![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
Alıntı:
bak şimdi şöyle düşünüyorsun arkadaşından ayrıldın evet çok zordur bilirim ama ayrı olmanız onun sana desteğini aranızdaki arkadaşlığı azaltmaz hatta ben ayrılıkların bazen kuvettlendirici olduğunu düşünürüm hem günümüz teknolojisinde telefon internet var iken bence gönüller bir olsun |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben buz gibi kolamı aldım geldim bugün kü konuyu seçin arkadaşlar vcanlansın kafemiz biraz gulensmiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Ben de geldim epeydir uğrayamamıştım şöyle köşeme geçeyim fırında sütlaç var isteyen varsa buyursun . Akşam annemlerle birlikte parka gittik o sırada kızımın okuldan arkadaşının teyzesi geldi yanımıza 20 li yaşlarda özürlü bir genç kız sonra konu nerden geldiyse fala geldi ben dedi bazı şeyleri görebiliyorum ben de inanmakla inanmamak arasında kaldım ama bana da bakar mısın dedim kırmadı baktı ve şok kız içimdeki en derin sırları, hayatımı bana söyledi tek tek gerçekten şok oldum geleceğe ait çok güzel şeyler de söyledi sanırım Allah bazılarımızın gönül ve kalp gözlerini açık bırakıyor hismiley |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) çok sağolun ikramlar için arkadaşlar ama toka davet zor atalarımızın dediği gibi ben de bu sıcak ege akşamında zeytinyağlı börülcemle közlenmiiş patlıcan biber salatamı yedim isteyen varsa ikram edeyim. bu arada bir konu açmak isterim müsade varsa herkes oy kullanıyor mu 22 temmuzda? |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Fatom ya geldiğinde burada da yapar mısın o ege yemeklerinden 44 bayılırım valla ben son gün kaçırdım karakol bildirimi yüzünden oy kullanımını benim ikamet Bodrumdu buraya getirdik ama işlerimin yoğunluğundan emniyete kaydı almadılar 1 gün arayla kullanamayacağım |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sevincli bakabiliyor mu eliff bakabiliyorsa ben de isteremmm cilgin897 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ay yapmaz mıyım burcum yemek yapmak kadar güzel bişy yok benim için bayıla bayıla yaparım hem de wave |
|
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) gözlerinize bakması gerekiyor ama hala şoktayım nasıl da bildi ooo67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 AM. |