iki noktacınız geldiiiii....

olsun bırakma yine devam et ilkinde ben de başarısız olmuştum.bilinçaltında annem şu anda çay zamanı değil acaba getirir mi gibi engeller koydıuysan da olmaz.hemen pes etme devam çalışmalara.linkleri verdim onları mutlaka okumalısın.

olsun bırakma yine devam et ilkinde ben de başarısız olmuştum.bilinçaltında annem şu anda çay zamanı değil acaba getirir mi gibi engeller koydıuysan da olmaz.hemen pes etme devam çalışmalara.linkleri verdim onları mutlaka okumalısın.
evet abla okuyorum teşekkürler.peki ben doğru mu yaptım yaparken ?

noktaları biraz yakı mesafede tutarsan (o noktaya bastıracaksın.)ben mesela ilk yaptığımda o bağlantıyı titreşimi hissetmek için yaklaşık on cm.aralıkla iki nokta yapıyordum.ilk önce sol şimdiki durum;sonra sağ istediğim durum.bazen birisinin beni araması için yapıyorum olmuyor.bilinçaltı aramaz diye engel koyuyory789

Ben denedim annemin zili çaldığını imgeledim ve serbest bıraktım.Aradan 10 dk geçti annem zili çaldı.Super birşey ama o imgelemeyi yaparken donup kaldım titreşimden olmalı :D
ooo67çok sevindim ezelinurcum devam hiç bırakmayın sürekli denemeler yapın küçük de ols çok zevk alacaksınız.deneyimlerinizide paylaşın lütfen çok sevinirim blissy

iki nokta yapmaya başlayınca sezgileriniz artıyor,çekim gücü yani düşüncelerinizle istediğiniz önünüze geliyor hatırlatırım.yan etkileri supeersevinclibu gün anneme balkonda masa hazırladım.özel bir gün olsun herzaman hazırladıklarımdan farklı olsun istedim.balkon sezonunu açtık.evimizde 7.kat olunca manzara çok hoş.dün bir masa aldım.balkonu temizledim.çok güzel oldu fakat masanın üstünde çiçek yok.dünden alsaydım diye hayıflanıyordum ki kapı çaldı.bitişik komşum elinde çiçeklerle geldi.hem şaşırdım hem sevindim.hemen vazoya koydum.diyorum ya hızlandı çekim gücüm.duyurulury789

Farkındayım, Sevgili sudem08 süper yaratımlardasın..
Bugün mutsuz günümdeyim ama sen yazdıklarınla yine içimi açmayı beni umutlandırmayı başardın..
Ne güzel yürekli insansın sen..
Sevdiklerinle mutlu olabilmen dileğiyle..

iki nokta yapmaya başlayınca sezgileriniz artıyor,çekim gücü yani düşüncelerinizle istediğiniz önünüze geliyor hatırlatırım.yan etkileri supeersevinclibu gün anneme balkonda masa hazırladım.özel bir gün olsun herzaman hazırladıklarımdan farklı olsun istedim.balkon sezonunu açtık.evimizde 7.kat olunca manzara çok hoş.dün bir masa aldım.balkonu temizledim.çok güzel oldu fakat masanın üstünde çiçek yok.dünden alsaydım diye hayıflanıyordum ki kapı çaldı.bitişik komşum elinde çiçeklerle geldi.hem şaşırdım hem sevindim.hemen vazoya koydum.diyorum ya hızlandı çekim gücüm.duyurulury789
yaaa abla birde benim işim için bir şeyler yap şu işi lütfennnnn :) ben daha acemiyim:)nolurrr ablaaa :)

yaaa abla birde benim işim için bir şeyler yap şu işi lütfennnnn :) ben daha acemiyim:)nolurrr ablaaa :)

Sanırım sen yapamayacağıma odaklanıyorsun. Bunun yerine iki nokta işlemine aşağıda yazacağım olumlama ile başlamanı tavsiye ediyorum. Yapabielceğine dair seni olumlu yönde güdümleyecektir.
"Ben iki nokta ile dileğime ulaşmaya niyet ediyorum/(dileğime ulaşmayı seçiyorum. Seni Seviyorum, Teşekkür ederim..

bir de hırsla ve inatlaşarak değilde severek sevgi ile sanki olmuş gibi huzurlu bir eda ile başla bu işleme..
Kolaylıklar diliyorum.

Sudem abla, iki nokta yapmana bile gerek kalmamış...

Farkındayım, Sevgili sudem08 süper yaratımlardasın..
Bugün mutsuz günümdeyim ama sen yazdıklarınla yine içimi açmayı beni umutlandırmayı başardın..
Ne güzel yürekli insansın sen..
Sevdiklerinle mutlu olabilmen dileğiyle..
çok saol nerelerdesin yokluğun hissediliyor.iki nokta yapmakta şart değil bir sınır var sanırım bu çalışmalardan sonra olumlamalar,imgelemeler,düşüncelerin ve konuşmaların değişmesi biraz sabır gerekiyor ben de çok umutsuzluğa düştüğüm zamanlar oldu.boş işlerle uğraşıyorum.hep terslikler beni buluyor diyordum.fakat tam boş dediğim anda bir mucize çıkıyordu.kendimi negatif düşüncelerden konuşmalardan arındırdıkça pozitifler gelmeye başladı.şimdilerde yaptığım tek şey olumsuz düşüncelerimi endişelerimi hemen değiştiriyorum yerine mutlaka olumlu olanı koyuyorum.çok işe yarıyor.senin bilgilerin yanında benimkiler basit ama uygulanan sonucu alınan belki başkalarını da kurtarır ışık olur diye yazıyorum.sevgi ve ışıkla kal.

O zaman hayathan sen de paylaş bizimle, yoksa ben kaçırdım mı?:-)

Sanırım sen yapamayacağıma odaklanıyorsun. Bunun yerine iki nokta işlemine aşağıda yazacağım olumlama ile başlamanı tavsiye ediyorum. Yapabielceğine dair seni olumlu yönde güdümleyecektir.
"Ben iki nokta ile dileğime ulaşmaya niyet ediyorum/(dileğime ulaşmayı seçiyorum. Seni Seviyorum, Teşekkür ederim..

bir de hırsla ve inatlaşarak değilde severek sevgi ile sanki olmuş gibi huzurlu bir eda ile başla bu işleme..
Kolaylıklar diliyorum.
iyi ki varsın hayathan

iyi ki varsın hayathan

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öğrendiklerimi burad öğretenlerin bilgileri ile paylaşıp harmanlamak için daha çok zaman bulabilirim.
Ama ben bu siteden ve sizlerden çok faydalandım..

Yarım saat önce yine bu uygulamayı yaptım.Yaptığım imgleme kabul oldu.Müthiş birşey .Yalnız sorum var imgeleme yaparken bir duruksama oluyor bu normal mi ?
normal yaptıkça ustalaşırsın devam et güzelim

Canım çok teşekkür ederim. İnşallah öğrendiklerimi burad öğretenlerin bilgileri ile paylaşıp harmanlamak için daha çok zaman bulabilirim.
Ama ben bu siteden ve sizlerden çok faydalandım..
bu bir tesadüf değil hepimizin birbirinden öğreneceği var.siteye ilk girdiğim zamanı hatırladım googleden nasıl karşıma çıktı nasıl üye oldum hepsi mucize.içim yanıyordu acımdan yazarken belki sıkıntımdan uzaklaşırım diyordum.özlem hanım hayat enerjisine güven diyordu o sözü hala aklımdadır.yaşam koçu merto affetmekle başal diyordu.kimine özelden kimine forumdan ulaşmaya çalıştım hepside sağolsun yanıtsız bırakmadılar sorularımı.şimdi tam bir sene olmak üzere aynı şevkle ve mutlu bir şekilde giriyorum siteye...ilk dinlediğimde telkin müziklerini fark etmeye başlamıştı.daha öncesinden de kuantum düşünce ile ilgilendiğim için hepsi pekişti.tekrar teşekkürler.hepinize.özellikle senden aldığım bilgileri iyi ki deftere yazmışım.istanbula gittiğimde o olumlamaları yaptım.hepsi harika bilgilerdi.iyi ki varsın

Kolaylıklar diliyorum.
yeni gördümmm cevap için çok teşekkürler.aynen deneyeceğim:)ama işte bu aralar çok ihtiyacım var böyle bir şeye o yüzdennn dedim ablama yapabilir misin diye:)

Bugün sankiyaptım gibi.Ama bakın tesadüfte olabilir.Sabah otobüse bindim oturduğum yer güneşti.Elimde defterim vardı onu koydum önüme hemen önce sol parmağımı,son sağ parmağımı koydum.Dedim ben iki nokta yapmayı seviyorum.ben istediğim herşeyi yapabilirim.şimdi birisi kalksın ve ben gölge yere oturayım.fazla değil 1 durak sonra kalksın ve kimse oturmasın benden başka dedim.aynen öyle oldu.1 durak sonra kalktı bir kişi ve ben hemen oraya oturdum:)yani bu tesadüf mü gerçekten yaptım mı orasını bilemeyeceğim:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri