Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

pisimbat 16-07-2007 07:02 PM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:

nilgün sav Nickli Üyeden Alıntı
tünaydın arkadaşlar....merakla bekliyoruz pisimbatın yazılarını art56art56

yahu şımartacakasınız beni sonra arsız bir kedicik oluveririm ben f678h
Alıntı:

PSİKO Nickli Üyeden Alıntı
E dunk56melcim sen psikolog ol süper psikoanaliz yapıon ewet ağlıodum üf yarın nöroloji sınavı warrr

psiko ben şöyle düşünüyorum pek senin yanında ahkam kesmek bana düşmez ama
bak şimdi şöyle düşünüyorsun arkadaşından ayrıldın evet çok zordur bilirim ama ayrı olmanız onun sana desteğini aranızdaki arkadaşlığı azaltmaz hatta ben ayrılıkların bazen kuvettlendirici olduğunu düşünürüm hem günümüz teknolojisinde telefon internet var iken bence gönüller bir olsun

BURCU GELEGEN 16-07-2007 09:20 PM

Ben buz gibi kolamı aldım geldim bugün kü konuyu seçin arkadaşlar vcanlansın kafemiz biraz gulensmiley

YAZGÜLÜ_81 16-07-2007 09:24 PM

Ben de geldim epeydir uğrayamamıştım şöyle köşeme geçeyim fırında sütlaç var isteyen varsa buyursun . Akşam annemlerle birlikte parka gittik o sırada kızımın okuldan arkadaşının teyzesi geldi yanımıza 20 li yaşlarda özürlü bir genç kız
sonra konu nerden geldiyse fala geldi ben dedi bazı şeyleri görebiliyorum ben de inanmakla inanmamak arasında kaldım ama bana da bakar mısın dedim kırmadı baktı ve şok kız içimdeki en derin sırları, hayatımı bana söyledi tek tek gerçekten şok oldum geleceğe ait çok güzel şeyler de söyledi sanırım Allah bazılarımızın gönül ve kalp gözlerini açık bırakıyor hismiley

fato09 16-07-2007 09:36 PM

çok sağolun ikramlar için arkadaşlar ama toka davet zor atalarımızın dediği gibi ben de bu sıcak ege akşamında zeytinyağlı börülcemle közlenmiiş patlıcan biber salatamı yedim isteyen varsa ikram edeyim. bu arada bir konu açmak isterim müsade varsa herkes oy kullanıyor mu 22 temmuzda?

BURCU GELEGEN 16-07-2007 09:49 PM

Alıntı:

elif malkoç Nickli Üyeden Alıntı
Ben de geldim epeydir uğrayamamıştım şöyle köşeme geçeyim fırında sütlaç var isteyen varsa buyursun . Akşam annemlerle birlikte parka gittik o sırada kızımın okuldan arkadaşının teyzesi geldi yanımıza 20 li yaşlarda özürlü bir genç kız
sonra konu nerden geldiyse fala geldi ben dedi bazı şeyleri görebiliyorum ben de inanmakla inanmamak arasında kaldım ama bana da bakar mısın dedim kırmadı baktı ve şok kız içimdeki en derin sırları, hayatımı bana söyledi tek tek gerçekten şok oldum geleceğe ait çok güzel şeyler de söyledi sanırım Allah bazılarımızın gönül ve kalp gözlerini açık bırakıyor hismiley

Elif uzaktanda bakabiliyor muymuş

BURCU GELEGEN 16-07-2007 09:52 PM

Fatom ya geldiğinde burada da yapar mısın o ege yemeklerinden 44 bayılırım valla
ben son gün kaçırdım karakol bildirimi yüzünden oy kullanımını benim ikamet Bodrumdu buraya getirdik ama işlerimin yoğunluğundan emniyete kaydı almadılar 1 gün arayla kullanamayacağım

fato09 16-07-2007 09:52 PM

sevincli bakabiliyor mu eliff bakabiliyorsa ben de isteremmm cilgin897

fato09 16-07-2007 09:54 PM

ay yapmaz mıyım burcum yemek yapmak kadar güzel bişy yok benim için bayıla bayıla yaparım hem de wave

BURCU GELEGEN 16-07-2007 09:56 PM

Alıntı:

FATMA BAKIRCI Nickli Üyeden Alıntı
ay yapmaz mıyım burcum yemek yapmak kadar güzel bişy yok benim için bayıla bayıla yaparım hem de wave

ooo senin işin İzmirde olsun o zaman k8908 bende kal hatta cilgin897 şaka bir yana bende severim yemek yapmasınıda çok hamarat değilim bu aralar geldiğinde bende iyi yapabildiğim bir yemeği sana yapayım 44

YAZGÜLÜ_81 16-07-2007 10:02 PM

gözlerinize bakması gerekiyor ama hala şoktayım nasıl da bildi ooo67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 AM.