Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

Novos 21-08-2008 12:25 AM

Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

dusun

learning 21-08-2008 12:25 AM

amaan can boğazdan gelir ye bigci ye boşver wave

kar bu mevsimde yağmaz tabi ama en azından şöyle sele çevirmeyen bir yağmur süper olurdu 96

taçyaprak 21-08-2008 12:27 AM

bigci ikramı önce ben alayım hem cerenden önce geldim hem de büyüğüm

thumbsanim

bigci 21-08-2008 12:28 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
fazla umutlanma ama

şu senin oyunun adresi ver bi bakayım diyorum yarın bu aralar sarcak bişeye ihticım var

tabiii öğretmen sen olucan ben bayağı paslandım çünkü

[b] önce holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy are you readyyyyyyyy

cünkü uzun zamandır bi asistana ihtiyacım var ablamsın bak oyuna baslamadan önce çok özğr dileeyerek senden rica ederek bi şey istesem ne ise sonra isteyim simdi sakladanarak isteyince ayıp olur abla bu oyun degil online bi oyun karakter oyunu nete girdiginde ne yapıyon işte msn mi acıyon hayatimdegisti.com umu acıyon bunuda acıcaksın karaterinini yapması gereken seyleri acıcaksın

www.popomundo.com gir kayıt ol istanbulu seç ben o şehirdeyim istersen aynı sehirde olalım haliyle cinsiyetini seç yani kadın ol

cerenim hemsom ne istersin valla ben su anda buzzz gibi koka kola içiyorum bide annem helva yapmış yermisin

bu arada taçyaprak ablacıgım neye umutlanmayım sevincli

taçyaprak bu arada ben yerim merak etme ben 130 kilo civarıyım 190 a yakın boy var saglık konusunda hiç kimseyi tınlamam mutlu oldugum seyi yaparım askerden önce 5 sene body yaptım askerde sönersin dediler harbiden söndüm 48 cm biceps vardı hayal et gözlerini kapat 20 yasında bi bebebelik 48 cm biceps 100 kilo civarı vucut

şimdi kola var helva var ama onun dısında baska ne alıyonuz ?

ceren18 21-08-2008 12:28 AM

Alıntı:

taçyaprak Nickli Üyeden Alıntı
bigci ikramı önce ben alayım hem cerenden önce geldim hem de büyüğüm

thumbsanim

emb23

Novos 21-08-2008 12:30 AM

bigci ikramları yap artık herkes seni bekliyor n9598

taçyaprak 21-08-2008 12:31 AM

yaaav oyundan bahsediyoom heryerde bahsediyon ya oynayın yardım edin diye

bi bakcam işte sevmezsem bırakabilirim ondan dedim fazla ümitlenme diye

ceren18 21-08-2008 12:32 AM

tamam benim çok uykum geldi ben uyumaya gidiyorum herkese iyi gecler bigci ikramı yarın yaparsın galiba bu gece kafeyi yine sen kapatıcaksın gibi görünüyo wave

bigci 21-08-2008 12:35 AM

[b]

cerenim allah rahatlık versin çok rahat uyu bu arada araba aldım sevincli canın sıkılırsa herhangi bi hafta sonu gezelim m3 aldım sevincli arabam çalınmışdı biliyormusun bilmem bulunca degişdircem diyodum onu satıp yeni arabamı aldım modifiyesiyle ugrasıyorum bu aralar bi ara topla tayfanı gazinin orda yanlayalım ne ise

taçyaprak abla sevecegine eminim ;) reeel hayatta neleri yapmayı hayal ettin

doktor olmakdan tut şairlige kadar bi sürü meslek seçiyosun oyunda daha dorusu ögreniyosun sıkılırsan universiteye giriyosun tekrara yeni bi meslek ögreniyosun

ne ise ama ne istiyonuz onu demedinizki daha bana yaa :( novosibir sendemi istiyon ne istiyon ne istiyonuz söyleyin
burda buz gibi kola var yanındada helva + olarak bask ane istiyonuz ?

learning 21-08-2008 12:37 AM

yanlız popomundoda bi kişinin senin asisttanın olması için önce bilgileri 5 yıldıza tamamlaması gerekmiyormu ve tabi seninde yıldızlarının en az toplam 5 tane olması gerekiyor ddiye biliyorum, yani en son öyleydi heralde eh buda asistanın olması için uzun zaman alır sanki dusun yanlışmı hatırlıyorum acaba ya, şüphe ettim kendimden şimdi dusun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:28 AM.