HO'OP ARINMA HATTI

Sudem'ciğim, canım bu çok iyi bir haber. Kendimizle yüzleşmek ve olduğumuz gibi kabul etmek... Tüm açık yürekliliğimiz ve dürüstlüğümüzle...Bundan daha güzeli olabilir mi?..Olur. En güzeli arınmak olur...Çok duygulandım... Özür dilerim. Böyle bir güzelliği hissettirdiğin için çok teşekkür ederim.Seni seviyorum.
iyi mi gerçekten İsmira senden bunu duymak çok güzel..içim rahatladı..arınırken alttan bunlar çıktı..hepinize teşekkür ederim.daha kitabı alamadım sipariş vereyim burada bulamadım.

Sevgili arkadaşlarım, bugünkü çalışmadaki biirlikteliğimiz çin teşekkür ederim. Ben bugün daha kararlı bir inanç hissettim. Her tekrarda, bizlerin enerjetik alanlarımızda ve tüm evrende güçlü bir vakumlama oluyor gibi hissettim.

Kesinlikle aynı şeyleri hissettim bende İsmira.sevincliYaşadığım değişimlerin somut bir şekilde gerçekleştiğini görmek çok güzel oluyor.hepinize teşekkürler.actionsmile

iyi mi gerçekten İsmira senden bunu duymak çok güzel..içim rahatladı..arınırken alttan bunlar çıktı..hepinize teşekkür ederim.daha kitabı alamadım sipariş vereyim burada bulamadım.

Canııımm, iyi olmaz mı hiç? İyi az kalır, harika! Bugünlerde hissediyordum ben seninle ilgili böyle bir açılımın olacağını. Savaşçının yolu bu. Bence hoop-arın'ın asıl mucizesi bu. Gerisi teferruat. Biliyorsun, biz içimizdeki hatıraların, hafıza kayıtlarının ve programların sınırlayıcı enerjetik bağlarından arınmaya çalışıyoruz. Eee, kendimizdeki en olumsuz yönlerimiz, hatalarımız, günahlarımızla yüzleşir, keza bilip bulamadıklarımız için de Yaradan'dan yardım ister arınırsak geriye ne kalır?.. Huzur... Bir kez daha seni seviyorum.kiss3

flowers_221.gif

Arkadaşlar, maşallah bu konu ne kadar güzel gidiyor böyle.

Müthiş bir sevgi ve dayanışma ortamı kurdunuz.alk78

Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. super

Enerjiniz, sevginiz ve dayanışmanız bol ve daim olsun...actionsmile

hobigif_glfleur03.gif

Çok teşekkürler, sevgili bymehmet.

Girdiğimiz yolda bizlerin başka türlü olmasına imkan yok gibi. İşleyişi egomuza değil Yaradan'a teslim ettik çünkü.Böylece sevgi kendi işini görüyor ve O bizim adımıza her türlü arınma ve onarımı gerçekleştiriyor bence.

Sizler de bize katılım ve desteklerinizle gücümüze güç katıyorsunuz.

Sevgi ve muhabbetle...

Çok teşekkür ederiz Mehmet Bey,öyle güzel bir akışa kaptırdık ki kendimizi,sevgiye rica edin o herşeyi çözer diye bir söz vardı kitapta...kendimizi afetmemiz için yardım istedikçe, şükür halinde oldukça, sevgi de akıp geliyor...özümüzü bulmaya yaklaşınca birbirimize daha çok yakınlaştığımızı farkettim.çünkü ego özümüzden uzaklaştırınca çevremizdeki insanlara karşı da uzaklaşıyoruz.herkes olduğu gibi özüne dönse heralde ne düşmanlık ne kıskançlık kalır.ortalık güllük gülistanlik olur.burada biz küçük bir grup bunu görmeye başladık.bunu kitle halinde yapsak sonuç mükemmel olur..hepimizin farklı oluyor arınmaları onları paylaşmak çok güzel desteklerin gelmesi güzel...bizlere bu imkanı sağlayan ve biz güç veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim kendi adıma..

Arkadaşlar acaba "çiy damlası" dememizin özel bir sebebi var mı , çiy damlası kelimelerinin özelliği anlamında ...

Bu arada youtube da cok guzel videolar buldum,mutlaka bakın bence ,Dr Hew Len'in metodu, "how to practise ho'oponopono" gibi çok guzel birçok video var

aramaya " ho'oponopono " yazsanız yeter ;)

Herkesi öpüyorum
Sizleri seviyorum
Teşekkür ederim

306875661_4ca5c622e0.jpg

Arkadaşlar acaba "çiy damlası" dememizin özel bir sebebi var mı , çiy damlası kelimelerinin özelliği anlamında ...

Çiğ damlası uygulamasının orijinalini henüz bilemiyoruz. Dünden beri ben de düşünüyorum bir yandan. Sanırım çiğ damlasının doğal döngüsüyle alakalı. Sembolik çağrışım ögesi olduğuna göre...

Ben çiğ damlası diyerek sorunu ifade eden kelimenin üzerine kalem silgisiyle vurdukça; tıpkı çiğ damlalarının küçücücük tana tane birikip suya dönüşerek zemini yıkayıp parlatması, toprağı beslemesi, aynı zamanda yeni günün doğuşu ve parlayan güneşle birlikte buharlaşarak geri dönüşmesi ve böylelikle zeminin(sorunun) temizlenip arınması gibi bir imge beliriyor bende. Söze dökünce uzun gibi, ama bir anlık resim hepsi...

Bu arada, çalışmaya başlıyor muyuz hoop-arın yolcuları?

ben buradayım ve neredeyse tüm gün arındım diyebilirim :)

Çiğ damlası uygulamasının orijinalini henüz bilemiyoruz. Dünden beri ben de düşünüyorum bir yandan. Sanırım çiğ damlasının doğal döngüsüyle alakalı. Sembolik çağrışım ögesi olduğuna göre...

Ben çiğ damlası diyerek sorunu ifade eden kelimenin üzerine kalem silgisiyle vurdukça; tıpkı çiğ damlalarının küçücücük tana tane birikip suya dönüşerek zemini yıkayıp parlatması, toprağı beslemesi, aynı zamanda yeni günün doğuşu ve parlayan güneşle birlikte buharlaşarak geri dönüşmesi ve böylelikle zeminin(sorunun) temizlenip arınması gibi bir imge beliriyor bende. Söze dökünce uzun gibi, ama bir anlık resim hepsi...

Bu arada, çalışmaya başlıyor muyuz hoop-arın yolcuları?

kiss3

çok teşekkürler

Ben de 21 :15 gibi başlayıp 22:00 ye kadar arındım :)
İnsan bırakmak istemiyor ,sizinle devam ediyorum ark5

Gecikmeli olaraktan geldim...

ağla2

Solumda Pamukk, sağımda Redflowers...
...

Tiriniti de mi var?
...

"Aşkın aldı benden beni,
Bana seni gerek seni.
Ben yanarım dünü günü
Bana seni gerek seni.

Yunus'dürür benim adım,
Gün geçtikçe artar Odum.
İki cihanda maksudum,
Bana seni gerek seni"

...
Seni seviyorum...Özür dilerim... Lütfen beni affet... Teşekkür ederim...

...
Varlığım ihtiyaçtan azade...

Tüm arkadaşlar morlar içinde...
Muhteşemsiniz... Muhteşemdik...

agl34

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri