Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

seta*

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Üst katımızda, ne yazık ki, kötü insanlar var. Hiçbir yerde halı yok ve sürekli topuklu ayakkabı ile dolaşarak, birşeyleri yere atarak, mobilya çekerek vb. gürültü yapıyorlar.
Bu sabah yine 04:00 de birşeyin yere atılması ve topuklu ayakkabı sesleri ile sıçrayarak uyandım.
Şimdi bu durumu ben kendime çekiyorsam eğer, ne yapmalı da hayatımdan çıkartmalıyım?
Huzura ihtiyacım var agl34

Dikkatim gürültüde oldukça çoğalıyor da.. Ama nasıl etkilenmeyebilirm ki??? sadanim

Aynı dertten bende muzdaribim. üst komşumuzun gece 12.00 yada ,1.00 da çamaşır makinesi sesinden o saatlerde eşyaların yerlerini değiştirmelerinden uyuyamıyorum. polis çağırmamak için kendimi zor tutuyorum.

düşünce ile herşey yapılabiliyorsa bu işkence de bitirilebilmeli, ama nasıl?
Yahu nasıl meditasyon yapayım, nasıl kendime konsantre olayım bilemiyorumbad45
Beynimin içine işliyor rahatsızlık verici sesler...
Evde yürüyüş yapıyorlar hiç durmadan, inat olsun diye...tak tak tak, güm güm güm...

Bizler iyi insanlarız, peki bu insanların ne işi var hayatımızda?
Seviye mi atlıcaz buna dayanarakdunk56
Polis çağırsan da birşey değişmiyor, daha da arttırıyorlar şiddetini4897

Bu sorunu ancak burada çözebilirim diye düşünüyorum..
Yoksa hiç ümidim kalmıcak...

176 alo gürültü diye bir ye rvar ama hiç denemedim biz de 4 yıl çektik öğrenciler vardı üst katta annem geceleri uyuyamazdı bi türlü. . Allah (cc) sabır versinn ama bennce çıkın konuşun insan sonuçda. anlar herhalde değilmi ::)))

komşularınızın haberi varmı bu durumun sizi rahatsız ettiğinden?

benım yaptıgımı yapın
en üst kata tasının...

ayrıca kesınlıkle abarttıgınızı dusunuyorum
müzik dinliyolar son ses deseniz anlarım amma velakin

topuklu ayakkabı bayanlar ıcın hıcte rahat bı ayakkabı degıl
cogu zaman davetlerde partylerde bıle gızlıce cıkarır bayanlar :)
kaldıkı evde günlük gıyecekler? :D

insanların yürümeleri bile rahatsız edıyrsa sizi
ksr bakmayın ama bu cok buyuk bi sorun
kendiniz eve girer girmez bi koseye oturup hıc kımıldamamayı deneyın
becerebılırsenız dıger ınsanlardanda aynısını ısteyın?

kimse yere birsey atmaz
(yerı atılan sey zarar gorur, ve zarar gorecek seyın sahıbı malum kendılerı... kımse kendı malına zarar vermez)
kazayla dusuruyordur bısey, siz bunu takıntı halıne getırmıssınızdır

bu insanlar delimi mobilyaların yerlerini degiştirip dursunlar
ben bu eve 13 sene once tasındım
tasıma fıurması getırdı bıraktı, oylece duruyor

300 400 kglık portmantoyu
bı okadarlık buzdolabını mp3 player givi yanında tasıyabılecegımı sanmıyorum...

yerlerde halı yok
bu kımı ılgılendırırkı

bu ınsanlarla bukadar ugrasmanız ve ozellerıne gırmenız
suctur. su baslıktan haberlerı olsa hane dokunulmazlıgına muhalefet sucundan kesınlıkle suclu bulunup cezalandırılırsınız.

ne yapabılecegınıze gelınce
hukuk varsayım
idda yada dedıkodularla degil
sadece gerceklerle işler

bulundugunuz beledıyeye muracatta bulunarak
gurultu ve ortam ses degerlerı olcumu ıstemelısınız ılk asamada
evınıze muhurlu teyp bırakılır 24 saat kayıt edılır

eger yasal rahatsız edıcı gurultu sınırı 120db uzerınde oldugunu kanıtlayabılırsenız
dava acıp davanızda beledıyenın verdıgı bu raporu kanıt olarak kullanabılırsınız.

direkte gidip davacı olabılırsınız
ama fızıksel kanıt olmadan davayı kazanmanız olanaksız
dava durusma yazısma ve avukat masraflarını odersiniz birde ustune ustluk...

sevrenızdekı ınsanlarla barısın...
bıraz empatı kurun derim ben...

hımm hakikaten iki taraf içinde sorun...bir yıl önceydisevinclibenim alt komşu, neredeyse hergün diyebileceğim kadar,çocuğunu gönderip ,babam hasta yada uyuyo (bu arada saat akşam 20:30 yada 21:00)gibilerinden mazeretlerle şikayete gelirlerdi...y789yaptığımız tek şey günlük işlerimizi yapmak için yürümekti ,evin içinde tavşan gibi zıplayarak gezmiyorduksevincli...

bende çocuğu gönderdiklerinde,bak kızım senin baban uyuyo yada hasta diye biz evin içinde uçarak yada ayak patilerimizin üstündemi yürüycez dedim ve üstüne üstlük slm söyledimy789ya birde bozulduğum kendileri yetişkin olarak gelmiyolar çocuklarını gönderiyolar...hatta çocuk babam kavga edicek falan diyodukhkh56...e kavga etsin daha iyi dimi ...en azından halimizi anlatırız ...konuşuruz falany789...ayrıca benim alt katımda bunlar yaşanırken ,benim üstümde yaşlı çift oturuyor ve onlar dahi bir takım gürültüler yapıyorken ,ki kesinlikle rahatsız olmadım(daha şiddetlileri olmuştur,hatta benim alt katımdaki rahatsız olmuştur yinekhkh56)bunları yazarken yanlış anlaşılmasın,ben sadece başkalarına gösterdiğim saygıyı kendime bekledim ve bunu yapıcam hep...mlsf, insanların yürüme sesinden bile rahatsız olan insanlar var...kesinlikle yargılamıyorumm tabii...ben kendi adıma ancak gecenin yarısından sonra ,matkap falan yada başka gürültülü alet çalıştırırlarsa kendimde hak görerek komşumla gayet medeni bir şekilde konuşarak,şikayetimi dile getirebilirim diye düşünüyorum...sevgiyle arkadaşlarr...kahvesmiley

abartı değil mcorco kesinlikle doğru söylüyor bizim üst kattakilerde gece eşyaların yerini değiştiriyorlar devamlı bişeyler yapıyolar ve çok gürültü oluyordu hatta uyuyamıyordum ve bütün gece naptıklarını çok merak ediyordum çünkü her gece aynı problemler vardı daha sonra gürültüye odaklanmak yerine sessizliğe odaklanmayı seçtim artık o kadar sık gürültü yapmıyorlar
gülporcum gerçekten sende haklısın bizim üst komşu yıllar önceydi adam kafayı bize takmıştı devamlı gürültü yapıyosunuz diye şikayet ediyordu hatta bi kere müziğin sesini kısın diye evi aradı evde müzik çalmıyodu işin ilginci bazı kişiler tamamen takıntı haline getiriyo o zaman kendisini azarlayıp tlfu suratına kapatmıştım sonra eve gelmişti annemde kızmıştı ayyy çok komik yaaa khkh56
setacım sende benim gibi huzura odaklan sessiz bir ortamda olduğunu düşün her şey çok sakin ve bunu gerçekten hisset o anda evrenin dileğini kabul ettiğini ve gerçekleştiğini düşün olacağından kuşku duyma ve gürültüyü kesinlikle düşünme sadece istediğin duruma odaklan

evlerine hırsız girdigini
yada hacız geldıgını
esyasız kaldıklarını hayal edın bari

madem esyaların yerını degıstırıp duruyolar
esyasız kalsınlar kesın cozum :P

inatla gecenin korunde esyalarına gezinti yaptıranlar

tamam en son şu olur
minimalist tasarıma merak sarıp
evi buna gore dekore etmeleri :)

malum nekadar az esya okadar az ses?

dalga geçmekten hoşlanıyorsun sanırım ama burda arkadaşımızın ciddi bir probleminden bahsediyoruz bunu bu sayfada yapmamanı öneriyorum sana o bunu yaşarken hiç keyif almıyo çünkü

ılk yanıtım gayet cıddı ıdı

yapılabılıcekler
yapmasını onerdıklerım
ve
son care hukukı surec

abartıyorsa tolerans kazanmak
abartmıyorsa ve gercekten dayanılacak gıbı degılsede

hukukı prosedure gırmekten baska care yok...

eyvah, vah vah cok yazık, çekmeyen bilmez, vs vs olumsuz yorumlara ıhtıyacı oldugunu hıc sanmıyorum arkadasın
ıhtıyacı olan seyın bunları cıddıye almamasını saglayabılıcek olumluluk
yada care yoksa prosedur hakkında bilgiler
oldugunu dusundugumden ikisinide saglamaya calısıyorum

ona msjına asla söyleyecek bir lafım yok canım zaten senin orada eleştirdiğim arkadaşımızın abarttığını söylemendi
hepimiz tabiki kendimizce önerilerimizi söylüyoruz ve burda kimseye acımıyoruz çünkü üstesinden gelemeyeceği bir şey değil benim ona önerdiğim şey kısaca çekim yasasını harekete geçirmesiydi benim önerimi dalga konusu yapma yok ozaman eşyasız kaldıklarını da hayal edin bari filan bu nedir yani o şekilde düşünmüyosan neyin sana komik geldiğini söyle bende sana ona göre bir şey söyliyim

komık gelen bırsey yok
dalga gecme gibi bir durumda

bizde oyledir
vefat durumunda (ki en acısıdır) bile
ınsan obek obek toplanıp vefat edenın yakınlarıyla aglasır
aynı seylerı tekrar tekrar ona hatırlatır anlattırırı
aglatır uzerken
biz onu o ortamdan dısarı kıcarmaya aklına baska seyler getırmeye
nacizane eglenedirmeye bakarız

daha tanımadıgım samimiyetim bile olmayan biriyle dalga gecek kimin ne haddine

ama

eger çekim yasası harekete gecirilecekse
dusunulmesı gerekenler bunlar olabılırmı demeye calısıyorum ben

ister ilahi adalet ister cekim yasası ne olursa olsun biri bir hata yapıysa
yanına kar kalmamalı

dilekler illaki olumlumu olmalı?
bence hayır...

dediğin gibi olsun canım ama şöyle bir durum var kötü şey dilemenin bize bir faydası yok başkalarının huzursuz olması bizi mutlu etmez sonuçta intikammı almamız gerekiyor her rahatsız olduğumuz kişiden bizim hata olarak ya da yanlış olarak gördüğümüz şeyleri onlar o şekilde görmüyorlar demekki ve bu durum ortaya çıkıyor yani hata dediğimiz bize göre hata olaya nasıl baktığımızla ilgili durumu olmasını istediğimiz şekilde gördüğümüz zaman her şeyin bu şekilde düzenleneceğine inanıyorum
sevgiler

anlasamamızın temel sebebi bu iste
siz sevgi
ben kin ve nefret doluyum sanırım...

arkadas umarım sorununu kendısı ıcın en makul cozumle sonuca ulastırır...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri