Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Ynt: Sosyallik Arttırıcı Doğa Su Sesi

müziklerin olduğu linkler çalışmıyor nasıl indireceğiz

mavi renkle yazılı linkin üzerinde mouse un sağ tuşuna tıklayarak "hedefi farklı kaydet" veya "save link as" seçeneğini seçerek kaydedebilirsiniz.

hayyyır linkler bozuk

hayır linkler çalıyo music45 derty

anaaaam link gitmiş..inş tez zamanda gelir djj

farklı konulardaki telkinleri arka arkaya dinlemenin ve sonra tekrar etmenin bir sakıncası olur mu??

gentlemen ' Alıntı:
farklı konulardaki telkinleri arka arkaya dinlemenin ve sonra tekrar etmenin bir sakıncası olur mu??
Sakincasi olmaz dinleyebilirsiniz.

verilen bilgiler için teşekkürler.ayrıca değişik formatlarda olması çok iyi olmuş mesela gün içerisinde su sesi iyi giderken gece biraz kötü olabilir böyle şırıl şırıl:) şaka bir yane emekleriniz için teşekkürler

arkadaşlar linkleri bulamıyorum yoksa siteden kaldırıldımı

bulduğum bir iki linkte çalışmıyo arkadaşlar sitede bir sorunmu var yoksa

[FONT=&quot]
merhabalar her iki linkte çalışmakta..

lütfen önerdiğimiz gibi tekrar deneyin.. super

sevgiler..

minik uyarı: forumda küçük harf kullanarak yazışıyoruz buna dikkat ederseniz sevinirim.. actionsmile
[/FONT]

arkadaşlar bir sorınum var telkinleri dinledikten 1 haftasonra kendimde pozitif yönde değişiklikler oldu buda 1.5 hafta sürdükten sonra terar eski çekingen negatif düşünen insan haline geldim lütfen neyapmam gerektiği konusunda bana yardım edin

arkadaşlar birde site yenilendikten sonra telkinler kayboldu bulamıyorum

Telkinleri dinlerken bu şekilde dalgalanmalar olması çok normal.
Dinlemeye devam edin pozitif etkisi kalıcı olarak geri dönecektir bir süre sonra.

Birde gün içinde bol su tüketmeye gayret edin.

Çok beğiniyorum bu telkinleri yapanın emeğine saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum.Telkinler gerçekten işe yarıyor

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri