![]() |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) öle tabi iyi ki varlar sen de iyi ki varsın ve onlara kol kanat geriyosun smiliyface |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ben çok severim o türküyü çok duygulanırım dinlerken. |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Yerim ben sarı papiliyi aaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy cat22 uzun suratttt |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşalr ben yatıyorum sabah iş var malum... Allah bol satışlı kazançlı gün yaşatsın 96 Pisim daha ne kedişlerimin resimlerini göndereyim sana ya ben albüm yapacam günlüğümde böyle olmayacak. Maşallah hepsine. Herbirinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) iyi geceler canım inşallah çok çok satışlar yaparsın Allah iş karşıllığı ve bol bol kazançlar versin 96 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşbuldum Burcucum sen de hoşgeldin happy6 ben de çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler ben sabaha kadar daha çok ziyaret edicek gibi görünüyorum hiç uykum yok size iyi uykular tatlı rüyalar uykulusmile |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) sıcaktan uyucak hal mi kalıyor insan seni çok iyi anlıyorum elifçim sigrt56 |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) vallaha benim ev serin sevincli öyle uymuşummm tarifi mümkün deil...mışıl mışıll...sabahın 05,24 de uyandım hala ayaktayım... hazır erken kalkmışken cafeyi bugünde ben açayım dedim. temizledim topladım 44 ya akşamdan kaldırsanıza şunları sevincli birazdan yüzmeye gidicem.arkadaşıda uynadırdım sabahın körün de kalk işlerini hallet orada buluşalım die... f678h |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) smil56 ayyyy benim içinde yüz emelcim sevincli |
Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese kocaman merhabalar ama ben de yüzmek istiyommm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 PM. |