Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayat Soruları (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayat-sorulari/)
-   -   Takıntılar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayat-sorulari/463547-takintilar.html)

Neptün 29-10-2010 02:51 AM

Cevap: Takıntılar

Var hem de alayından! :S

1- Bardaklara takıntım var. Cam bardakta asla kahve içemem. Su bardağında çay vs içilmesinden, kahve ya da çay fincanında su, meyve suyu, kola vb içilmesinden, hatta kupa bardaklarda su vs içilmesinden nefret ederim. Buna asla tahammül edemem.
2- Kaşığın bardağa değdiğinde çıkardığı sesten, yemek yerken kaşığın/çatalın tabağa çıkardığı sesten nefret ederim. Bir de çatalın/kaşığın dişe değdiğinde çıkardığı sesten.
3- Dolabımın içinde bütün kıyafetler aynı yöne asılı duracak. Her kıyafet sırayla asılı duracak. Katlanan kıyafetler de kategoriye göre ayrılmak zorunda.
4- Kitaplığımda kitaplar boyut olarak büyükten küçüğe dizili olacak. Ve de konularına göre dizili olmalı.
5- Okuduğum bir kitabın -eğer beğendiğim bir kitapsa- yazarının bütün kitaplarını okumazsam içimde hep bir şey kalıyor.
6- Alt-üst takım eşofman asla giyemem.

Daha çok fazla var. Yazmayayım :( Nasıl kurtulabilirim bunlardan? Boş yere hayatı zindan ediyorum kendime.

planner 29-10-2010 09:19 AM

Düzgün yazmaya karşı takıntım var. İmla hatası gördüğüm yerde düzeltmezsem deli olurum. Oradan buradan bulduğum yazıları word'e aktarırken illa da kırmızı ya da yeşil uyarı veren yer kalmayacak. :)

Neptün 29-10-2010 09:24 AM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776212)
Düzgün yazmaya karşı takıntım var. İmla hatası gördüğüm yerde düzeltmezsem deli olurum. Oradan buradan bulduğum yazıları word'e aktarırken illa da kırmızı ya da yeşil uyarı veren yer kalmayacak. :)

Aynısından bende de var. Gelen SMSlere bile sinirlenebiliyorum. Sevgilimle sırf bu yüzden defalarca tartıştım :(

vittoria è nostra 29-10-2010 10:56 AM

cliviafcımm 1ve2 sanırım insanların günlüük yaşamında fazla ayrıntıya girmemesinden kaybaklandıgını düşünüyorum. ne yapıyorlar tam bilinçle yapmıyorlar. yoksa gidipte çay içmek isteyen biri su bardağı su içmek isteyen biri fincan almaz heralde. am bu örnekle yok değil elbet. bende karşılaşıyorum. soruyorum arada su bardağı/cay bardagı yok muyde diye önemsememiş ilk onu gördüğü için onu almış. dikkat etmediğimzden kaynaklanıyor yani. yemek yerkende sırf yemek yemiş olmak için yapıyoruz o işi. görgü sofra adabı kurallarını bir bilsek/uygulasak hiç böyle şikayetlerimiz kalmaz.

3 ve 4 bence güzel bisi;) düzenli biri olduğunun göstergesi:)
bende giysilerde renklileri ayrı yere siyAh&beyAz&gri olanları ayrı yere istiflerim:)) ama şikayetçi değilim bundan yararı oluyor bana:)

5 bendede var merak meselesi sanırım:) acaba bunu böyle yazdıysa diğeri nasıldır diye düşünürüz hep:))

6-biraz garipmiş:) ama senin hayatını zorlaştıracak konular oldugunu düşünmüyorum:) belki 1ve2de zorlanırsın bunuda hoşlanmadıgın konularda kişilere uyarı yaparak dile getirebilirsin:)

planner bu çok güzel bişi hepimizin Türkçemizin elimizden gitmemesi için çaba sarfetmemiz gerekiyor zaten. bu Türkçe karakterlerle konuşma ve yazma ile başlıyor. Sen bunda hiç zorlanmazsın;) ne güzel:)

suyahapsettim 29-10-2010 04:58 PM

mesela ailecek oturuyosak odada kaç kişi var içimden defalarca sayarım bilmiyorum başka kimde var birde merdiven basamaklarını çıkarken basamakları sayarım

_roxie_ 31-10-2010 07:16 PM

sevgilim benden ayrıldı geri dönecek mi ben buna taktım, ayrılmadan önce de beni aramadığı saatleri sayardım :S

kediseverim 31-10-2010 07:33 PM

evde bana takıntı prensesi derlergirlhahao kadar çok ki...sokakta sakız çiğneyenler özellikle kadınların çiğnemesi sanki evde tek başınaymış gibi kendilerini kaptıra kaptıra çiğnemeleri(ayy yazarken bile sinirleniyorum yaaa)---araçlarını kötü park edenler çizgileri ortalamam lazım defalarca manevra yapabilirim---çay bardağında ki çay kaşığı çıkarılmadan içilmesi---yıpranmış kağıt paraya dokunamam---ayy bu kadar yeter yazdıkça sinirleniyorumdunk56

Işıldayan Safir 31-10-2010 07:50 PM

Takıntı demeyelim de sinir olduğum şeyler diyelim. Mesela bir reçelden alınıp sonra tatlı kaşığı yalanıp onun tekrar içine daldırılması, çokokreme çatal sokulması ve onun da yalanması, eve habersiz birinin gelmesi (acil bir şey yoksa), ağız şapurdatılması, bi de ağzı yaya yaya yemek yenmesi, yere tükürülmesi ve garip sesler çıkarılması, ayrıca biri geyirirse kusmam gelir öyle şeylerden nefret ederim ve çok ayıplarım ve de dik dik bakarım, bir de bazı erkeklerin yolda yürürken garip hareketler yapmaları, temizlik yaparken birilerinin ortalarda dolanması bilhassa temizlediğim yerlerde, sonracıma yemek yaparken yaptığım yemeğe karışılması, tabağıma istemediğim bir yemeğin konulması, vs... Daha vardır heralde ama aklıma bunlar geldi.

yeni bir hayat 01-11-2010 04:49 AM

Sanırım herkesin takıntıları değişik...Benim de bilgisayar başında takıntılarım varpc05

Msn de selamınıza karşılık vermeye tenezzül etmeyenlere,ya da hemen oturumunu kapatanlara...

Forumlarda özel mesajınıza günler sonra karşılık verenlere..

Azıcık gizli olayım dediğinizde gözünüze gözünüze görünenlere..

Takıntılıyım !!
:)

vittoria è nostra 01-11-2010 10:14 AM

uzun zaman arayıp sormayıp işi düştüğünde arayanlara sinir olurum:)) kardeşiimm sen benim selamımı sabahı almazsın sonra koştur koştur şu işim vardı benimde de drive45 yaa pııışıııııııııııkkkk

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:17 AM.