[b] benim meslegim ne araç modifiye etmek 2. meslegim ne turkiye motor sporları federasyonu bunyesinde düzenlenen turkiye oto-drag yarısı sezonunda kendi servisimin sponsorlugunda yarısmak
bmw dedimse sizin seveceginiz bmwler degil eski kasa bmw
90 model e30 kasa 3200 cc 321 hp ( orjinal ) aşırı besleme bitdikden sonra tahminen 380 -430 hp bi araç
şimdi memur olayına gelelim benim babamm yaklaşık 25 senesini vermiş devlete senelerce
calısmıs önce maden teknik aramada daha sonra milli istihbarat teşkilatında daha sonrada son olarak son 11 yılınıda başbakanlıga vermiş makan araçlarına yani basbakanın özel araçlarına onla anım cok
tansu ciller basbakanken mersedesleri beyaza boyatdıydı iyi hatırlarım hatta pembeye boyatmak istedide sonrada caydırdılar cok iyi tanırız tansu cilleri o yuzden ailecek babamm tansu cillerin arabasından parfüm arklar ablama getirirdi demirelin lumuzunundende surekli kuba prosu alırdı korumalar bazen arabayı bozarlarda raporlara dusmesin diye babama yalvarırılarda aman ....nu yiyim hüseyin abi bitiri su arabayı 2 günde diye ne arabalar gördüm ben turkiye cumhuriyeti ülke sınırlarında kimse mersedes clk serisine binmezken ben clk larla kadran denemesi yapardım 15 yaslarımda felan cıkardık konya yoluna arkadan otoban polisleri cek sag derdi sag cekerdim babam polsilere küfür eder polislerde basbakanlıgın araclarını durduklarını anladıkları an 3.5 atmaya baslar ve babama yalvarmaya baslardı eyy gidi günler eyyy sonra mhp zortladı dsp de zortladı akp geldi babamıda mecburen emekli yaptılar adam senelerini vermiş anayacagın devlete kaç para alıyo biliyonmu ? 750 milyonmu ne
annemmm turkiyenin en ozel sirketi yanlıs hatırlamıyorsam oydu türkiye şeker fabrikasından emekli kaç para alıyo 600 küsürde o alıyo diyecek söz bulamuyorum ben bu ülkenin maliyesine bu enfilasyon oldukca zorrr
ama ben su an kendi dükkanımı kapatıp bi servise yada bi fabrikaya teknisyen olarak girsem alacagım maaş azami 5.000 € ama ben yurt dısına cıkmak istiyom ama cıkamıyom oralarda özellikle ırak ıran arabistan azerbeycan rusya almanya burda 1 senede kazandıgım parayı orda 2 ayda kazanabiliyorum .