Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Matematik icat mı keşif mi?

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Matematik icat mı keşif mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Başlığa bakmayın siz.Ne dediğimi gayet iyi anladınız.Sizin fikrinizi öğrenmek istedim ben.Sonra da bir şeyler yazmak.. Doğa muhteşem bir yer.Ve bizler bu mükemmel düzene konulmuş doğanın her şeyini içinde barındıran küçük incileriyiz.Ve KAŞİF leriz.Doğadaki diğer incileri keşif etmek;oradan asıl büyük inciye ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Matematik icat mı keşif mi?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 05:34 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Matematik icat mı keşif mi?

Başlığa bakmayın siz.Ne dediğimi gayet iyi anladınız.Sizin fikrinizi öğrenmek istedim ben.Sonra da bir şeyler yazmak..

Doğa muhteşem bir yer.Ve bizler bu mükemmel düzene konulmuş doğanın her şeyini içinde barındıran küçük incileriyiz.Ve KAŞİF leriz.Doğadaki diğer incileri keşif etmek;oradan asıl büyük inciye ulaşmak için gönderilmiş kaşifler.Ve aracımız da en büyük incimiz de Matematik.Daha binlerce inci var bu doğada;keşfedilmeyi bekleyen...

Saint Paul Görünmeyeni anlayabilmek için görünene başvurmak gerekir. demiştir. Nedir insanlar için görünmeyen? Eski çağlarda yaşayan canlılar mı (cebir mi,O.G.) yoksa tanrı ve melekleri mi?İnsan görünmeye bir başka özlem duyar. Meraktan mı, özlemden mi, onu imgesinde çok değişik düşünür. Bir kitapta okumuştum; Tanrının evi yeryüzünde olsaydı, insanlar onu görebilmek için penceresinin camlarını kırardı. diyordu. Görünmeyen, her zaman için giz bizlere. İlerleyen çağımızda yeryüzündeki varlıklar görünmeyen olmaktan çıkmıştır artık. Özlemimiz gerçek görünmeyenleredir.[1] Görünmeyen.Sanırım Matematikçiler bu yüzden seviyor O nu.Doğada var ama görünmüyor; keşfedilmeyi bekliyor.Bir inci var orda okşanmayı bekliyor sanki. Ona ulaşmak için deli olmak gerek.Bu alemde deli.Hepiniz Pİ filmini izlemişsinizdir.Veya Matrixi... Bir ilaç O;uyuyanları uyandırmak için.Ulaşılmak istenene ulaştırmak için.Kafanı bu yuvadan çıkarmak için. Ey uyandığını sanan uyuyanlar!Size sesleniyorum.Bu alem karışık değil.

Bu alem Cebiristan.Bu alem düşünme alemi.Düşünmeyenin olmadığı alem... Küçükken insanlar şimdikinden daha belki fazla,ama farklı düşünüyordu.Ve sanırım daha zevkli oluyordu.Etkisiz,saf bir düşünce.Eminim sizde küçükken bir şeyler düşünmüşsünüzdür.Ben Alemi düşünmüş, doğanın sınırsız ve mükemmelliğine inanmıştım.Ancak yanılmışım.Evet doğa sınırsız ve mükemmeldir.Aslında sınırsız ve mükemmel olan düşünen kafalardan başkası değil.Ve bu kafalar kaşif olmalı;doğaya yatmak,yemek için gelmedik...Sizleri düşünmeye davet ediyorum. Sınırsız ,özgürce ve kalbinizle düşünmeye.

İlk çağlarda olmak (yaşamak) isterdim.Düşünmek ne kadar kolaydı kim bilir o zamanlar?Acaba tekerlek bulunmadan önce insanlar daha mı mutluydu?Yoksa bunu düşünmek mi onları mutlu ediyordu?Yani bu arayış mı? Bir şeyler keşfetmek.Sanırım buydu mutlu eden onları: Düşünmek ve düşünceyle yeni bir şeye ulaşmak.Çözülememiş Matematik Teorilerini çözmeyi kim istemez ki? Oysa, evrende çözümlenmesi gereken öyle çok hadise var ki, ne teoremler ne de tekerler, asıl arayış yeryüzüne ilk hareketi verenedir. İlk gücedir.Belki bir taş;belki bir emir;belki de bir sayı... İnanın, beni anlayan birilerinin olduğunu;bu alemde Matematik incisini tek başıma aramadığımı (okşamak için düşünmekten vazgeçmediğimi) bilmek o kadar güven veriyor ki bana... Ve sonsuz büyüklükteki bir çölde hissediyorum kendimi.Hiç bitmeyen;aşılamaz gibi görünen.Elimde ve cebimde inciler..Yol göstersinler diye çıkarıyorum onları..Hiç biri işe yaramıyor,hepsinin ancak beni doğadan çıkarmaya yetti güçleri.Beni buraya getiren gücü arıyorum.Bekledim ki o çıksın avua;hayatımı adayacağım,gizemini yakaladığım şey.Cebiristan a getirdiyse beni;daha ileriye de götürecek bir inci...

Matematik nedir?(Ne değildir?) TDK Matematik Terimleri Sözlüğünde matematiğin tanımı şöyle verilmektedir: Biçim sayı ve çoklukların yapılarını, özelliklerini ve aralarındaki ilişkileri usbilim yoluyla inceleyen ve sayıbilgisi, cebir, uzambilgisi gibi dallara ayrılan bilim Matematiğin bu ve buna benzer tanımlarını bulabiliriz.Ancak şunu da unutmamalıyız ki biz ne dersek diyelim sonuçta anlattığımız karşımızdakinin anladığı kadarı olacaktır.Matematik budur gerisini sen anla veya yorumla... Matematik elle tutulan işleri soyut olarak ifade ettiğimiz en iyi bilimdir.Timur Karaçay2 bunu basitçe şu örnekle açıklamış: Örneğin 5 x 80 = 400 işlemi birçok durum ya da olayı temsil edebilir. Bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz: 1.Tanesi 80 lira eden 5 nesnenin tutarıdır. 2.Saatte 80 km. Hızla giden bir otobüsün 5 saatte alacağı yoldur. 3.Eni 5m, boyu 80 m olan bir alanın yüzölçümüdür. 4.80 kg lık kuvvetle, bir cismin 5m. ötelenmesi sonunda yapılan iştir... Bu örnekleri çoğaltmak elbette ki mümkün.Ancak asıl olan Matematiğin somut işlerle meşguliyetidir.Yani somut işleri soyut denilen tek bir özellikle dile getirmesi. Sanırım hepimiz sayıları ve işlemlerini severiz. Ama şuna inanıyorum ki Matematik işlemlerle kafa yormak değil.Sanki böyle yapan insanlar ve sayılar arasındaki ilişki; kedi-fare gibi,fare kediyle oynuyor ama kedi farkında değil.Ve Cebir bu değil...Sayılarla boş ve hoş zaman geçirmek değil.

Bir hizmette bulundu isem bu, çalışmaktan ve sabırla düşünmekten başka bir şey değildir.S.Isaal Newton

Size ne yapabileceğinizi söyleyebilirler ama ne düşüneceğinizi asla.(Socrates)

Gerçeği insanların ölçüleri ile değil,insanları gerçeğin ölçüleri ile tanı. Düşünmeden öğrenmek zaman kaybetmektir. Konfücyus

Çalışmak hayat , düşünmek ışıktır. Victor Hugo

Bu yazı 2003-2004 yılı içinde kaleme alınmış çeşitli sitelerde yayınlanmıştır. Orhan GÖKÇE

1. Müyesser Saka

2. Hacettepe Üni.[/list]

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks