Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

melodiss

New member
11
HD RANK
Reaksiyon puanı
14
izledim hayatım değişti dediğiniz filmler?

En sevdiğiniz,unutumadaınız,tekrar tekar izlemekten bıkmadığınız filmler?

paylaşmak ister misiniz?

Ynt: Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

ilk ben;

Esaretin Bedeli

Shawshank768.jpg

piyanist beni çok etkilemişti...ve de pc05

babam ve oğlum...herhalde aynı anda gülüp aynı anda ağladığım tek filimdi... tender45

mehaba,
ben titanic filmini çok sevrek izlemistim , olsa yine izlerim.
tam 4 defa izledim, hayatimda daha 2 kere ayni filmi izlememistim.
bir de listenin 2. sirasinda sofinin seçimi. harika bir konusu vardi.
Titanic.jpg

titanic_5.jpg

le_choix_de_sophie_sophie_s_choice_1982_imagesfilm.jpg

iyi geceler

babam ve oğlum'u çok beğenmiştim. çok haz almıştım ömrüm boyunca iyikide bu filmi gördüm demiştim.ayrıca türk filmi olduğu için de haz duymuştum,gururlanmıştım.
ben egeliyim film buram buram ege kokuyordu..gittiğimde bilmiyordum ve ilk sahnelerinde anladım o kokuyu resmen hissettim. burası ege dedim.
ayrıca çocukluğumuzun en derin cümlelerinin altını çiziyordu.film saflıktı, hatasıyla sevabıyla tertemiz bir hayattan kesit idi benim için.
yabancı filmlerden Shilders list savasın nasıl bir şey olduğunu bana en iyi hissettiren filmdi.
abartısız gerçek hayatla birebir,ilk sahneden itibaren insanı silkeleyen ve her saniyesi sürükleyici olan filmleri daha çok beğeniyorum. kiss3

Melekler Şehri kaç defa seyrettigimi unuttum

Çok güzel bir film V for Vendetta Haksızlığa karsı yapılan bir film super

sanırım prestij ve brevhart

''old boy''.filmde kullanılan cümleler çok etkileyeci.ayrıca hipnoz falan durumlarıda var...
birde savaş filmlerini severim...cesur yürek,300 spartalı,son samuray,bir zamanlar askerdik gibi...

genelde manyakca abuk sabuk filmler izlerim macera korku gerilim aksiyon romantizm duygusal filmler bozar beni aglarım bosdan yeri canımı sıkarım o yuzden sagol ben almyım derim bi romantik film söz konusu oluırsa yada duygusal ama bu gune kadar beni etkiliyen en iyi film titanic
korku olarak telefondaki yabancı testere saw bide semum izledim en son onlar etkielmişdi :D sinema cok guzelbi sey yuzlerce vcd arsivim var mutlaka hergün bi film izlerim en az

bende söyleyim bari en sevdigim filmi.jim carry 'sil baştan'bigcinin hoşuna gider bu film ttli3 ayrıldıktan sonra hafızasını sildiren bir çiftin hikayesini.acıdan kurtulmak için birlikte yaşadıkları günleri hafızadan sildiriyorlar tender45

cok hoş bi film :D bende uzun zamandır romantik duygusal komedi bi film izlemiyordum önümde 2 fillm cdsi var o piti piti yapıyorum hangisi dek gelirse :D
damadı Öpebilirsin ve Dadım Aşık

the secret window, yüzüklerin efendisi, heroes ve lost

6. sense

Benim için en iyi film : V For Vendetta idi ...Onu seyredene kadar hiç film izlememişim ben dedim ttli3
Daha sonra çok iyi bulduğum filmler :
*Vanilla Sky (Tom Cruise & Pen.Cruz )-Lucid Dream konusu da var filmde kesinlikle tavsiy ederim super

*Crash ( Geçmiş yıllarda Oscar kazanan bir film) super

*Anger Management ( ani öfke patlaması ile ilgili komedi mutlaka izleyin ttli3 Adam Sandler- Jack Nicholson)

*Dragonfly (Kevin Costner eşini kaybetmiş bir doktor rolünde,eşinin ruhu onunla temas kuruyor ,sevgi üzerine çok güzel bir film super)

Ve pek tabii Lost var ,o da bir dizi olarak beni yerden yere vurdu ,hayatımda farkındalık yarattı diyebilirm
faint.gif

Old Boy

OldBoy.jpg

Bu film ilk yayınlandığında gerçe ben hayatta diğildim ama :D
Yinede beni etkiliyen bir film her yönüyle tavsiye edebiliceğim bir klasik .

6Dr. Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Aslında çok fazla var tekrar izlemek istediğim ve beğendiğim filmler bi kaç tanesinin ismini hatırlayamıyorum sadanim ama 3 tane vereyim super

8 mil
3000000000141062.gif

Armageddon
armageddon.jpg

Son Umut
dtop11_4_800x600.jpg

İlk sinemaya gidişimde izlediğim film Eşkıya ydı.

eskiya.jpg

Ben genelde korku+gerilim tarzı film izlerim ama son zamanlarda aklımda yer eden 2 film var.

Göl Evi:Sandra Bullock(oyunculuğuna hayranım),Keanu Reeves izlemediyseniz mutlaka izleyin derim.

241807.jpg

Ve M.Ö 10.000

ekcwh80ruk.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri