05-01-2009, 03:20 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Yıldız Karahisar ın Doğum Hikayesi Yıldız Karahisar ın Doğum Hikayesi
Merhaba adım Yıldız, iki çocuk annesiyim. İlk bebeğimi normal doğum ile dünyaya getirdim. Doğumhaneden çıktığımda annem karşımda ağlıyordu. Anneme seni çok seviyorum bir daha seni hiç üzmeyeceğim; ne zormuş anne olmak dedim ve birlikte ağladık. Bir daha asla doğurmam ne zormuş demememin üzerinden tam 7 yıl geçmişti ki tatile gittiğimiz dönemdi hasta olacak gibi belim ağrıyordu. Hamile olmama ihtimal vermiyordum bile. Evimize döndük. Zahmet edip test yaptırmıyordum bile çünkü mümkün değildi. Bir hastalığım mı var acaba diye doktora gittim. Hamile olduğumu orda öğrendim çok mutluydum bir daha asla diyen ben ikinci kez anne oluyordum.
Sevincim kısa süre sonra korkuya dönüştü bu bebek nasıl doğacaktı. Doktorum bu kadar korkmanın doğumda bebeğe zarar verebileceğini, doğumu geciktirebileceğini söylüyordu ama ben vakit geldikçe daha çok korkuyordum. Sonunda epidural sezeryana karar verdik. Cuma sabah saat 9 da arabamıza bindik eşim rahatlamam için “bak 3 kişi gidiyoruz 4 kişi geleceğiz†diyordu, moral vermek için bana. Sonunda doktorumla buluştuk ve bana, “seni hazırlayacaklar ben de birazdan geleceğim†dedi.
Hasta bakıcı beni ameliyathaneye götürdü kapılar açıldı içerde hummalı bir çalışma vardı kimsenin yüzü görünmüyordu gözleri hariç. Bir kişi koluma girdi konuşmaya başladı bir başkası sorular soruyordu diğeri tansiyonumu ölçüyordu çok korktum ve birden masadan inip ben gidiyorum dedim. Vazgeçtim normal doğum yapacağım, kapıyı açın karar benim, bebek benim, nasıl istersem öyle doğum yaparım dedim ama kapıyı açmıyorlardı bile. Psikolog geldi beni rahatlattı. Benimle konuşurken anestezi uzmanları şöyle olacak böyle olacak derken belimden iğneyi çoktan yapmışlardı bile. Bu defa yine vazgeçtim çünkü bilincim açıkken karnımı kesmelerini hissetme korkusu çıldırttı beni. Narkoz verin lütfen diye yalvardım hissetmek istemiyorum dedim. Bu arada canım müthiş tatlıdır. Bu yüzden bebek hep böyle dursa dediğim bile olurdu. Doktorum geldi bebeğine narkoz vermeyelim ama sen acı hissettiğin an söz seni bayıltacağım dedi. Benimle konuşurken kalın bir kumaşı kestiğini hissediyordum bile bana bayıltayım mı yoksa 1 dakika sonra bebeğinin kime benzemek istediğini görmek mi istersin dedi. Hayır. Onu görmek istiyorum diyordum zaten acı hissetmiyordum bile. İşte o müthiş an ağlama sesini duydum. Önce çığlık çığlığa ağlıyordu. Çocuk doktoru hazır bekliyordu zaten, onu çarşafa sardı ve bana doğru yaklaştırdı. Ellerim bağlı sarılamıyordum ama o hemen annesini öpmeye başlamıştı bile. Hoş geldin Zeynep seni ve ağabeyini çok seviyorum yavrularım benim.
Kaynak: Bebek Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |