29-12-2008, 03:26 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Arkadaşım Olur musunuz? Rumuz: Yolcu Saatim saatime uymuyor, her an düşündüğüm bir konunun tam aksini bir süre sonra düşünebiliyorum, ama ikisinide yada üçünüde yada dördünüde yapmıyorum, bu ya geçmiş zamandan isteyipte yapamadıklarımdan kaynaklanıyor yada kendime güvenim olmayışından...Ama kendime olan bir güvensizliğim varsada bunu kabullenmiyorum, yazarken kabulleniyor muşum gibi bir imaja kapılmayın sakın....Çocukluğumdan beri kusursuzda yapmış olsam hiçbir zaman isteyerek yaptığım bir şey olduğunu hatırlamıyorum, ama bunu insanlara anlatamıyorum. Yani çok güzel olmuş olabilir her ne yaptıysam ama ben onu çok da isteyerek, severek yapmadım, yaparken karnıma ağrılar girdi, ama madem yapmaktayım öyleyse demekki yapmak zorundayım diye düşünüyorum, madem yapmak zorundayım o zaman hiç haz almadım halde hep bu düşünceyle hareket ettim madem yapmak zorundasın o zaman en iyisini yapacaksın şikayet etmeden yada ölümüne dahi olsa yapmayacaksın. Tiyatroyu çok seviyorum ama buna ne maddi nede manevi imkanım var ve bu imkansızlıklar yetmezmiş gibi bide düşünüyorum da herhalde elime böyle bir fırsat verilse geri teperim... Neden mi? Çünkü korkuyorum... Beni yetiştirmekte emeği geçmiş hiç kimseye haksızlık etmek istemem ama sanırım korkaklığımın nedeni de bir nevi onlar çünkü şimdiye kadar herkes bir şeyleri üzerime yığdı ve gitti ve ben sadece yapmak zorunda kaldım. Kimse yapabileceğime veya yapamıyacağıma dair bir şey söylemedi bana, yanımda olmadılar iyi veya kötü...
Kafamda %90 saçma sapan bir sürü düşünce... Her şeyle ilgili, herkesle ilgili ve ben artık hiç ama hiçbir şey düşünmek istemiyorum iyi yada kötü... Kendimi artık çok yorgun hissediyorum ve işin en iğrenç yanı hayat karşısında aslında hiç de yorgun olmadığımı bile bile kendimi yorulmuşum gibi hissetmek de canımı sıkıyor... Herşeye canım sıkkın, canım hiçbir şey yapmak istemiyor zaten tiyatro da hayalin ötesine geçemedi kaç yıldır oysa ben sadece en azından kendimi denemek isterdim bu konuda acaba yapabilir miyim yapamaz mıyım diye.. Çünkü yapalirdim herhalde deyip bulunduğum şartlara kızıp gene düşünüyor gene düşünüyor kzıyorum kendime, küsüyorum kendime, insanlara, masaya, sıraya her şeye ve herkese ve malesef bu düşüncelerimde de çok emin olmadığımı ve çok abarttığımı bile bile ve bide bunun için kızıyorum kendime... Kendime, insanlara, dünayaya kızmaktan, küsmekten nefret ediyorum ama bu duyguyu yaşamadığım andada keşke kızsam, küssem kaçıp gitsem diyorum, sonra gene gene gene...Yani hayatımdaki, düşüncelerimdeki herşey bir kısır döngü, bir labirent gibi bi türlü yolu, başı yada sonu bulamıyorum... neyse soru yok demiştim ama sormadan duramıyacağım...
Sanırım benim hiç arkadaşım yok arkadaşım olur musunuz?
Sevgili Yolcu
Bu sitede arkadaşın olmak ve sana yardımcı olmak isteyebilecek pek çok kişi bulabileceğin gibi, her zaman bana
\n
Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır
adresinden yazabilirsin. Seninle sohbet etmekten mutluluk duyarım.
Sevgiler
Çiğdem Alper
Kaynak: HamileBilgi Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |