![]() |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) günaydınlarrrrr,güneşin sıcaklıgı içinize huzur,mutluluk versin,bu gün benim içim acıyo minik dostumu kaybettim ,canım benim şu kısacık ömründe umarım mutlu yaşamıştır.Hayvanlar bizden karşılık beklemeden seven tek dostlarımız bu dünyadan giderken bile sevdiklerinin üzülmesini istemiyorlar keşke bizlerde onlar kadar sevmesini bilebilseydik |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Alıntı:
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ederim,çocuklugum köyde geçtiği için o zamanlarda köpegimi kaybetmiştim,yıllar sonra kızım çok istediği için ona herkes karşı çıkmasına ragmen köpek aldım sonra bahçeli evim olunca bir sürü hayvan yetiştirdim başka köpeklerimde var ama ne bileyim bunu kendim için almıştım ve daha yavruydu kısa ama mutlu yaşadı |
|
|
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) teşekkür ederim ... |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) herkese günaydınlaaaaaaaaaarrrrrrrr,yagan yağmurun bereketi,bollugu ve huzuru sizlerle olsun(burda yagmur yagıyoda) |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) ya ben sorunum problemim yok diyorum ama bi yandan da acaba diyorum, acaba birşeyleri hasıraltı mı ediyorum.. bu soru kafamı kurcalayıp duruyor bir süredir.. |
Cevap: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Bunu sen içine sorduğunda ne diyor? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 AM. |