Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Aile Çocuk ve Ev Hali Klubü > Hamilelik > Hamilelik Sorular

Uyarılar

Hamilelik Sorular Hamilelik ile ilgili makaleler sorular

Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuba Erbil

Hamilelik ve Hamilelik Sorular Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuba Erbil Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Kendime özen gösteriyorum ben daima böyledim, evde de özenliyimdir çünkü bunun bir özsaygı olduğunu düşünüyorum...Anne olunca kadınların kendilerini tamamen bırakmalarını doğru bulmuyorum. Tabii ki anne olmak çok müthiş bir şey ama hayatı ihmal etmek anlamına gelmemeli bence...Aşk, kendinden bile vazgeçmektir. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hamilelik Sorular telkin cd indir izle İstanbul Hamilelik Sorular nerededir kimdir Hamilelik Sorular çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hamilelik Sorular hipnoz Hamilelik Sorular olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hamilelik Sorular hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hamilelik Sorular kuantum düşünce kitap haberi

Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuba Erbil

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-01-2009, 03:07 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Mehmet Ali Erbil'in eşi Tuba Erbil

Kendime özen gösteriyorum ben daima böyledim, evde de özenliyimdir çünkü bunun bir özsaygı olduğunu düşünüyorum...Anne olunca kadınların kendilerini tamamen bırakmalarını doğru bulmuyorum. Tabii ki anne olmak çok müthiş bir şey ama hayatı ihmal etmek anlamına gelmemeli bence...Aşk, kendinden bile vazgeçmektir. Her şeyi tepetaklak eden, sabah uyandığında insanı gülümseten bir şeydir. Bizim evliliğimiz de içinde aşk olduğu için bu noktada...Mehmet Ali ile birbirimize o kadar çok benziyoruz ki, belki de bu kadar mutlu ve huzurlu olmamızın nedeni bu...Tüm enerjimizi çocuklarımıza vermeyi planlıyoruz.

Türkiye onu eşi nedeniyle tanıdı ama o sadece hepimizin çok sevdiği Mehmet Ali Erbil'in güzel eşi değil. Aynı zaman da akıllı, eğitimli, kariyer sahibi ve çok başarılı bir işkadını. Ayrıca samimi, sıcak ve güzel...

Tuba Erbil Türkiye'nin bebeği Ali Sadi'yi içinde taşıyor, özenle büyütüyor ve heyecan ile doğumunu bekliyor. Ali Sadi'nin çok şanslı bir bebek olduğunu çünkü onu sadece anne ve babasının değil, dünya tatlısı iki ablasının, teyzesinin, amcasının, halasının yani çok kalabalık bir ailenin heyecanla beklediğini söylüyor.Şu ana kadar alışveriş yapmamış çünkü Mehmet Ali Erbil'in hayranlarının hazırladığı ve gönderdiği hediyeleri özenle saklıyor ve "Ne kadar mutluyum anlatamam çünkü bebeğim şimdiden o kadar çok seviliyor ki ben bu duyguyu yaşadıkça biliyorum ki o da hissediyordur." diyor. Ali Sadi'nin eğitim hayatını bile şimdiden düşünen Erbil, oğlunun ilköğretim eğitimini Türkiye de yapmasını, liseyi İsviçre'de okumasını üniversite eğitimini ise Amerika'da yapmasını planlıyor.Adı üzerinde normal doğum yapmak istiyor. Normal doğumun insan doğasına en uygun doğum şekli olduğunu düşünüyor."Aslında ben de çok şanslı bir hamileyim çünkü çok sevdiğim iki arkadaşım da bebek bekliyor ve biri benden 4-5 hafta önce diğeri bir o kadar sonra hamile kaldı. Ve biz birbirimizin bütün tecrübelerini paylaşıyoruz bu da harika bir durum" diyerek hamilelik döneminde bilgi paylaşımının ne önemli olduğunu söylüyor. Mehmet Ali Erbil'in de çok heyecanlı olduğunu, mümkün olduğunca kontrollere ve ultrasonda bebeklerini görmeye birlikte gittiklerini, bu anların anne ve baba adayları için çok önemli duygusal anlar olduğunu ve tekrarlanamayacağı için mümkün olduğunca birlikte yaşamak gerektiğini de belirten Tuba Erbil "Mehmel Ali o kadar sevgi dolu, fedakar ve sorumluluk sahibi bir insan ki bu yapısı babalığına da yansıyor, çocuklarını çok seviyor" diyor. Arkeoloji eğitimi alan, ithalat-ihracat ile başladığı iş yaşamı şu anda Gayrettepe'de yapımı devam eden Çırağan Residence dairelerinin satışı ile devam ediyor. Hatta bu proje o kadar başarılı olmuş ki şimdiden daireler tükenmiş... ___________Hamilelik nasıl geçiyor diyerek başlamak istiyorum.Hamileliğim rahat geçiyor diyebilirim. Mutlu bir hamileyim!İlk üç ay en zor kısmı... Mide bulantısı, aşırı uyku isteği olabiliyor. Sizin ilk üç ayınız nasıl geçti?Hamileliğin ilk üç ayı gerçekten biraz sıkıntılı geçti. Hamile olduğunu kavrama, vücudun değişimlere verdiği tepkileri anlama ve duygu değişimi açısından! Ama ben mide bulantısı yaşamadığım için zorluk yaşamadım. Doktor seçimine nasıl karar verdiniz? Doktorunuzu sürekli arıyor ve bir şeyler danışıyor musunuz, yoksa sadece vizitlerde mi görüşüyorsunuz? Doktorum Altuğ Semiz, doktor olan kuzenimin arkadaşı. Benim için hamilelikte en önemli seçimlerden biri; gerçekten inanmanız ve güvenmeniz gerekiyor. Doktorumla arkadaş gibi çok rahat ve pozitif bir iletişimim var. Her saatte arayabiliyorum ve her konuda rahatça konuşabiliyorum.Hamilelikle ilgili kitaplar okuyor musunuz? İnternet sitelerini, dergileri takip ediyor musunuz? Hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kendime kitaplar aldım. Çok yararlandığımı söyleyebilirim; hala merak ettiğim bir şey olunca dönüp bakıyorum. İnternette de hamilelikle ilgi bir sürü site var, hatta alışveriş bile yapıyorum.Hamilelikte egzersiz yapıyor musunuz? Hangi tip egzersizler bunlar?Düzenli olarak her gün yarım saat yavaş tempoda yürüyorum. Haftada 2 veya 3 günde doğum için yararlı egzersizleri yaparak uzman hocayla birlikte yüzüyorum.

Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Neler tüketiyorsunuz ve kaç kilo aldınız?Kolalı içecekleri, şarküteri ve çiğ et ve balık ürünlerini yemiyorum. Bol bol sebze, meyve, balık ve süt ürünleri tüketiyorum. Vücudum da fazla ödem oluşmaması için günde en az 3 litre su ve 1 kase maydanoz yiyiyorum. 5.5 ayda 5.5 kilo aldım.Bebeğinizin cinsiyeti ve ismi belli. Ali Sadi için ne gibi hazırlıklar yaptınız? Odasını hazırladınız mı? Giysi, eşya alışverişine başladınız mı?Bebeğimizin odasını; evimizin dekorasyonunu yapan mimar dostumuz Ali Konya çizdi. Şu anda hazırlanıyor, hayallerimdeki gibi olmuş diyebilirim. Gittiğimiz seyahatlerden birkaç parça aldık ama genelde programa gelen hediyelerle dolabımız doldu bile. Eşinizin ilk erkek çocuğu olacak. Hamilelikte sizi yardımcı oluyor mu? Sizinle doktor kontrollerine geliyor mu? Bebek hazırlıklarına yardımcı oluyor mu?Eşim hamileliğimde bana yardımcı oluyor ve benimle her aşamasını paylaşıyor. Birçok kontrole birlikte gidiyoruz. İkimiz de bir bebeğimiz olacağı için çok heyecanlıyız.Bu sizin ilk çocuğunuz... Ali Sadi'den sonra başka bir çocuk daha istiyor musunuz?Benim ilk ama ailemizin 3. çocuğu olacak inşallah Ali Sadi! Kardeşleri olduğu için düşünmüyoruz. Tüm enerjimizi çocuklarımıza vermeyi planlıyoruz.Nasıl bir doğum yapmak istiyorsunuz? Gerçi doktorlar bu konuda yönlendirici oluyorlar ama biz yine de sizin doğum ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek istiyoruz...Benim planım normal doğum yapmak. Doğada ki tüm canlılar gibi insanın tabiatının da normal doğuma çok uygun olduğunu düşünüyorum.Hamilelikte giysiler bayağı problemli oluyor. Siz kendinize uygun giysiler bulabildiniz mi? Nerelerden alışveriş yapıyorsunuz?Son ayda karnım çok belirginleştiği için; önceleri rahatlıkla giyiniyordum. Şimdi ise özel hamile jeanleri ve pantolonları giyiyorum. Mom To Be ve Top Shop dan bulunabiliyor. Çok şanslı bir sezondayız; birçok modacı hamilelerin rahat giyebileceği kesimlerden giysiler tasarlamış.Bebeğin yaklaşık doğum tarihi ne zaman?Temmuz'un 6 ile 16 sı beklenen tarih!

Anneyiz.Biz olarak Ali Sadi'ye şimdiden hoşgeldin diyor, Tuba'ya kolay bir normal doğum diliyoruz.Dikkat: Bu röportajın tüm hakları Anneyiz.Biz'e aittir, izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.Fotoğraf: Pemra Yüce

www.pemrayuce.com

• Diğer röportajları okumak için tıklayınız.

Kaynak: Anneyiz

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks