20-03-2008, 01:25 AM
|
#24 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
54 Mesajinıza toplam 263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket selam
bu telkinleri dinlemeden önce insanlarla göz temasına girdiğimde inat ve ezilmeme duygusundan ötürü kaçmamaya gayret ederdim ve bir çok kez bu kendimce uydurduğum savaştan yenik ayrılmıştım :) ancak telkinlerden sonra bunu çok rahat bi şekilde başarabildiğimi farkettim ancak bazen bilerek deneyimlemek amacıyla yaptığımda eski halimden beter oluyorum sanırım bu tamamen eski halimi bilip ona göre davranıyorum bununla alakalı galiba emin değilim ama normalde kendimi kasmadan tamamen normal bi şekilde göz temasına girdiğimde insanların gözlerini kaçırdığını veya kaçırmayanlarla çok rahat bi şekilde göz temasında bulunabildiğimin farkındayım...
bildiğim kadarıyla yanlış hatırlamıyorsam eğer tabi araştırmada insanlar birbirlerinin gözlerine en fazla 30 sn gibi kısa bi süre bakabiliyorlar bunu ancak sevgililer aşabiliyormuş diğer türlü ise karşı tarafı bi tehdit olarak görüp gözlerini kaçırmak istiyorlarmış şimdi eski halimi düşünüoyurm da mükemmel sonuçlar alıyorum bu gece biraz fazla mesaj yazdım kaç gündür etkilerden emin olmak için bekliyordum ama artık eminim mükemmel gerçekten de ve daha da mükemmel olacak ve ben yanlızca ego ve suçluluk haricinde topluluk kar......... telkinini dinliyorum ve bunlara ilave olarak kendine güven, sosyallik arttırıcı, erteleme alışkanlığı, zinde uyanma, erken uyanma ve sigarayı bırakma telkinlerini dinliycem bütün bunları bitirdikten sonra kısa bi tekrar yapıcam gerekli gördüklerime ve ardından da sipariş için bi kaç özel cd siparişi vermek istiyorum bu site gerçekten mükemmel size bir şeyler satmak için dayatma yapmıyo zaten siz kendiniz karar veriyosunuz herşeye
tekrar tekrar teşekkür ederim bu sitenin ve bu mükemmel paylaşımda emeği geçen herkese
ayrıca diğer etki gören arkadaşların yorumları ve katılımları da yeni başlayanlar için müthiş bir motivasyın olacaktır buna eminim...
__________________ Her şey çok güzel!!! |
| |