Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/1530-hayatim-degisti-cafesi-gunluk-sohbet-kosesi.html)

mehtap1606 12-06-2013 09:34 AM

Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Easter Eggs with Coffee and Chocolate Muffin | Flickr - Photo Sharing!

G
Ü
N
A
Y
D
I
N
956ku859

mevsim sonbahar 12-06-2013 09:36 AM

günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik

papatya_27 12-06-2013 09:55 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843482)
günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik

günaydın mevsim sonbahar güzel dileklerin sana da huzur mutluluk versin inşaallah..yaşadığın üzüntüyü hissedebiliyorum yıllar önce ben de kaybetmiştim..güzel duygular bırakıp gidiyorlar bu hayattan..

mevsim sonbahar 12-06-2013 10:38 AM

teşekkür ederim,çocuklugum köyde geçtiği için o zamanlarda köpegimi kaybetmiştim,yıllar sonra kızım çok istediği için ona herkes karşı çıkmasına ragmen köpek aldım sonra bahçeli evim olunca bir sürü hayvan yetiştirdim başka köpeklerimde var ama ne bileyim bunu kendim için almıştım ve daha yavruydu kısa ama mutlu yaşadı

Işıklı yol 12-06-2013 10:38 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843481)

nasıl güzel resimler teşekkür ederim. bayıldımmm içim açıldı.girlhaha

Işıklı yol 12-06-2013 10:40 AM

Alıntı:

mevsim sonbahar Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 843482)

çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzücüsadanim

mevsim sonbahar 12-06-2013 10:46 AM

teşekkür ederim ...

mevsim sonbahar 13-06-2013 10:42 AM

herkese günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrr,yagan yağmurun bereketi,bollugu ve huzuru sizlerle olsun(burda yagmur yagıyoda)

maviinci 13-06-2013 10:44 PM

ya ben sorunum problemim yok diyorum ama bi yandan da acaba diyorum, acaba birşeyleri hasıraltı mı ediyorum.. bu soru kafamı kurcalayıp duruyor bir süredir..

sweeet 13-06-2013 10:49 PM

Bunu sen içine sorduğunda ne diyor?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM.