| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu da benim ormanım ve yazlığım.Sabah olunca kuşlar ötmeye başlıyor ağaçların dalında....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() Bu da benim ormanım ve yazlığım.Sabah olunca kuşlar ötmeye başlıyor ağaçların dalında.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 20
180 Mesajinıza toplam 475 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ne güzel söylemiş üstad N.H.RAN yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine... ormansız bir dağ düşünemiyorum... ![]()
__________________ http://site.mynet.com/dexlier |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() orman hayat demektir...keşke kıymeti bilinebilse... bu konuda duyarlı arkadaşları tebrik ediyorum....keşke toplum olarakta ormanlarımızın kıymeti bilinip yeteri kadar duyarlı olunabilse....resimler çok güzel gerçekten...ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Fotoğraflar için sağolun gerçekten ormanlar çok güzel herkesin bir ormanı oldu.Hangi orman daha güzel seçim yapamıyorum.Hepsi birbirinden güzel.Herkesin ormanı var amaaaaaa benim yok.Çünkü resim avatar ve ifade ekliyemiyorum.Mustang bu hayal ormanında ulu bir çınar ağacı olmak istiyor.Ya Siz? siz hangi ağaç olmak istersiniz.? Bu ağacı seçmenizin sebebi nedir? Ha bana soracak olursanız ben sedir ağacı olmak isterdim.Zaten sedir ağacını çok sevdiğim için forumların ve sitelerin çoğunda nik olarak cedrus' u kullanırım.Cedrus sedirin latincesidir.
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Merhaba cedrus ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Guest
| ![]() Ben insanları ağaçlara benzetirim ve kednimde çınar gibi olamak isterim.Çünki çınar ağacı herkoşulda yaşar her ne yaşarsa yaşasın dallarını sınırsızca uzatır .Bende herkesin bana sığınacağı ve sınırsızca sevebileceğim insanlarım olsun isterim .Şu anda orta yaşlı bir çınarım ve umarım ulu bir çınar olurum .Bu ara çınlayan sediri okudum ve sağaltıcı etkisi olduğunu biliyorum. Sizden bir ricam olacak lütfen yangın resmini kaldıra bilirmisiniz gördükçe içim yanıyor sanki . |
![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Mustang günaydın kusura bakma özür dilerim benim amacım insanları üzmek veya içine acıtmak değildi.Orman yangınlarına karşı duyarlı olmasını sağlamak için hep gözümüzün önünde olmasını istedim.Yani ilemezsiniz o yangın o kadar kötü ki.Yangın sırasında ormanda öyle bir ses çıkıyorki sanki birisi ağlıyor.İnsanın içi gidiyor.Hele birde rüzgar varsa yangını söndürmek için elinizden birşey gelmiyorsa kahroluyorsunuz.Geçen sene orman yangınını söndürüyoruz.O sırada can havli ile kendini kurtamak için bir tavşan çıktı ortaya .Ama o kadar şaşırmışki kaçarken yanmayan yere doğru kaçacağını yangının içine doğru kaçtı .İçim acıdı.Sonra o yangını kontrol altına aldıktan sonra soğutma çalışması yaparken gördüğüm kaplumbağa beni çok etkiledi.Yangın çıktığında kaplumbağa canını kurtarmak için kaçmaya çalışmış.Ama o hızla kaçmayı başaramamaış.Yangında yanmış ama dumandan boğulmuş.Garibim.Kafasını uzatmış.Kabuğundan çıkarabileceği son noktaya kadar kafasını çıkarmış o şekilde kalmış.Birde başının üzerine gözünün altında göz yaşı gibi bir damla kan.Sanki ağlarken göz yaşında kan gelmiş.Beni baya etilemişti. ![]() ![]()
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Guest
| ![]() Sizinin bu söylediklerine aynen katılıyorum ve bende orman yangın haberi aldığımda sanki içimde hissediyorum .Bu seneki yangınlarda hepimizi çok üzdü .Buraya orman kuruyoruzya hergün bakıyorum neler var diye .Bizler burada çekim yasasını uygulamaya çalışıyoruz çekimlerimizde nekadar pozitif olursak okadar gerçek olacağına inanıyorum . Rahibe teresa hiç savaş karşıtı bir toplantıya katılmamış .Hep barış yanlısı toplantılara katılmış .Bizlerde buradan ülkemizdeki her yerde orman olduğunun düşünü kuralım ve tabiki çevremize bu bilinci yerleştirelim. Ayrıca sizi bu konudaki çalışmalarınızıdan dolayı kutluyorum .Hiç bir canlı yanarak ölmesin her nerede olursa olsun yangın kötü bir olay . |
![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bu konuyla dolaylı yoldan ilgili ama buraya hediye etmek istedim bu videoyu ; Şarkı 1995 yılına ait ,13 yıl geçti ama 13 yıl önceki dünyaya yaptıklarımızdan ne değişti ![]() ![]() Tam ekran izlerseniz daha iyi , http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...ideoID=6917957 * Earth Song * What about sunrise What about rain What about all the things That you said we were to gain... What about killing fields Is there a time What about all the things That you said was yours and mine... Did you ever stop to notice All the blood we've shed before Did you ever stop this notice This crying Earth this we make sure? What have we done to the world Look what we've done What about all the peace That you pledge your only son... What about flowering fields Is there a time What about all the dreams That you said was yours and mine... Did you ever stop to notice All the children dead from war Did you ever stop to notice This crying Earth this we make sure? I used to dream I used to glance beyond the stars Now I don't know where we are Although I know we've drifted far Hey, what about yesterday What about the seas The heavens are falling down I can't even breathe What about everything I have given you What about nature's worth It's our planet's womb What about animals We've turned kingdoms to dust What about elephants Have we lost their trust What about crying whales We're ravaging the seas What about forest trails Burnt despite our pleas What about the holy land Torn apart by creed What about the common man Can't we set him free What about children dying Can't you hear them cry Where do we go wrong Someone tell me why What about baby boy What about the days What about all their joy What about the men What about the crying man What about Abraham What about death again
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi HAYAL ORMANINA HOŞ GELDİNİZ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu da benim ormanım ve yazlığım.Sabah olunca kuşlar ötmeye başlıyor ağaçların dalında....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi