![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar bugün üzerimde inanılmaz halsizlik var. işyerinde hiç bi işi yapamadım.konuşacak yürüyecek bile halim yok. hergünün tersine bugün kendimi mutsuz hissediyorum. sigrt56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) güneş telkinleri dinlesene sana hem moral hem keyif verir. üzerindekii halsizliği atarsın |
nurhanzaaa slm nurhanza iyi yayınlar!! sevincli ispanyolcada devammı edeces emb23 bana ne yaff emb23 dlckrn |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vayy helall!! divane asik gibude dolaşırum .........yar senin sebebune kaldım istanbullardaaa gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) huu nurhanzaaa yaf siteye bakmıyon muu yayındayken blook bende kendimi çarçalıyom burada meger online deilmiş aa34 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) nurhanzaaaaaaa 789569 ay delirecem yaf hatun tam gaz yayında şiirleyin okuyor ama ..... yu89 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ayyy nasıl oynayasın geldi uy897 uy897 çookcada içmişim vay vayy dio amca uy897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) e3mel hanım çoştunuz galiba. döktürün... |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) şimdi çalacagı şarkıları seçmekle meşgıldur |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:59 AM. |