22-10-2007, 01:34 PM
|
#1247 (permalink)
|
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) suzzy cim tek yürek olduk .. her şeyin hayrımıza olacak en güzel çözümü için dua ediyoruz.. bu ülke nice baidreler atlattı.. bunun altında inşallah daha fazla can kaybetmeden kalkabiliriz.. arzumuz isteğimiz bu yönde.. dilerim elde ettiğimiz sonuçlarda yapılan tüm yanlışlara rağmen olunlu olarak noktalanır...
düşüncelerimize çok pozitif yaklaşan bir yazı okudum.. sizlerle paylaşmadan geçemedim..
Aklımız düşünce üretme fabrikamızdır.
Bu fabrikadaki ilk üretim bantında çalışan işçilerin isimleri,sevgi, neşe,mutluluk, güven ve kahkahadır.
Fabrikanın ikinci bantında çalışan işçilerin isimleri kıskançlık,nefret,ü züntü ve kindir.
Ürettiğimiz ürünün adı hayatımız.
Kullandığımız ham maddeyse düşüncelerimizdir.
Üretimde gelişen olaylar şöyledir;
Ham madde(düşünce)ilk banta çalışan işçiler(sevgi, neşe,mutluluk, güven ve kahkaha) tarafından üretim bandında ilerlemeye başlar.İlk bantta üretilenler ikince bantta çalışan sakar işçiler( kıskançlık,nefret,ü züntü ve kin)tarafından tek tek kırılır.Üretim yavaşlar,fabrika zarara geçer.Binlerce alıcısı olan üretimin,neden bu hale geldiği bir türlü anlaşılmaz.Fabrika iflasa sürüklenir.
Henüz vakit verken,harekete geçme zamanı.Kimleri işten çıkaracağınıza,kimleri hangi bölümlerde çalıştaracağınıza karar vermek,sizi iflaslardan kurtaracaktır.İş e yaramayan işçilerinizle haftalık toplantılar düzenlemeniz, sakar işçileri eğitmenize yardımcı olacaktır.
Nice muhteşem ürünlere.....
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. |
| |