Arkadaşlar iki ben var bende istediğim beni çıkaramıyorum şimdiki ben buna müsade etmiyor cıldıracağım,Şimdiki ben toplum karşısında konusamayan,toplumda sessiz kalmayı tercih eden,kendine güveni olmayan,girişken olmayan,kıskanç vs.bir ben.Diğer ben ise dışarı çıkmak isteyen toplum karşısında rahatca konuşa bilen konuşmaları düzgün akıcı,kendine güvenen,kıskan olmayan ben ve bu içeride durdukça ben çıldırıyorum.Bugün misafrilikteydim eşimin ailesinin tarafı,kalabalık bir aile,bacanak kayınço,kardeşleri annesi ve babası herkez bir konu üzerinde konusurken ben sessiz sesiz kaldım,bir kaç cümle konuşmak istedim beceremedim,onuda sanki mecbur olduğum için hisstetim dıslanmış gibi hissetneyeyim diye,duyan bile olmadı,ve ben bu durumda bacanağımı çok kıskanıyorum çünkü o konuşkan,girişken,otoriter,madi durumuda çok iyi ve ben onun tam tersiyim
eşimden ayrıyım o ailesinde kalıyor,o benim bu özelliklerimi sevmiyor tabi benide
çünkü o konuşkan,girişken,otoriter biri olmamı istiyor,bacanağımda benim tam tersi,yani bir kıyaslama oluşuyor ben herbir araya geldiğimizde ailece bacanakla kendi o olduğu için çok yetersiz buluyorum bir kıskançlık oluşuyor o benim istediklerimi yapdıkça ben çılgına dönüyorum
daha öncede yazmıştım ben dışında onun ailesinde herkez bişeylere sahipti,ve ben onların yanında kendimi çok ezilmiş dışlanmış hisediyorum.Eşime bile laik olmadığımı düşünüyorum,çünkü onun istediği kişilkte değilim,ona istediği madi imkanlarıda veremiyorum,bu yüzden eşim bana sevgisi,saygısı ve değeri yok,bu durum beni çok mutsuz ve rahatsız ediyor.çekirdek inanç çalışmasıda yaptırdım 4 aydır dinliyorum bir faydasını göremedim daha,Asıl sorun maddiyatsızlık bence param olmadığı için kendine güvenimde yok... birde eşim bana biraz değer verse...
kendimi sürekli değiştirmek istiyorum olmuyor ya olmuyor neden neden..... çok bunaldım bu ikili ben arasında ben kimim amacım ne,neden bunları yaşıyorum neden ruhum özgür değil,neden diğer insanlar gibi konuşkan ve girişken değilim,çevrem beni bitiriyor ve maddiyatsızlık
önerilerinize açığım sadece sizler anlarsınız beni.