![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İlginize çok teşekkür ederim kumralada11, sevgiler |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) İstanbul'da birazdan sıvı hale geçicem, eriyorum, çok sıcak. Yurdun geneli sıcakmış bu hafta. Sıcaklara da kendinize de çok dikkat edin. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Evet, ben duramadım kaçtım. Nemi daha fenaydı. Şimdi bir de Basra etkisine giriyormuşuz. 10 derece kadar artması bekleniyormuş sıcaklıkların. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Tamam artık o zaman gaz haline geçeriz hareket etmemiz daha da kolaylaşır. :) Gölgede 100 derece falan olur herhalde |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Merhabalar; ben de yeni üye Ebruli :) herkesi sevgi ile selamlıyorum ışıkla kalın |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Hoşgeldiniz. actionsmile |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Aramıza hoş geldin sevgili Ebruli sarı laleler de pek güzelmiş. :) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) arkadaşlar şanal htv de programa başladı..şuan başladı program..izleyenler için faydalı olacağını düşünüyorum. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bu bilgi için çok teşekkürler. http://canlitv.im/canli/12007/htv.html Yukarıdaki linkten online olarak izleyebilirsiniz. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) off izleyenlerrr bilirrr..en son arayan kadının sesiii ne iticiiiiiii......biz arıyoruz meşgulllllllbu kadın nasıl düşürmüş yaaaaaaaaaaaaa |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 PM. |