Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Yardım kurulu elemanları ve torunları Yardım Kurulu Elemanları Ve Torunları
Bu aralar ipini koparan yabancı diplomat Güneydoğuya gidiyor. (acep neden neden!!!) Son Hollanda büyükelçisinin OnurAir hakkındaki incilerini okumuşsunuzdur. Gidenlerde maşallah bol bol nasihat verip, etnik meseleri kaşıyıp dönüyor.
Geçen sene 2004-Mart ayında devletin üç önemli kurumu Genelkurmay, MİT ve Emniyet, Güneydoğu bölgesindeki yabancı ajanları, bu ajanların neler yaptığını, hangi ülkelerin istihbarat servisleri adına faaliyette bulunduklarını içeren bir rapor hazırlamıştı , ve bu raporun kısa özetleri çeşitli gazetelerde yayınlanmıştı.
Alınan bilgilere göre, çeşitli ülkelerin istihbarat servisleri adına çalıştıkları tespit edilen 13 ajan son üç ayda sınır dışı edildi. 40 civarında ülkenin istihbarat servisleri adına çalışan ajanların, ABD, Rusya, İngiltere, Almanya, Yunanistan, İsrail, Mısır, Belçika, İsveç, Birleşik Arap Emirlikleri, İran ve Ermenistandan geldikleri tespit edilmiş.
Bölgede, diplomat, arkeolog, gazeteci gibi sahte kimliklerle faaliyet gösteren bu istihbarat servisi elemanları aslında bize hiç de yabancı değil. Değişik ülkelerin istihbarat servisleri adına çalıştıklarının tespit edilmesi üzerine sınır dışı edilen bu ajanlar, Kazım Karabekir Paşanın anılarında bahsettiği yardım kurulu' elemanlarının torunlarıdırlar!
Milli mücadele döneminde, yardım kurulları, bölgede insancıl amaçlarla bulunduğunu iddia eden birimlerdi. Aslında bu kurullar, bölgede ayrılıkçı hareketi beslemekte ve yönetmekteydiler.
1914 yılında, bugünkü Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yalnızca Amerikan Misyonerler Kurulu örgütüne bağlı 174 misyonerlik vardı. Kurul 17 büyük misyonerlik merkezine ve 9 hastaneye sahipti. Kontrol ettiği 426 okulda 25 bin öğrenci vardı. (evet yalnış okumadınız 25.000 öğrenci sadece ABD okullarında okuyormuş)
İşte böyle bir atmosferde, olayların içinde yaşayan Kazım Karabekir, Doğu İllerinde bulunan yardım kurulları ile ilgili gözlemlerini şöyle anlatmış:
''Amerikan kurulları Tiflis, Gümrü, Erivan'da toplam 18 bin Ermeni çocuğu toplamışlar... Bunların bir kısmı Ermeni Hükümetinin programı ile eğitiliyor. Büyük bir kısmı protestan yapılmış. Bunlardan Kars'da 30 tane bulmuş, kurtarmıştım. Bizzat aklı erenler kaçıp bize haber vermişlerdi.
Künyelerine ve aile soruşturmalarına göre, Amerikalıların onaylarıyla ailelerinden alınmıştı. Amerikalıların yardımları müthiş, çocuklar çok iyi giydiriliyor ve besleniyordu. Dev kışlalar bunlara ayrılmış, kadınlı erkekli her türlü öğretmen, doktor ve bakıcı Amerikalılar, aralarında Ermeni öğretmenleri ve öteki personeli ile çalışıyordu. Müthiş bütçeleri vardı. Yazık ki Türk çocuklarına bakmıyorlar. 'Tüzüğümüz elverişli değil' diyorlardı.
Hatta Kars' da elimizde olan büyük ambarlardan bile bize bir şey vermek istemediler. Sonunda bizim çocukların gösteriler yaparak, ambarlardan zorla alacaklarını söylemeleri üzerine birkaç parçasını verdiler.''
Ancak, Amerikan kurulları, her zaman insafsız davranmamıştır! 1918, 1919 ve 1920 yıllarında kırım ve zulümlerde rol oynayan birçok Ermeni çetecisi, Türk ordusunun Karsa girmesi üzerine kaçamayınca bu yardım kurullarına sığınmışlardı. Kırıma uğrayan binlerce kişi ise nedense bu yardımların dışında bırakılmıştı.
Karabekir Paşa, yardım kurulları müdürüne verdiği bir cevapta: Yönetiminizde bulunan böyle bir kurulda bu türden cani ve katillerin sığınak bulması ne kadar şaşırtıcı ise, bunların son zamanlarda kurumlarınızın önemli Ermeni kişileri tarafından silahlı olarak kaçmalarına yardım etmeleri ve yol göstermeleri de o kadar dikkat çekicidir. diyerek tepkisini ortaya koymuştu.
(S.Beşkurt not : merak edenler Çekiç Güç – PKK ilişkisini incelerlerse olayların ne kadar birbirine benzediğini hayretle göreceklerdir , zorda kalan PKK'lılara acaba kim defalarca havadan silah , yiyecek, tıbbi yardım attı, kaçmaları için yol gösterdi ??? )
Bu kurullar, binlerce Ermeni çocuğu ailelerinden alarak yedirdi, içirdi. Öğretmenler, doktorlar, bakıcılar dev kışlalarda onlara hizmet ettiler. Verdikleri ayrılıkçı eğitimlerle, Ermeni çocuklarda, Türkiyeden kopma düşüncesini uyandırdılar. Ermeniler, artık bulundukları duruma karşı etkin bir hoşnutsuzluk duyuyorlar; köylü Müslüman komşularına karşı keskin bir üstünlük duygusu besliyorlardı.
İşte değişik ülkelerin istihbarat servisleri adına çalıştıkları tespit edilen bu ajanlar, bugün de aynı amaçlarla bölgededirler.
Gazeteci, bürokrat, sivil toplum örgütü temsilcisi olarak karşımıza çıkarlar. Dün olduğu gibi bugün de ayrılıkçı hareketi desteklerler ve yönlendirirler.
Taktikler,düşünceler, düşmanlıklar aradan yıllar, nesiller, hatta yüzyıllar geçse bile kesinlikle değişmiyor. Bizdeki bazı saflarda boşuna dostluk masalları anlatıp dururlar.
Unutulmasınki gelecek tarihte yazılıdır ve tarihte bize düşman olanlar kesinlikle hala düşmandır. Eski hesapları yeniden açmak için fırsat kollar ve fırsat yoksa da yaratırlar.
Bu aralar bolca Güneydoğu'ya giden sözde dostları birde bu gözle inceleyin. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |