![]() |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Pamuk çok güzel bir parça burda herşeyi anlatıyor bize bişey söylemeye gerek kalmıyor.Sizden hepinizden bir ricam var bir orman yangını bir duman gördüğünüzde ücretsiz ALO 177 hattını arayın.Lütfen o telefonunuz belki binlerce ağacı ve milyonlarca canlıyı yok olmaktan kurtarabilir.Lütfen bana neci olmayalım. lütfen -“Koca orman şu benim küçücük sigara izmaritimden mi yanacak yani” demeyi bir yana bırakın ve bu konuda biraz dikkatli olun… - “Ohh karnımız doydu, kene ısırmadan bitirdik bir pikniği daha, şu mangalın külünü boşaltayım hemen gideriz” demeyin ve ateşin söndüğüne iyice emin olmadan oradan ayrılmayın… - Bir yerde yangın gördüğünüz zaman “aman kaçıp paçayı kurtaralım” demek yerine her gün onlarca kişiyi aradığınız cep telefonunuzu elinize alın ve bir zahmet 177’yi arayın… (177’nin ne olduğunu bilmeyen yoktur sanırım ama ben yine de söyleyeyim, yangın ihbar hattı…) - Gecenin bir vakti ormanda arkadaşlarınızla kafaları çektikten sonra gaza gelip de şişeyi fırlatıp yere atmayın çünkü o cam kırıkları, sabah olup güneş doğduğunda, güneş ışınlarını çimlere yansıtacak ve ateş haline gelecektir… - Ormanlık alanlara yakın olan tarlalarınızdaki birikmiş otları da tutuşturmaktan vazgeçerseniz ayrıca sevineceğimizi bildirmek isterim… - Haydi başlamışken tam yapalım işimizi ve bir zahmet orman yangıları konusunda çevremizdekileri bilinçlendirelim, hatta mümkünse yakın çevremizdeki okullarda bu konuda tanıtıcı broşür dağıtılmasında öncü olalım… |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ OOO ormanımız bugün bomboş kimsecikler yok dünden beri kimse ziyaret etmemiş.Buradaki ağaçların çiçelerin böceklerin kuşların sımcıcak dostların sevgilerine ihtiyacı var.Ben sizden bir ricam var kendinizin veya arkadaşlarınızın sitese ana sayfasına reklamların olduğu yere bu benim imzamda buluna ALO 177 logosunu koyarmısınız.İnanın bu numara çok önemli bu sayede belki siz binlerce ağacı ve milyonlarca canlıyı kurtaracaksınız.Şimdiden çabalarınız için teşekkür ederim super |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Dünyada ilk olacak heralde ziyaret edilmeyen ilk orman vede bundan dolayı kapatılan sad456 ilk orman nurhanza sana hak vermeye başladım.Alooo arkadaşlar yazmış olduğum öneriye kimseden destek gelmedi.Hani şu ALO 177 neyse galiba bende nurhanza gibi çok hayal kurmuşum kendimi kandırmışım Benimde bu son mesajım bu konu başlığımı kapatıyorum sad456 |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Ben çam ağacı olmak isterim. Büyük ve ulu. Gördüğüm herkese yardımcı olurdum. Dinlerdim herkese anlatmaya çalışırdım doğanın güzelliklerini.......Ama herkes duymak ve görmek istediğini anlıyor......... Kazanılan birkiş bile bin kişi demektir. Yılmak yok, kırılmak yok, Umut var, Güzellikler var......... Önce biz değişelim bizi gören gelir ,sevgiyle kalın........ |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Selam arkadaşlar muğla yılanlı yangınında yangın içinde 5 meslektaşım ve 10 işçi arkadaşlarımız yangın içinde kaldı. 88a Şu anda onları kurtarmaya çalışıyorlar.Lütfen hepinizden ricam onlar için dua edelim.rabbim hepsini sevdiklerine bağışlasın.Sağsalim ailelerine kavuştursun. |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Hep ormanda bir kulübede yaşadığımı hayal ederim, canım çok sıkıldığı zamanlarda. Bir masa olacak içinde yazılarımı yazacağım.. Yerlerde minderler.. Ufak bir soba ortada, üstünde çaydanlık... ağla |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Novosibir ormanın çok güzel |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ ... Temiz hava, oksijen deposu.. Sabahları erkenden uyanıp yürüyüş yapacağım, serin serin. Kahvaltıdan sonra bir ağacın gövdesine vereceğim sırtımı; derin derin düşünüp yazacağım super İkindi vakti, ellerimi kavuşturup başımın altında, uzanacağım ulu ağaçların arasında yeşil rüyalara... ağla |
Ynt: HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ OOOO yaklaşık 10 gündür ormanımıza ziyaret eden yokmuş.zamanhırsızı ormanımıza Hoşgeldin . vien1 inşallah düşlerindeki öyle bir ormana en yakın zamanda gerçek hayattada kavuşursun. smiliyface |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM. |