Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Eve Dönüş 2

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Eve Dönüş 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sabahın ilk ışıklarında uyanmış dipdiri ayağa kalkmıştım. Hala Kıbrıs'ta olduğuma inanamıyordum. Bahçede dolanırken rüzgarın serinliğini hissettim. Gözlerimi önümde yükselen tepelere diktim. Zirveye tırmanma dürtüsü içimde yeniden canlandı. Tüm yaşamım boyunca başarı için koşmuş sürekli çıtamı yükseltemeye çalışmıştım. Son yıllarda bu ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Eve Dönüş 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:23 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Eve Dönüş 2

Sabahın ilk ışıklarında uyanmış dipdiri ayağa kalkmıştım. Hala Kıbrıs'ta olduğuma inanamıyordum. Bahçede dolanırken rüzgarın serinliğini hissettim. Gözlerimi önümde yükselen tepelere diktim. Zirveye tırmanma dürtüsü içimde yeniden canlandı. Tüm yaşamım boyunca başarı için koşmuş sürekli çıtamı yükseltemeye çalışmıştım. Son yıllarda bu saplantım üzerinde iyileştirme çalışmaları yapıyorum. Acaba bu zirve tutkum önümde yükselen bu tepelerle ilgili olabilir miydi? Yoksa babamın beklentilerine yeterli cevabı veremiyenlerin yarattığı hayal sükutunu ve açığı kapatmak için miydi çabam?

Daha, daha diye geçmişte kulaklarımda çınlıyan ses sayesinde hep güç peşinde koşmuş, ailem ve çocuklarım da bundan paylarına düşeni almışlardı. Eşim ile birlikte ailemiz için yarattığımız özenle koruduğumuz yuvamıza hep sahip çıkmış arada bir pencereler, delikler açılsa da herkesi kontrol altında tutma çabası bana ve çevreme zor günler yaşatmıştı. Hafifçe gülümsedim. Tüm bunları geride bırakmak üzere yola çıkmıştım. Kişisel yolculuğum üzerinde ilerleme kaydetmekten mutluluk duyuyordum. Geçici çözümler değildi benim aradıklarım. O yüzden düşüncelerimin kaynağına inmeliydim. Herşey Kıbrıs’ta başlamıştı o halde cevapların bir kısmı da burada yatıyor olabilirdi.

Neydi beni Kıbrıs’tan alıp uzaklara götüren nedenler. Yeni yerler, yeni kültürler, farklı bakış açıları hep ilgimi çekmişti. Okumaya öğrenmeye ve bilgiye büyük bir açlık duyuyordum. Buna bir de macera tutkum eklenince...

Gerilere, çocukluğuma uzandım birden. Bu arada masmavi gök ve sıcak hava daha fazla korumasız güneşte durmamam gereğini bana hatırlatıyordu. Birazcık yanmaya aldırmayarak tekrar çocukluk anılarıma döndüm. Dağın eteklerinde yemyeşil küçük bir maden köyünde doğmuştum ama yakındaki trunçgilleri özellikle portakalları meşhur Lefke kasabasında ilk okul yıllarımı geçirmiştim. İlk eğitimimi aldığım İstiklal İlk Okulu’nun önünden her geçtiğimde kimbilir kimlerin diktiği ve hala yaşayan ağaçları sahiplenmek beni hep sevindirirdi. O yıllarda ağaç bayramında öğrencilere ağaç diktirme ve bilinçlendirme eğitimi vardı. O yüzden bahçe kenarından göğe doğru uzanan ağaçların benimkiler olduklarına inanmak isterdim...

İlk okul müdürü sert görünümlü babacan İsmail Savalaş Bey geldi gözlerimin önüne. Ne gariptir ki ölüm haberini internette yayınlanan Kıbrıs Gazetesinden öğrenmiştim (www.kibrisgazetesi.com). Bu gazetenin ölüm sayfasına bakmak adeta bir alışkanlık haline geldi bende. Sadece resimler ad ve soyadları var. Kıbrıs’ta 1975 yılına kadar soyadı kavramı yoktu o yüzden bu soyadlardan kişileri tanımak çok zor. Onun yerine resimlere dikkatlice bakıyorum kişileri tanıyormuyum diye. Neydi beni bu denli çeken bu sayfaya ölüm korkusu mu? O yaşa gelmiştim ki çevremde olan ve tanıdığım insanların daha sıklıkta birer birer sessizce diğer tarafa göçüyor olduklarına tanık olmaya başladim. Belki bu yüzden geçmişi daha fazla irdeler oldum. Ne büyük bir paradoks hissediyorum? Savaşta yanındaki arkadaşı ölen asker hem büyük bir acı çeker hem de kurşun kendisine isabet etmediği için sevinç duyar bundan da suçluluk kompleksine ve psikozuna girermiş. Bana da böyle mi oluyor acaba? Ölenlere üzülüp ben hala sağ olduğuma mı seviniyorum? Irvin yalom bir kitabında doğduğumuz andan itibaren ölüme her gün biraz daha fazla yaklaşıyoruz demişti…

Dağılan düşüncelerimi tekrar topladım. Yetiştiğim bu iklimde çevrenin önem verdiği yapıları düşündüm. Hanımlarda özellikle yüz güzelliği, beyaz tenli olmak, uzun saçlara sahip olmak önemli bir ayrıcalık olarak görülürdü. Bunun nedenini o zamanlarda anlamakta güçlük çekmiştim. Bu değerleri Divan Edebiyatında Mah Yüzlü (Ay yüzl&uuml[img]images/smilies/wink.gif[/img] veya “Göz, gerisi söz” dizelerinde de gözlemlemek mümkün. Eski çağlarda çarşafın altında sadece yüz bazan da sadece gözler açıkta kalıyordu. O zaman odak noktalarının bunlar olması hiç de yadsınacak bir durum olmasa gerek. Her ne kadar bu güzellik anlayışı izafidir diye konuşulsa da ve komşularımız iç güzelliğin dış güzellik kadar önemli olduğunu vurgulasalar da yine de oğlularına en güzel kızı bulmaya çalışmaktan geri kalmıyorlardı. 1970 yıllarında ise Aşık Veysel sazının tellerine vurarak söyle sesleniyordu. “Güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasa”.

Düşüncelerime ara vererek 4 kilometre ötedeki Gemi konağı civarındaki Çukur Kalif isimli halka açık askeri plaja attım kendimi. Herşey tanıdık idi. Masmavi çarşaf gibi uçsuz bucaksız deniz kollarını açmış beni bekliyordu. Eskiden Lefke’de Amerikan şirketi CMC tarafından işletilen bakır madeni nedeni ile Gemi Konağında ve buralarda denize girmek imkansızdı. Sahilde hep kırmızı renkli bir şerit denizin kirliliğini adeta tescilliyordu. Çok şükür uzun süredir maden işletmesi faaliyetini durdurdu da deniz kendi kendini temizledi.

Eve girdigm zaman soğuk kıpkırmızı karpuz ve hellim(Bir çeşit peynir) sofrada kahvaltı için yerlerini almışlardı bile. Sağlıklı yaşam için Kıbrıs inanılmaz olanaklar sağlayan bir ada. İklimi ve doğası ile. Giderek yok olan bir çok değerin Kıbrıs’ta hala yaşadığını görmek çok sevindirici.

Bu yazının devamında yeşilin mavi ile buluştuğu Kıbrıs’ın eski dönemlerinden kesitler vermeye devam edeceğm. Kah bu günde kah geçmişin tozlu anılarında yeniden buluşmak üzere hoşçakalın…

Saygılarımla....

Perihan Yazıcı

Kaynak: HamileBilgi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks