15-01-2012, 06:55 PM
|
#5817 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,991
411 Mesajinıza toplam 1,413 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
niye bagirmiyorsun???
Yeter diye bagir cagir belki degisimi yakalayacaksin, ne dersin??? | Şimdi burda bağırsam apartman toplanır ne oluyor diye :)))
Böylee deniz kenarına gidip o deniz konusunu içime çekip meditasyon yapıp rahatlamak var ya :) Hava güzel olursa yarın gideyim bari... Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili frezya en azından şimdi isteğin olsa bu istediğini yapabilecek boş vakte sahipsin. Bu açıdan bakınca güzel şimdi geriye kalan yapılacak iyi bir iş bulmak. :))
Eee genel soruyorum arkadaşlar bugün keyifler nasıl? | Sweet:) doğru söylüyorsun da işte şu tembelliği bi atsam üstümden,yani birşey yapmadığım halde her yerim ağrıyor,yorgun hissediyorum.Bugün havanın ruh durumu iyi olmama müsait değil tembelim ben tembeel ,bunu da ilk size itiraf ediyorum,kendime bile itiraf edemezken.Kimseye söylemeyin :) Kendimi alkışlıyorum En azından itiraf edebildim sonunda:) |
| |