25-07-2007, 11:29 PM
|
#572 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1
40 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) b] Ayy ya kimse üzerine alınmasın ama şimdi msn de biri ile yazışıyorum bu site dışında olan buradan biri ve herkes neden bunu diyor benim hayatım roman evet olabilir herkesin öyledir diyorum
ama benim ki farklı yazsam meydan laurese olur zamanında çok şey gördüm zorluklar çektim kimse benim yaşadıklarımı yaşayıpta ayakta kalamaz.
Ya ben bunları yazan insanlar artık bana antipati gelmeye başladı ben bu sitede ağzım açık gözlerim dolu dolu kimlerin hayatını okudum da ve nelerin üstesinden geldiğini gördükten sonra bu insanlarla sohbet etmek etkilemiyor beni[/b]
[/quote]
Offf ya onceki yazdigimi yollayamadim neyse tekrar yaziyorum, Burcucum kizma onlara, herkesin derdi kendine gore en buyuk derttir biliyorsun, senin gibi bizim gibi bunun farkinda olabilmek zaman alir, biz insanlar yavas gelisen varliklariz bunun icin birbirimize karsi sabira ihtiyacimiz var..benim cok eskiden bir kiz arkadasim vardi, anne ve babsini cok onceleri kaybetmis, evi kendinin, calismaya ihtiyaci olmayan, birtek kuzu gibi bir erkek kardesi ile yasayan birisiydi ..bana gore dertsiz tasasiz bir hayati vardi ama gel gorki kendini dert denizinde yuzen bir balik gibi hissederdi..oyle cok sigara icerdiki bazen sohbet ederken goz gozu gormaz olurdu ben surekli cami acardim o da bana kizardi, usuyormus, eee? bende oluyorum yaani... neyse ,sohbetlerimizin konusu sadece bu arkadasin dert yanmalarindan ve benim vah vah, yaaa, hadi ya seklindeki nidalarimdan baska bir sey olmazdi. Yinede severdim kendisini.. sonunda kendine oyle buyuk bir dert cektiki gogus kanseri oldu ve tek gogsunu aldilar..dert yanmayi ve sigarayi asla birakmadi..sonunda benim diger kiz arkadaslarimi kiskanip (erkekleri deyil 44) bana bagirip cagirmaya ve hakaretede baslayinca oracikta kestim arkadasligimi.. baktin bunaliyorsun enerjini kaybediyorsun ama karsi taraf hep aliyor ve ogrenmiyor, keseceksin ve ozgur birakacaksin, sevgiyle selametle gitsin Bu arada surprizin nee, merak ettim, banada misir
Sevgi ve Isikla kal
__________________ Yolcu |
| |