![]() |
Anlayan biri varsa bana da anlatsın lütfen İnsanı en çok ne üzer sizce? Aldatılmak, kandırılmak, dalga geçilmek, oyuna gelmek. İnernet hayatımıza girdikten sonra bir çok şey değişti. İnsanlar artık nette tanışıyor, sohbet ediyor planlar yapıp, bunları ileriye taşımayı düşünüyorlar, taşıyorlarda... Bayağı uzun bir süredir netten tanıştığım biriyle sohbet ediyor, planlar yapıyorduk. Bu arada eşinden ayrıldığını ve on yaşında bir oğlu olduğunu söyledi. Nette kamera aracılığı ile oğluyla da sohbet ettim. Bizi tanıştırdı. Oğluna benden bahsetmiş. 20 temmuzda istanbula gideceğimi söyledim çok sevindi. Cuma akşamı beni iki kez aradı. Dün, Salı günü sabah cep telefonuma mesaj geldi. Canım sana karşı dürüst olmam gerek, İstanbul'a benim için gelme, hayatımda bir kadın var diye.. Ben neye uğradığımı şaşırdım, şok geçirdim. İki akşam önce beni özlediğini söyleyen adam bana hayatımda biri var, gelme diyordu. Onunla yüz yüze konuşamıyacağımı hissettiğim için mesaj attım, mail yazdım. Hak etmediğimi, benimle neden dalga geçtiğini sordum. Yanıt alamadım. Bana dönmesi için yazmadım maili tabii ki. Sadece neden böyle yaptığını sordum. İstanbula gittikten sonrada ortadan kaybolabilirdi değil mi? İnsanlara güvenmek ve yanılmak. Kötü olan ne sizce, yada hata kimde.. Bu arada şahsın kimliğini biliyorum, adı soyadı, ne iş yaptığı .. Ama bunu neden yaptığını bilmiyorum , anlamıyorum anlıyacağımı da sanmıyorum. Eğer anlayan biri varsa bana da anlatsın lütfen Kaynak: HamileBilgi |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:31 AM. |