerde begenirsiniz..

[youtube=425,350]mywhgfE-QtI[/youtube]
Alt 10-03-2007, 03:37 AM   #24 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

tabii tatlı ya baglamak demişken bu kadar spor görüntüsünün yanında
bu videoyu izlemeden geçmek olmaz ne de olsa Türkiyede bi tane var
ve malesef bunu kısa yolu yok.. uzun yollardan geçip çok çalışmak gerekiyoooo
(bize kısa yol göstererek atıfta bulunan arkadaşlara cevaben)
saygılar..
sevgiler..

[youtube=425,350]nPkNdTR4jrk[/youtube]
Alt 10-03-2007, 01:54 PM   #25 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mügeee will become famous soon enoughmügeee will become famous soon enough

maalesef bu konu aslında oldukça derin fakat ben özlemciğime katılamıyorum ufak bi konu gibi görünen fakat bence önemli bi husus olan youtobe meselesinde... evet yasal süreçte geçici bir kapatma cezası anlamsız olabilir ama bir video izlemek için bir milletinn değerlerine saygı gösteremeyecek kadar vasıfsız olan insanların saçmasapan sözlerinin yayınlanmasına göz yuman bu sitenin hatta hatta temelli kapatılması taraftarıyım ve izleyenlere kapatılmasını eleştirenlere şaşkınlıkla bakıyorum.Bizim en büyük değerimize yapılan bi saygısızlık ve buna göz yuman youtobe...bu arada benim okuduğum kadarıyla bu video tamamen kaldırıldı yani dediğğn gibi diğerleri izler diye bir durum söz konusu değil.hııı aslında bu konunun çok daha konuşulması gereken akıl almaz yönleri var ,ülke kimlerin elinde ,onlar neler söylediler tutarsızca... ama tepki onlara olmuyor nedense ,olsa dahi onuda yayınlamak sanırım yürek ister medya için...
Alt 10-03-2007, 03:17 PM   #26 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

aslında aynı taraftan bakmışız super
ama yanlış anlaşıldım galiba..
anlatmak istediğim neden bize yasak koyuyorlar??
zaten bizler bu olayı kınayıp gerekli cavabı veririz..
ceza youtube a Türkiyeden erişim yasağı konularak değilde
bu mesajı oraya koymaya cesaret eden Yunanlıların erişim ağı yasaklanarak gerçekleştirilsin..
yada bu videoların oraya konulmasına göz yuman youtube yetkilileri..
yada komple youtube cezalandırılsın..
ama bu olaya pirim veren bizlermişiz gibi yasak başlığı adı altında
herhangi bir yaptırımın bizlere uygulanması biraz tuhaf diye düşünüyorum.. dusun
Alt 10-03-2007, 03:23 PM   #27 (permalink)
Üsteğmen

87 Mesajinıza toplam 251 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

anlıyorum canım seni ama sanırım daha katı bi bakışım var... çünkü ben artık o youtobeyi açmam bile... onların haberi yok ama cezalandırıyorum kendimce... ama herkes öyle yapsa bu da bi tepki tabi hukuksal boyutun yanısıra..
Alt 10-03-2007, 03:26 PM   #28 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
etterna_ is an unknown quantity at this point

bence de en son bizim yasaklanmamız lazım. Çok küfür vardı malum videonun altında ve aslında bu bence küfürleri engellemek için yapılan bi şey.Youtube'un Türlere saygısından değil yani.
Alt 10-03-2007, 03:28 PM   #29 (permalink)
Üsteğmen

ben çok komiğim=)) orhan pamuğu da cezalandırmıştım kitaplarını almayarak 44 ciddiyim hatta bakın adını bile özensizce yazdım
Alt 10-03-2007, 04:30 PM   #30 (permalink)
Üsteğmen

bu arada yanlış anlaşılmaya sebep olmıyım söyliyim youtube ile ilgili bunca şey söyledikten sonra olurya sorarsınız neden o halde mutluluk veren şarkılara videoları koydun diye.. ben koymadım atakan abi koydu... ama güzel oldu şikayetçi değilim ... ben kendi adıma konuştum açmam diye ...

Bookmarks