19-09-2007, 12:30 AM
|
#863 (permalink)
|
Guest | Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) Arkadaşlar,uzun zamandır siteye girip yazamıyorum.Sanırım buranın benim için enerjisi bitti ve ben de faydalı olmaya heveslenemiyorum.Telkinleri dahi dinleyemiyorum artık.Bir şeyler yanlış gitti ve soğudum.Israrla girip yazıları okudum,belki ben de bir şeyler yazarım diye..Ama..olmuyor..bitti..Ruhsal ego'dan şikayet edenlerde kocaman bir ruhsal ego görmek belki beni uzaklaştırıyor buradan.Yazıyla ,gerçek bir olmalı diye düşünüyorum.Tepki göstermem gereken yerler oldu,sustum.Aynı frekansta olamadığım için..
Ben kendimi aştım ya da ruhsal bir insanım diye bir iddiam olamaz hiçbir zaman ne burada yazılarda ne de karşılıklı görüşmelerde yapmamışımdır.İnsanım ve insan olmanın tüm zaaflarını da seviyorum.Burada üzülmeme ve buradan soğumama sebep olan durumları da suçlamak istemiyorum.olabilir..Tek dayanağım var kendimde,olduğum gibiyim..herkesi de öyle zannettim..budur olay..
Ayrıca REİKİ gibi naif,güzel ve tatlı enerjinin bu sitede sulandırılıp ayaklar altına alınması da beni cidden çok üzdü.Buraya bunu yakıştıramadım.
Bununla beraber Atakan'a herşey için çok teşekkür ederim.Bu güzel scriptleri yaptığı ve faydalı olduğu için ve tabii bir dönem hayatımda değişimler yarattığı için.Buradan edindiğim arkadaşlarım oldu,hem yüzyüze hem msn'de görüşüyoruz onlarla.Bu dostluklara da vesile olduğun için teşekkürler Atakan.
Bu yazıyı okuyan herkese sonsuz mutluluklar ve yaptıkları seçimlerin onlara mutluluk getirmesini diliyorum.Hepinize sevgiler,saygılar... |
| |