![]() |
evet facebookta bile yayıldık... Hatta Bak The Secret grubumuza bile üye olabilirsin.. hatta sevdiklerinizi davet edin binlere ulaşalım... THE SECRET | Facebook |
yayına giriyorum arkadaşlar... |
Alıntı:
|
arkadaşlar,bugün ben de stres tavana vurdu, sohbet edecek kimse yok mu? |
yayındayım arkadaşlar... |
merhaba arkadaşlar, yarıyıl tatili olduğu için bir haftalığına istanbula gittim orda internet bağlantım olmadığı için siteden bi hafta boyunca uzak kaldım:( hepinizi çokkkkkkkkkkk özledimm. bir de istanbulda yaşayanlara bişey söylemek istiyorum, ne güzel bir şehirde yaşıyorsunuz, her gittiğimde yeni bir güzellikle karşılaşıyorum, şairler neden hep istanbulla ilgili şiirler yazmışlar anlıyorum:) yeniden merhaba herkese, güzel dileklerim hep sizinlee |
arkadaşlar...... cafemize uzun süredir yazan yok, izmir semineri herkesi yordu galiba:D neyse ben yazayım da cafemiz boş kalmasın:) bugün okullar açıldı, ikinci dönem herkese hayırlı olsun..çocukların cıvıltılarını özlemişim diyorum ama bu bikaç hafta sonra yeter artık susuuuunnnnn şeklinde olabilir:D yine de ne kadar ses çıkarsalar da onların gözünün içi bir başka gülüyor, ben onları dikkatle izlediğimdee hep görüyorum bunu.. ve onlardan çok şey öğreniyorum, en başta gözümün içi gülerek gülümsemeyi:) öyle anlatim dedim ilk günümü.. hepinizi seviyorummmm, çok hem de:) sevgilerle.. |
İyi günler ben bilgelik kartları ile ilgili sayfayı bulamıyorum, yardımcı olurmusunuz, sgy |
merhaba meliha bilgelik kartlarının olduğu link: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...umlamalar.html birazdan bugünkünü de ekleyeceğeim blissy Alıntı:
|
merhaba yasalcım evet çok haklısın çocuklar o kadar doğal yaşıyorlar ki öfkelerini de mutluluklarını da... güldüklerinde gerçekten gülüyorlar o yüzden belki de gözlerinin içlerinin gülmesi.. sevgilerimle ark5 Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:49 PM. |