Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Biyolojik Evrim Gözlemlerim - I

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Biyolojik Evrim Gözlemlerim - I Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Hekimliğinde okumakta olan ateist bir üniversite öğrencisiyim. Dolayısıyla hayvan kemikleri daima elimin altındadır, her merak ettiğimde araştırabiliyorum. Geçen uygulama laboratuvarına girdim, hayvan kemikleri üzerinde araştırmalar yaptım. Önümde At, Sığır, Köpek kemikleri ve iskeletleri vardı.. Latince ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Biyolojik Evrim Gözlemlerim - I

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 04:47 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Biyolojik Evrim Gözlemlerim - I

Ben Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Hekimliğinde okumakta olan ateist bir üniversite öğrencisiyim. Dolayısıyla hayvan kemikleri daima elimin altındadır, her merak ettiğimde araştırabiliyorum.

Geçen uygulama laboratuvarına girdim, hayvan kemikleri üzerinde araştırmalar yaptım. Önümde At, Sığır, Köpek kemikleri ve iskeletleri vardı..

Latince alıştığım için Dünya Bilim dili olan latince yazacağım. Şimdiden bu hayvan gruplarının latince ismini yazayım.

Sınıflandırmaya göre benzer türler grup adları ile hitap edilirler.

At, Zebra, Eşek ve türleri: Equide

Sığır, İnek, Koyun, Keçi ve türleri: Ruminant

Kedi, Köpek ve türleri: Carnivor

----------------------------------------------

Şimdi ilk olarak Ruminant Coxae'si aldım elime. (Yani kalça kemiği)

Coxae üç bölümden oluşur, Os ilium, os ischii ve os pubicum olmak üzere. Bu bölümlerin tabanları ortak bir çukurlukta birleşiyor ve Acetabulum adı verilen yuvarlak bir zemin oluşturoyur. Acetabulum bizim için önemli nokta.

Kemiklerin alt kısımlarına Caput denir. Burada gözümüze çarpan ilk nokta bu üç bölümün caputlarının birleşmiş olduğudur. Yani Caputlar kaybolmamış, birbirlerine kaynaşmış. İlk aklıma gelen bu üç bölümün önceden üç ayrı kemik olduğu idi.

Bunu not ettim.

Ardından Equide, Carnivor Phalanxlarını aldım elime.(Yani ön ayak tarak kemikleri ve ayak kemikleri)

Şimdi, Equide tek tırnak üzerine basar, Ruminant 2 tırnak, Carnivor 4 tırnak.

Kemikleri inceliyorum. Carnivordan başladım.. Normalde 5 kemik var.. Şaşırtıcı.. Oysa Carnivor türü 4 tırnak üzerine basar. 5. ayak kemiği yandan gelişmemiş. Geriye doğru çekilmiş. Yani bu kemik olmasına rağmen hayvan kullanmıyor.

Ardından Equide. Equide türünün metakarpal kemiği (ön ayak kemiğinde) 5 bölüme ayrılır;

Os Metacarpale I

Os Metacarpale II

Os Metacarpale III

Os Metacarpale IV

Os Metacarpale V

şeklinde. Yani normal olarak 5 tırnak üzerinde yürümesi lazım. Oysa Equide tek tırnak üzerinde yürür. Bunu bir ata, eşeğin ayağına bakarak kolayca anlayabiliriz. Anatomik olarak bakılacak olursa, 5 tırnaktan sadece ortadakinin üzerinde yürür. Yani Os Metacarpale III den gelişen tırnaktan. Ama metacarpal kemikler 5 tanedir ? Neden tek tırnak üzerinde yürüyor ? Bakıyorum diğerleri gelişmemiş, Os Metacarpale II, Os Metacarpale III ile birleşmiş diğerleri olan I, IV, V ise kaybolmuş (yani çok az olacak şekilde gelişmiş).

Bunu da not ettim.

Ardından Fakültenin Anatomisti Prof. Dr. Hasan Hüseyin Arı'nın yanına gittim. Bu notlarımı sundum. Okudu. Doğru tespitler yaptığımı söyledi ve dedi ki;

Os ilium çok önceden ayrı bir kemikti.

Os ischii çok önceden ayrı bir kemikti.

Os pubicum çok önceden ayrı bir kemikti.

Bu yüzden Caputları kaynaşmış olarak görmek çok doğal.

1. notumdan çıkarılacak sonuç evrim di. Kemikler zamanla değişerek yeni kemikleri oluşturmuşlardı.

Sayın Prof. Dr. Hasan Hüseyin Arı devam etti;

Hayvan metabolizmaları mükemmelliğe göre hareket ederler. Kendileri için hangisi mükemmel ise o şekle bürünme isteği içindedir hücre. Senin buldukların da buna bir kanıttır esasında.

Equide tek tırnak üzerinde koşmaya daha müsaittir. böylece daha hızlı koşabilirler.

Ruminant 2 tırnak üzerinde çimlik alanlarda daha sabit durur.

Carnivor türünün çok tırnaklı olması gerekir. Çünkü bu tür etçildir, etçil olan bir türün daha çok tırnağının olması gerekir. İşte bu yüzden 4 tırnak vardır.

Soru sordum:

Peki ama bu türün atalarında 5 metakarpal çıkış var ? Yani 5 tırnaklı ? Neden şimdi böyle bir değişiklik içindeler ?

Sayın Arı'nın verdiği cevap tek kelime;

Evrim..

Bu da benim bilimsel araştırmalarımdan ufak bir kesit evrim adına..

Daha o kadar çok kanıt var ki... Karaciğer benzerliklerinden hücre yapılarına kadar.. Görmesem tabiki inanmayacaktım, çünkü kolay olan bu. Ama görünce işler değişiyor.

İşte bu yüzden bugün tüm dünyada evrim bilimsem bir gerçek. Ve üniversitelerde okutuluyorlar..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks