matrix'e hükmedin

Ynt: matrix'e hükmedin

Shamanic 'im bu bahçe bizim ttli3 burada istediğimiz zaman dolaşıp meditasyon yapmamız için bize aldım ttli3 ,herşey ama herşey için ,desteğin ve yanımda olduğun için her zaman..Bunlar paha biçilemez..Bu bahçe bizim ama super aa34

flowers__by_Zofia_Klukowski.jpg

Tüm iki nokta enerjilerini evern ve emek,sevgi ve koşulsuz iyi niyetlerini gözteren arkadaşlarıma da benden bir hediye ttli3

__flowers_by_bittersolution.jpg

hepimizin bahçesi ,yere yatınca güneş nasıl guzel gozukuyor super

aysegülll ' Alıntı:
dün geceki iki nokta deneyimimi aktarıyorum,23.30 itibariyle redflowers ve sanemce gözlerimin önündeydi çünkü resimlerine uzun uzun bakmıştım dün,pamukçum seni sadece buraya güzel haberler yamış olarak imgeleyebiliyorum ama sanemce ve redflowersi hayal gücümle öyle süsledim öyle güzelleştirdim ki sonra kıskandım deermişim khkh56 dünki iki noktaya damgasını vuran şey ise baş dönmesi ve uçma hissi oldu.çok güzeldi 96

khkh56 Ayşegüll'cüm harikasın valla söylenebilecek bir söz yok.Ben bu fırsat işini çok sevdim.Seçenek havuzunda yüzüyorum arkadaşlar.Haberiniz olsun.Sayenizde kiss3

aysegull resmimi kaldırmıştım yeniden koyayım o zaman beni guzel mutlu hayal et ttli3 kiss3

aslında resim koyarmısın demeye çekindim ama süper oldu.herkeste öylemi bilmiyorum ama yüzünü gözümün önüne getirebildigim kişilere sanki daha iyi enerji yolluyorum.aaaa ama üç tane güzel kız oldu şimdi süsleyip püsleyip kıskanıyorum sonra y789

aysegülll ' Alıntı:
aslında resim koyarmısın demeye çekindim ama süper oldu.herkeste öylemi bilmiyorum ama yüzünü gözümün önüne getirebildigim kişilere sanki daha iyi enerji yolluyorum.aaaa ama üç tane güzel kız oldu şimdi süsleyip püsleyip kıskanıyorum sonra y789

aysegulum beni susle pusle işe gonder ,arada bir spor giyebileyim , kotlarımı da ozlerim ben super aa34 aa34 ark5

Ben Dün Gece Yapmıştım Gene 2 Noktamı.. Umarım Hepinizden İyi HaberLer GeLir.. art56art56

SevgiLer.. sapkal89​

ben de sıraya girmek istiyorum no'lur eğer zahmet vermeyeceksem çok mutlu olurum,lütfen....

escecey ' Alıntı:
ben de sıraya girmek istiyorum no'lur eğer zahmet vermeyeceksem çok mutlu olurum,lütfen....

SeLam..

İsterseniz Bu Geceki ÇaLışmamda Sizede Yer VerebiLirim.. Fakat Ne Hakkında Yardım İstiyorsunuz Onu Yazarsanız Sevinirim Ve Eminim Ki Sizede 1 Hafta Boyunca Konsantre OLunacaktır.. Genede Onun Öncesinde Birkaç ALıştırma Enerji Seviyesini GüçLendirebiLir..

SevgiLer.. sapkal89

SereniTy.. ' Alıntı:
maximumfelix ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

of allahım bı de alfa rahatlıgı var
sevgili tr-ance valla kurtulamazsın benden acıkla bakalım neymıs bu alfa rahatlıgı
ben kıtabı 1 gecede -sabah dahıl olmak uzre okudum
ve son sayfalarda artık bayılcak gıbı oluyordum, cok uykum geldıgınden 88a
acaba ondan mı anlamadım.. 4897

SeLam.. smiliyface

Alfa RahatLığı Aslında Çok TeferruatLı Birşey DeğiL.. Neden Dersen Eğer Sen Gözünü Kapatıp BeLirLi İmgeler CanLandırıyorsan Gözünde Zaten ALfa RahatLığına Geçmişsindir.. Fakat BeLirLi İmajinasyon Yapma Sorunu OLan ArkadaşLar İçin Bir ÇaLışma HazırLadım.. (Çakra Dalgaları DahiL Ve 17 Dakikaya İndirdim Yarım SaatLik Süreden.. ) Seni Teknik KonuLar Konusunda Storm'a YönLendiriyorum Çünkü Onun Spiritüel BiLgiLer Konusunda Bir ALtyapısının OLduğunu Düşünüyorum.. ( Banada RehberLiği OLdu Çok.. Tekrardan TeşekkürLer.. 96 )

selam dostum.
bu hazırladığın çalışmayı ben de kullanabilir miyim?
zira yıllardan beri görsel olarak birşey canlandırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. blissy

medusa ' Alıntı:
SereniTy.. ' Alıntı:
maximumfelix ' Alıntı:
TR-ance ' Alıntı:
Bu Tekniği BeLirLi ALfa DaLgalarıyla Denedim Ve Gerçekten Daha KoLay GerçekLeştiriyorum İstedikLerimi Kendi Vücudumda.. YanLış HatırLamıyorsam Richard Bartlett Kitabında ALfa RahatLığında Mümkün Diyordu Matrix Enerjisinin KuLLanmak.. Gerçekten de Doğruymuş.. 98569

of allahım bı de alfa rahatlıgı var
sevgili tr-ance valla kurtulamazsın benden acıkla bakalım neymıs bu alfa rahatlıgı
ben kıtabı 1 gecede -sabah dahıl olmak uzre okudum
ve son sayfalarda artık bayılcak gıbı oluyordum, cok uykum geldıgınden 88a
acaba ondan mı anlamadım.. 4897

SeLam.. smiliyface

Alfa RahatLığı Aslında Çok TeferruatLı Birşey DeğiL.. Neden Dersen Eğer Sen Gözünü Kapatıp BeLirLi İmgeler CanLandırıyorsan Gözünde Zaten ALfa RahatLığına Geçmişsindir.. Fakat BeLirLi İmajinasyon Yapma Sorunu OLan ArkadaşLar İçin Bir ÇaLışma HazırLadım.. (Çakra Dalgaları DahiL Ve 17 Dakikaya İndirdim Yarım SaatLik Süreden.. ) Seni Teknik KonuLar Konusunda Storm'a YönLendiriyorum Çünkü Onun Spiritüel BiLgiLer Konusunda Bir ALtyapısının OLduğunu Düşünüyorum.. ( Banada RehberLiği OLdu Çok.. Tekrardan TeşekkürLer.. 96 )

selam dostum.
bu hazırladığın çalışmayı ben de kullanabilir miyim?
zira yıllardan beri görsel olarak birşey canlandırmaya çalışıyorum bir türlü olmuyor. blissy

Buldum dostum. art56art56
emeğine sağlık.

sevgili iki nokta üstatları matrix e hükmedin kitabında bahsi geçen;

1 ) dalgayı kesmek:

2) dalgayı görmek:

3) iki nokta tekniğinde öğretilen ölçüyü alın:

terimlerinin ne anlama geldiği konusunda açıklama
yaparsanız konuyu daha iyi anlayabilirim sanıyorum. dusun
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. hepinizin yorumlarına ihtiyacım var.

Canım Hayal ablammmmmmmm geçte olsa duymuşsun beni çok sevindim wave
Eminim inanıyorum ve bekliyorum bana istediğim geliyor senin ışığının rehberliğinde 96

Ne güzel Ankara ya geliyormuşsunuz bu hafta sonu; keşke bende katılabilseydim senle ve diğer herkesle çok tanışmak istiyordum sadanim

Hayal ablam tekrar gönlüne sağlık

merhaba arkaşlar biraz önce iki noktayı uyguladım ve sabırsızım işte hemen içtim o kadar sevındımkı anlatamıyorum nerden başlıcam bilmiyorum kitabı okuyalı 2 gün oldu ve bı kaç deneme yapmıştım hissetmeye çalışıyordum ve yapamıycam gıbı düşüncelerer gelıyodu ve bıraz once soda içtim ve lımonlu dedım bu ne ya bole asıt gıbı sevmedım dedım iki nokta yapım ve sodanın su olduğunu nıyetledim ve öle düşündüm ve 1.5 dk bekledım ılk iştiğimdeki gibi ağız buruşturucu tat yoktu çok mutlu oldum ve denemye devam harhalde bundan sonra daha çok denıycem herşeyde uyguluycam benden şimdilik bu kadar

günaydın herkese sevgili site sakinleri dostlarım.çok korkunç bir gece geçirdim.halbuki 2 nokta yapmış sedona uygulamıştım içimde harika bir his vardı ama olan olaylar tam tersi oldu.

Senin yoksa belki bizim dokunur.Sen olmadığını iddia ediyorsun ama ben olduğuna inanıyorum.Belki rahatlarsın biraz bir 2 nokta yapıyım sana.

canım benim saol...

SELamlar..

Bugün Matrix'in Cansız Nesnelerde de Uygulanabildiğini Gördüm Ve Gerçektende Çok Şaşırdım.. smiliyface Bugün BiLgisayarıma Zamanda YoLculuk Yapayım Dedim.. Bunu Yapmamın Sebebi İşLemci Fanının Çok Bağırmasıydı.. ( ÖyLe BöyLe DeğiL Ama 4897 ) Neyse Kasayı 2 YıL Öncesine Götürdüm Ve BiLgisayarımdaki TozLarın %80 Kadarının Yok OLduğunu Görmeyeyim Mi 5 Dakika İçinde.. sevincli Vallahi Çok Şaşırdım Çünkü Bu Kadarını BekLemiyordum DiyebiLirim.. smil56

Herkese SevgiLer Ve SaygıLar.. sapkal89​

günaydın serenity, yazdığın şeye çok sevindim keşke bende bişiler başarabilsem, bunu başarabilmem için bana yol gösterir misin? şaşkın

disik82 ' Alıntı:
günaydın serenity, yazdığın şeye çok sevindim keşke bende bişiler başarabilsem, bunu başarabilmem için bana yol gösterir misin? şaşkın

Sizede Günaydın..

Benim Size SöyLeyebiLeceğim Tek Şey Rahat Bırakmayı Öğrenmeniz Ve Matirx Enerjisini Sonuca OdakLı DeğiL, Yalnızca Eğlence AmaçLı KuLLanmayı Öğrenmeyi Öğrenmenizdir.. Sanırsam DevamLı Başarıya ULaşmayı İstiyorsunuz Ve Başarıya ULaşmakta Çaba İster.. ( Genel İnanış.. ) Kitapta Ne Diyordu.. "Hiçbirşey Yapmama Sanatı.. " Yani Siz Genel İnanış Paternine Göre Matrix'i UyguLamaya Devam Ederseniz Bence Hep Hezeyan OLur.. O Yüzden Genel Başarı İnancı Direncinizi SedonayLa Serbest Bırakın Derim.. ( Eğer BiLiyorsanız.. ) Ama ŞöyLe Birşey Var.. Pratik OLmadan Da Hiçbirşey OLmaz.. s45apk PratikLe Elleriniz Arasındaki Çekimi Daha Rahat Hissedersiniz Ve EnerjiyLe Daha Rahat Oyun Oynarsınız.. Birde Ben Pratiği Su Üzerinde Yapmanızı Tavsiye Ederim.. Neden Derseniz Su MoLeküLLeri Arasındaki BoşLukLar Daha FazLa OLduğu İçin Enerji Daha Rahat İşLer Ve Sizde Tecrübe Kazanırsınız.. art56art56 Umarım Yardımcı OLabiLdim..

SevgiLer... sapkal89​

mücevherciğim sana bunları açıklamak isterdim ama..ben bu zamana kadar teknik olarak uygulamadım 2 noktayı..izmirde sende gördün..ellerimi tutuyorum ve bağlantı kuruluyor..hay allah..ben bi inceleyiyeyim..,,,

Hayal Ablacım ilgin için çok teşekkür edrim. haklısın illa bi teknik gerekmiyor belki. ben şu dalga nasıl kesilir hangi aşamada kesilir onu merak ettim. yani sıfır enerji noktasıyla irtibata geçtikten sonra imgeleme yaptığımızda mı kesiliyor. çünkü bilinç dalgayı keser diyor kitapta. dalgayı kuantum alanda süregelen oluş dalgası olarak algıladım ben ama. yani biz imgeleme yoluyla ona müdahale edene kadar onun olmaya devam ettiği süreç olarak. dusun sanki işin mantığını çözersem uygulamayı daha kolay yapabilirişm gibi geliyor. gerçi riçırt mantık aramayın diyor ama benim de böyle bi tarafım var işte...

arkadaşlar ben iki noktayı çok rahat buluyorum ve aralarındaki çekimi müthiş hissediyorum bundan sonra sırasıyla neler yapmalıyım??? dusun yani sıraya uymadığımdan mı oluyo acaba?? 44
birisi bana bu sırayı madde madde yazarsa sevinirim yahu. sapkal89
bi de dün sağ omzum tutuktu. 1 kez 2 nokta yaptım olmadı, 2. kez yaptım olmadı ama 3. de sanki biraz hafifledi. bugün hala az da olsa var ama dünkü kadar değil. yani şimdi bu 2 noktadan mı değil mi, sizce neden???

bide riçırt omuzunda büyle bi ağrı olmasaydı nasıl olurdu gibi sorular sorduğunu söylüyor. iki nokta yaparken. ve sonuçları sınırlamayın en iyi sonuç ne olurdu gibi şeyler sorun diyor. bunu hangi aşamada sormalıyız.
yardımmmmmmmcı olur musunuz anlamam için????

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri